Es uz svaigām emocijām ātri ierakstīšu - super pasākums, super laiks, viss super! :) Bergmanis arī labs, nedod viņam smagumus celt, bet dod parunāt!! :)
Labā kompānijā patrāpījos skrējienā, paldies Inga_K, MariteA un Valteram. Centāmies jau skriet treniņu režīmā, bet īsti nesanāca, īpaši pēdējais aplis. :) Bet dabūjām saldējumu distancē un kādam noderējām arī par tempa turētājiem - uz nezināmu tempu. :)
17:02
22/12/2011
Pozitīvi, pozitīvi :) ceru, ka godam pārstāvēju VSK Noskrien KK grupā :) :) pielāgojos ātruma ziņā līdzskrējējām, bet finišā sagribējās nedaudz uzskriet... negribot iekļuvu 12niekā un padejot dabūju, bet diemžēl laikam tas man nesanāca tk labi, kā paskriet, zelta kedu piemērīt neiedeva :) :)
Varu pateikteikt tikai to, ka ar to kleitu viegli nav... katrā ziņā iedod savu smagumu! Dažām nācās tās atsiet tikai pus trasē :) Jā es arī skatītājus uzmundrināju, lai skaļāki, domāju,ka man sanāca... Tiešām ļoti pozitīvi :)
Lai visiem jauka svētdiena!
Lindams, Inga_K, MariteA un Valters bija tādi nosacīti tempa turētāji man. Pirms starta sastāstīja, ka skries uz 5:30, man bij doma mazliet lēnāk. tā nu skrēju mazliet lēnāk, lai gan drīz vien sapratu, ka man pīlītes pūstas par tiem 5:30, bet ir labi :)
emocijas gūtas tikai pozitīvas un laikapstākļi nemaz tik karsti nebija, kā šķita no paša rīta
18:43
23/12/2011
Paldies meitenēm par lielisko kompāniju! Pulvermucai taisnība - samelojām! :) Mans plānotais 5:30 pajuka jau pēc pirmā kilometra. Visi tik joņo un joņo un es arī līdzi. :) Bet bija izcili labi, nejūtos nemaz pārpūlējies, bat arī nepadarīta darba sajūtas nav. Turpinām skriet... Tiekamies Ventspilī!
19:02
22/10/2011
IevaR said
Pozitīvi, pozitīvi :) ceru, ka godam pārstāvēju VSK Noskrien KK grupā :) :) pielāgojos ātruma ziņā līdzskrējējām, bet finišā sagribējās nedaudz uzskriet... negribot iekļuvu 12niekā un padejot dabūju, bet diemžēl laikam tas man nesanāca tk labi, kā paskriet, zelta kedu piemērīt neiedeva :) :)
Varu pateikteikt tikai to, ka ar to kleitu viegli nav... katrā ziņā iedod savu smagumu! Dažām nācās tās atsiet tikai pus trasē :) Jā es arī skatītājus uzmundrināju, lai skaļāki, domāju,ka man sanāca... Tiešām ļoti pozitīvi :)
Štrunts par ātrumu - toties lieliski izskatījāties. Meitenes pat par frizūru nebija aizmirsušas. Fantastiski :)
19:16
26/03/2011
19:51
25/03/2010
IevaR said
Bildes studijā !!!!!!!!!!!!!!!!!!
21:11
Tā kā man bija jāpārbauda spēki līdz Ventspilij, tad uzstādījums 5:30 bija tāds visai aptuvens (sorry, visi, kurus neaudz piemāniju par tempu:)), bet īsto tempu uzdeva puisis no "skrienu uz bibliotēku" komandas, kas, pajautājot atļauju, sāka man smagi elst pakausī. Tā kā man tas pēc kāda brīža sāka krist uz nerva - sāka likties, ka man ir tik pat grūti, kā viņš elpoja, centos aizlaisties, bet viņš spītīgi neatlaidās, tā nu man pēdējais aplis tāds pavisam ātrs sanāca, bet tomēr izdevās finišēt miklīti pirms elsojošā pauša :D
Bet kopumā jau otro reizi pārliecinos, ka šis tiešām ir stilīgākais skrējies, man patika :D
Vēl man ļoti patika S2 grupas augšgals - VSK Noskrien komanda nospiedošā vairākumā :)
21:48
15/03/2011
22:14
19/05/2009
Prieks bija Jūs redzēt! Gadījās dažādas interesantas situācijas, no kurām viena - negaidīta iepazīšanās ar savas Apskrien pasaulei komandas censoni MariteA ;)
Paldies joolija, kura trešajā aplī ar savu smuko bizi izaicināja mani kāpināt tempu, lai finišā apskrietu Aivars703 ar atsējušos neapzeltīto kedu. Uz katra soļa baiļojos, ka nepāreju pie basajiem pēdējos pārsimts metros, jo sasiet divreiz atļāvos vien NRM
Sandijs said
Varu ieteikt siet kedas pretējā virzienā kā parasti. Paskatieties internetā "granny knot" vs "reef knot". Granny knot ir tas veids, kā visi parasti sien kurpes un šis mezgls mēdz atsieties. Reef knot neatsienas pats no sevis. Man skriešanas apavi nekad nav atsējušies ...
:)LŪDZU, LŪDZU .... vnm laipni :)mpat nepamaniiju... nebija tik daudz iekšā :D