Padalīšos ar savu auzu putras "recepti". Pati šādā veidā ēdu jau vairāk kā 2 gadus. Katru dienu! Pieradums, tikai nesakiet, ka arī no auzu putras var rasties atkarība.
Nu tad recepti. No rīta tikko izveļos no gultas tā uz virtuvi uzvārīt ūdeni. Nelielā krūzītē ieberu tējkaroti žāvētu dzērveņu un sešas tējkarotes auzu pārslu. Verdošo ūdeni uzleju tā, lai pārklāj auzu pārslas un vēl mazliet, mazliet. Kamēr duša, auzu putra jau gatava. Pielieku mazliet medus un ja ir tad 1/3 banāna. Krūzīte tad ir pilna, knapi var apmaisīt. Un gardi.
Medus putru padara vijīgu, citādi tādi ķepīgi salmi vien ir. Dzērvenes pērku lielā iepakojumā "Gemoss" bāzē. Esmu mēģinājusi arī ar aprikozēm, bet tās jāsagriež smalkāk un labāk ir apliet jau iepriekšējā vakarā. Tas no manis ir par daudz prasīts.
Man šitais riktīgi garšo un gatavās ārtri pagatavojamās vairs nevaru ieēst.