Biedriem

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Nordea Rīgas maratons 2010.
24/09/2009
18:16
vargans
Mazsalaca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 224

Pašiem nepacietīgākajiem - ir jau iespējams pieteikties Rīgas maratonam 2010!

...neviens neprasa, lai Tu uzvari...vienkārši - NEPADODIES!!!  
28/09/2009
14:49
sm72
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986

Nu nezinu nezinu, vai šī brīža apstākļos nākošogad piešķirs Latvijai pabalstu, lai varētu uzturēt banku sistēmu. Bet ja banku sistēma ļodzīsies, vai atradīsies Rīgas maratonam ģenerālsponsors:)

28/09/2009
14:56
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091

šādi maratoni ir lielāks ieguvums pilsētai nekā izdevumi! I nauda nāk iekšā, i reklāma, ja to lietu dara ar prātu! Neskatoties uz visām izmaksām. Ja to pilsētas vadība nesaprot, tad ko domāt par to .....

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
28/09/2009
14:57
sm72
sm72
Rīga
Admin

Uzskatāms piemērs- Daugavpils!

28/09/2009
15:18
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin

tur cits stāsts - mazliet ģeogrāfiski izvietojums, mazliet neizdarība, "mazliet" laiks izvēlēts nepareizi, vai grūti izvēlēties ko piemērotāku ... un tā tie "mazliet"  sakrājās .... kādreiz to maratonu LV bija ..oi cik daudz ....

28/09/2009
15:24
Kaspars
Kaspars
Latvija
Zinātājs
Members
Forum Posts: 360

Rīgas maratons tomēr ir Rīgas maratons, bez sponsoriem nepaliks :D vai tur banka, vai dome atbalstīs, nav jau tur vajadzīgi n-tie simti tūkstoši :)

28/09/2009
21:42
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members
Forum Posts: 1361

Valmierā savas ieceres nerealizēju, tāpēc tās būs jāmēģina sasniegt nākamgad. Tāpēc es šodien piereģistrējos RM un saņēmu 106. numuru. Ja maratonu man "pienes" klāt, nevaru no tā atteikties un braukt tajā laikā skriet kaut kur citur...

Vēl nākamgad es plānoju vienu vai divus citus maratonus - pavisam 2 vai 3. Gandrīz pilnīgi droši ir tas, ka es pieteikšos Briseles maratonam, kurš parasti notiek oktobra pirmajā svētdienā. Tad vēl, iespējams, varētu skriet jūlija beigās, augusta sākumā kaut kur tur, kur nav karsts.

Nekas tā neuzlabo dzīves kvalitāti un pašsajūtu kā skriešana!
29/09/2009
08:54
sm72
sm72
Rīga
Admin

Aivar, izskatās, ka Briseles maratonā nākošgad būs saule un karsts, jo es arī sāku pārdomāt šādu iespēju:D Vēl nākošgad saule un karstums varētu būt 11.04.2010. Roterdamā un 27.06.2010.Ļeņingradā:)

29/09/2009
09:40
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members
Forum Posts: 1361

Es, sm72, izpētīju šī gada Briseles maratona dalībnieku sarakstu. Tur šobrīd ir trīs no Latvijas. Vispār trase, apraksts, shēmas un organizācija izskatās pat ļoti labi. Šogad dalībnieku ap 2 tūkstošiem. Starts 9:00, pusmaratonistiem pusotru stundu vēlāk. Atspirdzinājuma punkti precīzi ik pa 2,5km uttutjp. Dalības maksa demokrātiska - ar visu T-kreklu, pat lētāk nekā Rīgā. Trase diezgan līdzena un arī tad no 32.km uz leju, daži pēdējie km tikai uz leju... Reklāmā maratona mājas lapā par to teikts, ka šis maratons esot viens no tiem, kuri ir noteikti pirms nāves jāpaspēj izbaudīt!:) Interesants apgalvojums par maratonu...:)

Es par Ļeņingradu arī domāju. RM varētu viegli un nepiespiesti treniņu nolūkos noskriet un tad līdzenajā revolūcijas šūpulī piecas nedēļas vēlāk "maukt" uz visu banku. Ķēpa tik ar tām vīzām...:(

Nekas tā neuzlabo dzīves kvalitāti un pašsajūtu kā skriešana!
30/09/2009
04:45
sm72
sm72
Rīga
Admin

