Please consider registering
guest
20:59
27/06/2009
dot rakstīja:
Uz krekla jau ir daudz vietas. Tur varētu uzrakstīt laika špikeri - pusmaratonā katram kilometram, maratonā katram otrajam. Piemēram, pirmos 20/40 km tabuliņā 4x5 un finiša laika atzīmi milzīgu kā parasti. Protams, ideālā gadījumā katra kilometra temps būtu piekoriģēts atkarībā no grūtības pakāpes.
Tad vajag tādus būdīgākus tempa turētājus, ar liela izmēra krekliem :D:D
22:03
03/03/2010
Aivars rakstīja:
Ja vienīgais iemesls atsevišķiem TT pusmaratona distancei ir maratona TT vēlme pirmo pusi skriet ātrāk nekā otro pusi, tad tas būtu nepārprotami jānorāda uz baloniem, piemēram 1:50+2:10=4:00
Vispār jau pēc "pareizākajiem" priekšrakstiem un prakses vajadzētu tieši otrādi - pirmo pusi skriet lēnāk kā otro...
22:11
19/05/2009
Dzo rakstīja:
Aivars rakstīja:
Ja vienīgais iemesls atsevišķiem TT pusmaratona distancei ir maratona TT vēlme pirmo pusi skriet ātrāk nekā otro pusi, tad tas būtu nepārprotami jānorāda uz baloniem, piemēram 1:50+2:10=4:00
Vispār jau pēc "pareizākajiem" priekšrakstiem un prakses vajadzētu tieši otrādi - pirmo pusi skriet lēnāk kā otro...
Līdz šiem "pareizajiem" priekštatiem ir jāizlej krietni litri sviedru. Liekas, ka Akermaņa kungs teica, ka maratonu sāk skriet tikai pēc trešā gada maratonu skriešanas:)
21:14
21/10/2011
11:52
22/04/2009
18:39
21/10/2011
10:24
22/04/2009
10:37
24/04/2009
11:14
25/03/2010
Aivars said
Signis said
Viena no tempa turētāju traumas dēļ nepieciešams tempa turētājs Nordea Rīgas maratona pasākumam maratonam uz 4h00min vai arī pusmaratonam uz 1h45min.
Piesakos uz 4:00.
Paldies, Aivar. Tu mani izglābi. Signis man jau vakar draudēja, ka, ja gribētāju nebūs, tad šitas spīd man. Bet mēs ar sm72 esam jau nosolījušies Ingai, ka pēc TT uz pusīti 1:45 palīdzēsim viņai labā laikā veikt pirmo maratonu.
16:06
24/04/2009
Ainars said
Aivars said
Signis said
Viena no tempa turētāju traumas dēļ nepieciešams tempa turētājs Nordea Rīgas maratona pasākumam maratonam uz 4h00min vai arī pusmaratonam uz 1h45min.
Paldies, Aivar. Tu mani izglābi. Signis man jau vakar draudēja, ka, ja gribētāju nebūs, tad šitas spīd man. Bet mēs ar sm72 esam jau nosolījušies Ingai, ka pēc TT uz pusīti 1:45 palīdzēsim viņai labā laikā veikt pirmo maratonu.
Drīzāk jau man jāsaka paldies Tev, Ainar, un citiem TT, ka uzticējāties un pieņēmāt mani savā brālībā. Kā liecina lielo pasaules maratonu pieredze, tad par TT (PM) nemaz nevar kļūt kurš katrs, bet tikai paši labākie, pieredzējušākie un cienījamākie no skrējēju vidus, kas spējuši sevi jau apliecināt. Centīšos nepievilt un attaisnot man avansā dāvāto uzticību! :)
16:36
25/03/2010
Aivars said
Ainars said
Aivars said
Signis said
Drīzāk jau man jāsaka paldies Tev, Ainar, un citiem TT, ka uzticējāties un pieņēmāt mani savā brālībā. Kā liecina lielo pasaules maratonu pieredze, tad par TT (PM) nemaz nevar kļūt kurš katrs, bet tikai paši labākie, pieredzējušākie un cienījamākie no skrējēju vidus, kas spējuši sevi jau apliecināt. Centīšos nepievilt un attaisnot man avansā dāvāto uzticību! :)
Tiksi pie jaunas nozīmītes:) Un galvenais - garantēti pie pozitīvām emocijām. Tāpēc jau tie, kuri ir tempu turējuši, vēlas to darīt atkal un atkal. Bez tam jūsu laiks 4.00 ticami būs vispieprasītākais starp maratonistiem un jūs vedīsiet palielu cilvēku bariņu.
17:22
19/05/2009
Pagājušo gadu Valmierā vairāki 4 stundu skrējēji 2., 3. apļa laikā pateicās un aizskrēja pa priekšu atrodot spēku skriet ātrāk un pēdējā aplī izmisīgi (tas arī izdevās) noturēties mums kādu gabalu priekšā. Daži pēc 3.apļa 'noplīsa' (tikai pāris). Līdz ar to 4. aplī man ar Arle īsti nebij kam sastādīt kompāniju. Bet tas laikam bija izņēmuma gadījums. Gan jau šoreiz būs apkārt tauta. Un tad mēs ar Aivaru un Jāni sadalīsim kurš vilks, kurš stums, kurš slavēs, kurš bārs dalībniekus. Galvenais, lai sasniedz Finišu. Un to izdara ar prieku.
Aivars said
Ainars said
Aivars said
Signis said
Kāds pēc 1:45 būtu labs maratona laiks?
11:25
25/03/2010
matiss said
Aivars said
Ainars said
Aivars said
Signis said
Kāds pēc 1:45 būtu labs maratona laiks?
2. puse būs ātrāka. Domāju robežās 3:20 - 3:25
12:13
25/03/2010
matiss said
tas man nav pa ceļam. drīzāk mēģināšu turēt pēc iespējas ilgāk līdzi Dzo un Drūpijam un tad kādā brīdī atkrist.
Vai ir 3:30 TT saplānots laiks pirmai pusei?
Visticamāk, ka maratona TT pirmo pusi mēģinās skriet nedaudz ātrāk, lai uz 30. km būtu izveidota 2-3 minūšu rezerve, lēnākiem laikiem attiecīgi arī rezerve lielāka. Pusmaratona tempa turētāji savukārt skries precīzi pēc pulksteņa.
13:25
25/03/2010
matiss said
Izklausās pēc nāvīgas kalkulācijas. Būs divas TT komandas ar līdzīgiem rezultātiem, bet dažādiem tempiem otrajā pusē
Maratona skrējējiem vajadzētu orientēties uz oficiālajiem maratona tempa turētājiem. Mēs savu misiju organizatoru priekšā pēc pusītes būsim izpildījuši un visticamāk improvizēsim, jo pilnībā nonāksim Ingas pārziņā. Pieņemu, ka kādā brīdī ap 30. km būsim kopā ar oficiālajiem TT uz 3:30. Un tad jau uz vietas tālāk izdomās, ko darīs.