Laiks nedēļas vidus pusgarajam skrējienam, bet negribi skriet vienatnē? Nevēlies arī joņot čempionu ātrumā? Tagad Tev ir pieejams risinājums — trešdienas vakara koptreniņš “Divplākšņi”.
Pārdaugavā (pie 2.tramvaja sliedēm zem Imantas tilta) savācas kopā draudzīgu, savstarpēji atbalstošu noskrieniešu bariņš un skrien mierīgi un ar baudu. Aptuvenais temps ap 6:30 (ar tendenci uz izaugsmi), var to pieskaņot publikai. Pievienoties un atvienoties no pamatgrupas iespējams jebkurā skrējiena posmā.
Skrējēji ik pa laikam atskatās, vai nedzenas pakaļ kāds aizkavējies Divplāksnis, vai arī varbūt jāpadod ceļš kādam, kas dodas jau otrajā aplī.
Skrējieni reizēm tiek rīkoti ar novadpētniecības elementiem, kā arī ar tematiskām pēcpasēdēšanām.
Detaļas tiek apspriestas un precizētas pirms skrējiena – padalies ar savu priekšlikumu komentāros! Vēlams ielikt saiti uz sazīmētu trasi, ja to ierosini.
Noskrien!
Distance 0.00 km |
Karti zīmēt privilēģija Alīnai vai Gunai (piedodiet, meičas, neatceros, kura piedāvājās) :)
Atzīstos – tā biju es :)
Tuvākajās dienās maršruts taps
Plāns apciemot Mārupīti, apmēram šādi http://tinyurl.com/ogz8ms5
Man jau patik trase :)
Tik bišķi tumšs.
Kā tur ir ar sniegu/ledu? Man nav nekādi speciālie apavi, kā arī pirms tam pa ziemu nebiju skrējusi O_o
Alina N, būs lēnām jāsāk pieradināties pie sniega un ledus. Nav jau vēl tik traki, ka nevarētu paskriet ar parastajiem ikdienas skriešanas apaviem.
Brīnišķīgs koptreniņš sanāca! Vēsā mierā skrēju no darba un vienā momentā secināju, ka varu paspēt uz Divplākšņiem. Tieši sanāca uzķert pie Botāniskā stūra:) Pitstops vispār apburošs!
Guna, paldies par burkānkūku!
Paldies visiem par kopā būšanu! Burkānkūkas recepti studijā!
Forši bija!!!
Paldies Guna,par superigo koptreninju un un garshigo burkankuku pitstopa! :) Tradicijas jaturpina! :) Kursh nakamais? :)
Prieks, ka patika un garšoja. Cept man patīk, kādreiz pieteikšos atkārtot.
Recepte:
250g miltu
4 olas
180g sviests
180g cukurs
400g burkānu (uz rupjās dārzeņu rīves)
2tk cepamais pulveris
2tk kanēlis
pa 1tk ingvers un muskatrieksts
šķipsna sāls
valrieksti un rozīnes pēc ieskatiem
Samaisa sausās sastāvdaļas + burkānus
Saputo sviestu ar cukuru; pa vienai pieputo olas. Šo masu diezgan uzmanīgi samaisa ar miltiem un burkānu maisījumu. Cep ap 180 grādiem kamēr gatavs (kādas 40-50min)
Labais! Es tik likšu uz pusi mazāk cukura. Bet tās manas novirzes.
Santa, droši, es mazinu katru reizi, un vienalga liekas, ka var vēl mazāk. Oriģinālajā receptē ir 300g!
Mūsmājās gatavojot burkānu kūku, cukura daudzums tiek vēl nedaudz samazināts – līdz 0 gramiem -, bet miltu vietā izmantoti samalti rieksti. Iznāk ļoti garšīgi, un pat ir ēdams
Es tikai nedaudz precizēšu OreMan teikto – tā, ko nesen cepām, bija patiešām bez cukura, bet burkānu dēļ pat nevarēja pateikt, ka tur nav cukura. Bija ļoti garšīga! Ja nu ir vēlme pamēģināt, par pamatu ņēmu Intas nesen šēroto recepti, vnk neliku cukuru un miltus aizstāju ar kokosriekstu miltiem, jo tie tieši bija daudz mājās. Glazūrai izkausēju melno šokolādi ar sviestu. Izrādās, ka burkāni baigi labi iet kopā ar kokosriekstu miltiem! Sanāca ļoti garšīgi! Paldies Intai par recepti!