Ja dzīvo pēc principa, ka jāskrien katrs maratons kā pēdējais, tad Briseles maratona sauklis "noteikti pirms nāves jāpaspēj izbaudīt!", nav zemē metams:D

30/09/2009
10:13
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin

...  tā, lai tas pēdējais maratons pienāk kaut kad Ņujorkā - vecuma grupā V90 vai S 90 :))

01/10/2009
17:15
Guest
Guests

Es arī piereģistrējos. Tiku pie forša numura - 111

01/10/2009
18:12
sm72
sm72
Rīga
Admin

Labs šāviens Juri:) Labs numurs puse no uzvaras:)

03/11/2009
19:06
Guest
Guests

Man radās ideja. Rīgas maratona mājas lapas forumā vajadzētu ievietot VSK Noskrien reklāmu. Tuvojoties gada beigām, gan jau sarosīsies tie, kas grib pieteikties par viszemāko dalības maksu. Gan jau daudzi no viņiem ieskatīsies arī forumā, tur ieraudzīs reklāmu un iespējams papildinās VSK Noskrien biedru rindas.

Ja ievietos reklāmu, tad jāizdomā, ko tieši tajā rakstīt. Vajadzētu kaut ko sakarīgu un uzmanību piesaistošu, jo vienkārši  iemest  linku nebūtu diez ko jēdzīgi.

Ko Jūs par to sakāt?

04/11/2009
00:51
sm72
sm72
Rīga
Admin

Vai vārds "reklāma" šajā gadījumā nav pārāk komerciālizēts, varbūt aivietot to ar vārdu "uzaicinājums":)

04/11/2009
08:41
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin

kaut kā man šī ideja klajā veidā ne visai ... reklāma pārsvarā ir maksas pasākums, bet, kā klubu pasniegt neuzbāzīgā veidā citiem skrējējiem var izdomāt un ir daži citi veidi. Klubs ir atvērts visiem skrējējiem, un tiem, kam interesē mūsu kopējā aizraušanās, bet klaji likt kādu tādu "reklāmu" .... nez vai nepieciešams - katrs jauns kluba biedrs atnāk pats, ja viņam tas interesē.

Ja ir kāds jautājums par skriešanas tēmu, vienmēr var norādīt adresi, kur ir atbilde vai informācija iekš mūsu mājaslapas (www.noskrien.lv rakstu/kalendāra ierakstu/foruma tematu vai jebkādu citu informāciju, kas ir pieejama  vispārējai apskatei http://www.noskrien.lv lapā) ... to pašu var "reklamēt" personīgā mājaslapā/blogā, kā saimniekam interesantu lasāmu gabalu un tur nebūs nekā nepatiesa. Šādi es daru pats un tas bieži nostrādā.

Bieži mūs atrod, pēc mūsu rakstiem, ko liekam iekšā - jo Google tas ir spēks :)

p.s. Lai piedod visi, kas cer uz manu rakstu par Ozolniekiem - "mazliet" kavējas, bet es ceru šodien to piebeigt un nopublicēt.

04/11/2009
10:23
Guest
Guests

Tam, ka reklāma pārsvarā ir maksas pasākums, es galīgi nepiekrītu. Var jau reklamēties dažādi, nemaz neieguldot reklāmā naudas līdzekļus.

Vai tad tiešām ieraksts forumā būtu baigi uzmācīgs? Manuprāt, nē. Tas tikai vairotu VSK Noskrien popularitāti un atpazīstamību, un ļautu uzzināt par klubu arī tiem, kas nesen pievērsušies skriešanai, izvēlējušies Rīgas maratonu par savu sākotnējo mērķi.

Katrs jauns kluba biedrs atnāks pats. Ar dažādām reklāmām, uzaicinājumiem mēs varam viņam parādīt ceļu līdz mums.

