00:12
Pašlaik Nordea Rīgas maratonam pieteikušies 7 kluba biedri - 3 pusmaratonam un 4 maratonam. Atgadinu, ka līdz gada beigām var pieteikties par viszemāko dalības maksu.
Vēl kas. Pieteiko dalībnieku liste un rezultāti izskatīsies labāk, ja piesakoties pie komandas rakstīs VSK Noskrien nevis VSK NOSKRIEN, vsk noskrien, Vsk Noskrien vai kaut kā savādāk.
16:02
24/04/2009
Vai Tu, Juri, domā pavasarī Rīgā maratonu skriet? Izskatās, ka Valmiera Tevi ir piebeigusi. Vai nebija drusku par ātru? Es to domāju abās nozīmēs - varbūt vajadzēja vēl kādu gadiņu pagaidīt, paskraidīt "pusītes" un arī Valmierā skriet mierīgāk... Redzi - pēda neizturēja...
21:12
Pēda neizturēja, bet ne jau Valmiera to piebeidza. Sagatavošanās posms Valmieras maratonam nebija tas labākais, rezultātā radās problēmas. Bet ne jau tādas, kas liktu iziet no ierindas uz vismaz 3 mēnešiem, kā tas ir pašreiz. Pie visa vainīga mana nepārāk gudrā, es pat teiktu idiotiskā rīcība - ar sāpošu kāju dārzā uzrakt dažas dobes. Nez kur man tajā brīdī bija pazudusi loģiskā domāšana...???
Vai nebija par ātru? Ātrumas bija ļoti labs, tas jau nepiekā nav vainojams. Kad noskrietas jau sešas pusītes, gribot negribot domas pievēršas maratonam. Pusmaratoni man vairs nelikās kaut kas īpašs, nebija vairs tās sajūtas, kas bija pieveicot pirmās pusītes, tāpēc nolēmu, ka pienācis brīdis pieveikt klasisko maratonu.
Šobrīd esmu apņēmies Rīga noteikti skriet maratonu. Cik ātri? Tās vēl tā īsti šobrīd nav zināms, laiks rādīs.
22:09
24/04/2009
Vari, Juri, vēl mierīgi kādu mēnesi veseļoties. No februāra sākuma, tad gan, ja vēlies startēt RM, jāsāk skriet. Un no februāra vidus jau pavisam nopietni. Pats vēl neesmu nekādus plānus Rīgas maratonam sācis izstrādāt, bet no janvāra vidus vajadzētu pāriet uz trīsreizēju, bet no februāra jau uz četrreizēju skriešanu nedēļā. Citādi RM iesi grūti...
JURIS said:
Pašlaik Nordea Rīgas maratonam pieteikušies 7 kluba biedri - 3 pusmaratonam un 4 maratonam. Atgadinu, ka līdz gada beigām var pieteikties par viszemāko dalības maksu.
Vēl kas. Pieteiko dalībnieku liste un rezultāti izskatīsies labāk, ja piesakoties pie komandas rakstīs VSK Noskrien nevis VSK NOSKRIEN, vsk noskrien, Vsk Noskrien vai kaut kā savādāk.
Šķiet, ka klubiņam pievienojos jau pēc reģistrēšanās Norda Nordea Rīgas maratonam (priekš manis - pusmaratonam). Tā ka reģistrējušies ir vismaz 8 kluba biedri. Kad nākamreiz veiksi pārskaitīšanu, pieskaiti mani arī lūdzu klāt.
Ozo said:
Šķiet, ka klubiņam pievienojos jau pēc reģistrēšanās Norda Nordea Rīgas maratonam (priekš manis - pusmaratonam). Tā ka reģistrējušies ir vismaz 8 kluba biedri. Kad nākamreiz veiksi pārskaitīšanu, pieskaiti mani arī lūdzu klāt.
ja gribi, lai parādās VSK Noskrien klubiņš pie Tava uzvārda, vajag aizsūtīt epastu uz kādu no organizatoru e-pastiem - es izmantoju to, kas nāk automātiski reģistrējoties .... un tādā veidā tiks laipni izlabots šis pāridarījums :)
Meitenes, saņemās!
Pēdējās dienas reģistrācijai Nordea Rīgas maratonam pa lētāku samaksu.
Uz šo brīdi tikai divas meitenes pieteikušās uz Norda Rīgas maratonu pret 11 zēniem.
Palama | Valsts | Distance | Dzimšanas datums | Komanda | Vecuma grupa | Starta numurs | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Aivars | LV | Maratons 42 195m | 1959 | VSK Noskrien | V50 | 106 | |
Andulis | LV | Maratons 42 195m | 1967 | LSC/VSK Noskrien | V40 | 151 | |
Ozo | LV | Pusmaratons 21 098m | 1966 | VSK Noskrien | SPP | 2508 | |
Aivar703 | LV | Pusmaratons 21 098m | 1965 | VSK Noskrien | VPP | 2027 | |
JURIS | LV | Maratons 42 195m | 1988 | VSK Noskrien | VP | 111 | |
dina | LV | Pusmaratons 21 098m | 1976 | VSK Noskrien | SPP | 75 | |
OreMan | LV | Pusmaratons 21 098m | 1982 | VSK Noskrien | VPP | 2042 | |
edGars | LV | Pusmaratons 21 098m | 1981 | Vsk Noskrien | VPP | 2077 | |
archa777 | LV | Maratons 42 195m | 1979 | VSK Noskrien | VP | 47 | |
karalisArturs | LV | Maratons 42 195m | 1989 | VSK Noskrien | VP | 500 | |
druupijs | LV | Pusmaratons 21 098m | 1984 | VSK Noskrien | VPP | 2055 | |
laaga | LV | Pusmaratons 21 098m | 1979 | VSK Noskrien | VPP | 2583 | |
zjaniss | LV | Pusmaratons 21 098m | 1985 | VSK NOSKRIEN | VPP | 2033 |
17:44
24/04/2009
18:23
24/04/2009
19:40
24/04/2009
Lielāko komandu TOP 10 (uz 04.01)
- Nordea (Latvija) - 76
- Swedbank (Latvija) - 20
- Lakeuden Sportti (Somija) - 17
- LT Hemsbach (Vācija) - 16
- VSK Noskrien (Latvija) - 15
- Hurahtanet (Somija) - 15
- laufreisen.de (Vācija) - 15
- AstraZeneca Latvija (Latvija) - 11
- LSC (Latvija) - 11
- Neskaties atpakaļ (Latvija) un National Team of Poland (Polija) - 8
http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/competitors/article.php?id=50475
10:36
22/04/2009
Atrast var 19, dažiem no tiem nosaukums nav pareizi uzraktīts, ir jābūt: VSK Noskrien - tāpēc ar neatpazīst kā vienu komandu
Vēl daži nav minējuši savu komandu vispār vai reģistrējušies zem citām firmas zīmēm.
Ja kādam nav pareizi, atbildiet organizatoriem uz epastu, kurš atnāca, kā reģistrācijas apstiprinājums un lūdziet, lai izlabo uz pareizo variantu. Tas nostrādās.