Please consider registering
guest
20:28
21/10/2011
09:35
18/04/2011
ilksy said
Kvaki said
Mani izbrīna cilvēku naids pret dzīvo radību!
Nuu, ja bezatbidīgus suņu saimniekus uzskata par dzīvo radību... Dzīvi jau viņi ir :)
Nu ja nu ja, es nekad nedusmojos uz suni, jo loģiski, ka vainīgs un ienīstams ir tikai suņa saimnieks, un tikai viņa spēkos ir to mainīt, atliek tikai sunim pieāķēt pavadu (kaut parastu striķi, ja neko glaunāku nevar atļauties) un viss, šis cilvēks kļūst par jauku cilvēku un visi ir laimīgi, tik vien tā problēma. ;) Pret suni man nekad nebūs naids, kā jau teicu, ka tad, ja nav izvēles, bez kodiena prom tikt nespīd un nākas izmantot gāzi, man tas ir šausmīgs pārdzīvojums, negulēta nakts un kamols kaklā un tas viss tikai dēļ saimnieka bezatbildības.
09:55
02/05/2011
Kvaki said
Mani izbrīna cilvēku naids pret dzīvo radību!
Tie kas baidās, neienīst suņus.. viss ko mēs lūdzam respektēt mūs...
Manuprāt, var vadāt suņus bez pavadām, uzpurņiem utt., bet tad, ja kāds savlaicīgi uzsauc un palūdz pieturēt mirklīti suni, tad nav tak grūti piesaukt suni sev klāt un pieturēt.. Man parasti nav līdzi gāzes baloniņa, nevaru iedomāties kā es iespertu sunim utt. un es arī negribu darīt viņam pāri.. vienkārši jāsadala draudzīgi teritoriju... es kā skrējēja pāriešu soļos suņa tuvumā, lai nekaitinātu, bet saimnieks pieturēs suni, lai jūtos drošāk- un miers parkā :)
Kvaki, neuztver to suņu būšanu tik personīgi! :)