Viena vecā raksta tekstu mierīgi varētu ielikt forumā:

Virtuālais  skrējēju klubs Noskrien

No rītiem skrien? Pēc darba skrien? Varbūt esi tik kruts, ka pa dienu skrien? Skrien prieka pēc, vai gatavojies savam dzīves lielākam pārbaudījumam? Skrien Rīgā, Liepājā vai Maurīcijā? Gribi piedalīties sacensībās, bet nezini ko rakstīt komandas vietā? Gribi noskriet maratonu, bet tās piecas stundas negribi būt vientuļš? Gribi, lai citi novērtē tavus sasniegumus un pasaka kāds tu sasodīti foršs skrējējs esi? Gribi ka par tevi uzraksta? Man ir risinājums. Iestājies virtuālā skrējēju klubā NOSKRIEN.

Reti kurš no mums ir tik pašpārliecināts, lai nejustu ne mazākās problēmas ierasties uz tūkstošiem cilvēku lielu skriešanas pasākumu ar paceltu galvu. Daudziem liksies, ka citi skrien ātrāk, smukākas bikses un labākas kedas un pats galvenais visiem citiem ir kompānija. Draugi un paziņas, darba biedri vai dažiem laimīgajiem pat sieva.

Tagad tev ir iespēja nebūt individuālistam, iespēja savā pieteikumā ierakstīt komandu vai pārstāvēto klubu, kā arī redzēt skrējēju sarakstā un rezultātos citus savus kluba biedrus. Pārspēt viņus, zaudēt viņiem un pēc tam kopīgi pasmieties par trases malā redzētām meitenēm ar plakātiem „noskūpsti mani.”

Tu vari būt vecs, vai jauns, puisis vai meitene, tu vari būt kādā citā klubā, vai strādāt Nike rūpnīcā, tu pat vari nemācēt skriet un nekad mūžā nevienās sacensībās nepiedalīties, bet tu vari iestāties virtuālajā skrējēju klubā NOSKRIEN un noskriet. Klubam nav nekādu noteikumu un klubs no tevis neprasīs obligāto piedalīšanos Rīgas maratonā, bet ja tu tomēr skriesi, tad mēs parādīsim tavus rezultātus citiem, aprunāsim ar tevi tavu skriešanas pieredzi un galvenais, būsim tavi kluba biedri jebkādos skriešanas un citos pasākumos. Varbūt mēs nekad mūžā nesatiksimies, bet tu vairs nebūsi vientuļš skrējējs. Tu būsi kluba biedrs.

http://www.noskrien.lv/

04/11/2009
11:12
archa777
Zinātājs
Members
Forum Posts: 120

Man jau kkaa Juri tas teksts patiik :) jo taa arii ir un taa es juutos,ka vienm.buus kam kko pajautaat ja kaadas probleemas sakaraa ar skreshanu un vai arii kko citu...nu forsha shitaa kompaanija,nu vismaz tos kurus paziistu http://www.noskrien.lv lapaa un dziivajaa saensiibaas,pat tad,kad galiigi neiet,es domaaju ieieshu vakaraa noskrien un apskatiishos kaa citiem negaaja vai gaaja un papriecaashos par kaadu kuram atkal shitajaas sac.gaaja un ja jasaak gatavoties Riigai,es vee mokos ar to potiiti bishku paskreeju,bet saap  :(

04/11/2009
12:30
pikols
pikols
Jūrmala
Zinātājs
Members
Forum Posts: 299

Pilnīgi piekrītu Jurim, jo klubs ir vieta kur aprun`ties ar līdzatkarīgajiem, kā saka sm72, jo visi citi, kad izdzird mūs runājam par skriešanu, steigšus lasās prom.

04/11/2009
12:50
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin

archa777 said:

Man jau kkaa Juri tas teksts patiik :) jo taa arii ir un taa es juutos,ka vienm.buus kam kko pajautaat ja kaadas probleemas sakaraa ar skreshanu un vai arii kko citu…nu forsha shitaa kompaanija,nu vismaz tos kurus paziistu http://www.noskrien.lv lapaa un dziivajaa saensiibaas,pat tad,kad galiigi neiet,es domaaju ieieshu vakaraa noskrien un apskatiishos kaa citiem negaaja vai gaaja un papriecaashos par kaadu kuram atkal shitajaas sac.gaaja un ja jasaak gatavoties Riigai,es vee mokos ar to potiiti bishku paskreeju,bet saap  :(

cik atceros, tad šis teksts kādreiz bija VSK Noskrien vizītkarte un man tas arī patika - bet vai šo tekstu vajag likt kā reklāmu kaut kur svešā mājaslapā? var jau būt ...

No permission to create posts