21:38
21/03/2012
Edgars Simanovičs said
Darya said
Ja es uzstādīšu sev mērķi labot PB un skriet 1:45, tad es nevarēšu izklaidēties skriešanas laikā :P
Nemaz nepamanīsi, kā Mareks Tevi kopā ar visu PB ienesīs finišā! :P
Ja NRM org-i tomēr izvēlēsies mani uz 1:45 (kas protams ir maz ticams :P), tas es apņēmos pusmaratonu noskriet smuki un bez jebkādas čīkstēšanas )))
p.s. Marekam par TT būs garšīga sāļa kūka ;)
10:21
22/04/2009
10:30
28/10/2011
Kāpēc ievajadzējās TT pusmaratonam, ja uz tiem pašiem laikiem ir maratona TT?
Interesantāk būtu maratonā TT ik pa 10 minūtēm. Pusmaratonistus viņi ievilktu finiša ik pa 5 minūtēm. Uz krekliem pietiek vietas uzdrukāt lieliem cipariem gan maratona, gan pusmaratona finiša laikus.
10:34
24/04/2009
dot said
Kāpēc ievajadzējās TT pusmaratonam, ja uz tiem pašiem laikiem ir maratona TT?
Interesantāk būtu maratonā TT ik pa 10 minūtēm. Pusmaratonistus viņi ievilktu finiša ik pa 5 minūtēm. Uz krekliem pietiek vietas uzdrukāt lieliem cipariem gan maratona, gan pusmaratona finiša laikus.
Varbūt tāpēc, lai ieskrietu kopā finišā un dzirdētu Paldies :)
Signis said
Darya, TT organizē VSK Noskrien un NRM organizatori uzticas mūsu spējai nodrošināt labu tempa turēšanu. Tempa turētājs nekādā gadijumā nevar domāt par savu PR vai ko tamlīdzigu - TT uzdevums ir nodrošināt vienmērīgu tempu un atbalstu citiem skrējējiem.
Es to pilnībā apzinos. Tieši tāpēc es labprāt nodrošīnātu tempu uz 2:15. Es zinu, ka to spēšu, esmu atbildīga.
Un tas runas par 1:45 ir vairāk izklaidei ;)