Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Zelta Keda 2012
10/06/2012
09:36
matiss
matiss
Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1036

man problēma, nezinu, cik ātri vai lēni tur skriet, kādu tempu izvēlēties

http://www.facebook.com/ultrataka.lv
10/06/2012
16:37
BeLinda
BeLinda
Rīga
Admin
Forum Posts: 666

Es uz svaigām emocijām ātri ierakstīšu - super pasākums, super laiks, viss super! :) Bergmanis arī labs, nedod viņam smagumus celt, bet dod parunāt!! :)
Labā kompānijā patrāpījos skrējienā, paldies Inga_K, MariteA un Valteram. Centāmies jau skriet treniņu režīmā, bet īsti nesanāca, īpaši pēdējais aplis. :) Bet dabūjām saldējumu distancē un kādam noderējām arī par tempa turētājiem - uz nezināmu tempu. :)

Ja nevari mainīt situāciju, maini attieksmi pret to. 
10/06/2012
17:02
IevaR
IevaR
Interesents
Members
Forum Posts: 47

Pozitīvi, pozitīvi :) ceru, ka godam pārstāvēju VSK Noskrien KK grupā :) :) pielāgojos ātruma ziņā līdzskrējējām, bet finišā sagribējās nedaudz uzskriet... negribot iekļuvu 12niekā un padejot dabūju, bet diemžēl laikam tas man nesanāca tk labi, kā paskriet, zelta kedu piemērīt neiedeva :) :)

Varu pateikteikt tikai to, ka ar to kleitu viegli nav... katrā ziņā iedod savu smagumu! Dažām nācās tās atsiet tikai pus trasē :) Jā es arī skatītājus uzmundrināju, lai skaļāki, domāju,ka man sanāca... Tiešām ļoti pozitīvi :)

Lai visiem jauka svētdiena!

10/06/2012
18:20
pulvermuca
pulvermuca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 215

Lindams, Inga_K, MariteA un Valters bija tādi nosacīti tempa turētāji man. Pirms starta sastāstīja, ka skries uz 5:30, man bij doma mazliet lēnāk. tā nu skrēju mazliet lēnāk, lai gan drīz vien sapratu, ka man pīlītes pūstas par tiem 5:30, bet ir labi :)
emocijas gūtas tikai pozitīvas un laikapstākļi nemaz tik karsti nebija, kā šķita no paša rīta

10/06/2012
18:43
LauraX
LauraX
Rīga/Sigulda
Zinātājs
Members
Forum Posts: 297

Pasldies Darjai par 'tempa turēšanu' otrajā aplī, Tu esi super ;-)

10/06/2012
18:52
Valters
Valters
Tērvete
Zinātājs
Members
Forum Posts: 284

Paldies meitenēm par lielisko kompāniju! Pulvermucai taisnība - samelojām! :) Mans plānotais 5:30 pajuka jau pēc pirmā kilometra. Visi tik joņo un joņo un es arī līdzi. :) Bet bija izcili labi, nejūtos nemaz pārpūlējies, bat arī nepadarīta darba sajūtas nav. Turpinām skriet... Tiekamies Ventspilī!

10/06/2012
19:02
jupe
jupe
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 625

IevaR said

Pozitīvi, pozitīvi :) ceru, ka godam pārstāvēju VSK Noskrien KK grupā :) :) pielāgojos ātruma ziņā līdzskrējējām, bet finišā sagribējās nedaudz uzskriet... negribot iekļuvu 12niekā un padejot dabūju, bet diemžēl laikam tas man nesanāca tk labi, kā paskriet, zelta kedu piemērīt neiedeva :) :)

Varu pateikteikt tikai to, ka ar to kleitu viegli nav... katrā ziņā iedod savu smagumu! Dažām nācās tās atsiet tikai pus trasē :) Jā es arī skatītājus uzmundrināju, lai skaļāki, domāju,ka man sanāca... Tiešām ļoti pozitīvi :)

Štrunts par ātrumu - toties lieliski izskatījāties. Meitenes pat par frizūru nebija aizmirsušas. Fantastiski :)

10/06/2012
19:16
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Pasākums super! Noskrēju labāk nekā pagājušo gadu! Un saldejuma kupons bija ari super!

10/06/2012
19:51
Ainars
Ainars
Rīga
Admin
Forum Posts: 755

IevaR said

Bildes studijā !!!!!!!!!!!!!!!!!!

10/06/2012
20:05
IevaR
IevaR
Interesents
Members

jupe said

Štrunts par ātrumu - toties lieliski izskatījāties. Meitenes pat par frizūru nebija aizmirsušas. Fantastiski :)

Paldies, mēs centāmies labi izskatīts cik nu varējām līdz finišam :) :)

10/06/2012
20:06
IevaR
IevaR
Interesents
Members

Ainars said

Bildes studijā !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bildes tapšanas stadjā, tikmēr var aci kādā ziņu raidījumā iemest - Panorāmā piemēram :)

10/06/2012
21:11
Inga_K
Inga-K
Guest
Guests

Tā kā man bija jāpārbauda spēki līdz Ventspilij, tad uzstādījums 5:30 bija tāds visai aptuvens (sorry, visi, kurus neaudz piemāniju par tempu:)), bet īsto tempu uzdeva puisis no "skrienu uz bibliotēku" komandas, kas, pajautājot atļauju, sāka man smagi elst pakausī. Tā kā man tas pēc kāda brīža sāka krist uz nerva - sāka likties, ka man ir tik pat grūti, kā viņš elpoja, centos aizlaisties, bet viņš spītīgi neatlaidās, tā nu man pēdējais aplis tāds pavisam ātrs sanāca, bet tomēr izdevās finišēt miklīti pirms elsojošā pauša :D
Bet kopumā jau otro reizi pārliecinos, ka šis tiešām ir stilīgākais skrējies, man patika :D
Vēl man ļoti patika S2 grupas augšgals - VSK Noskrien komanda nospiedošā vairākumā :)

10/06/2012
21:48
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

Līgaviņi arī bija gaužām jauki :D Tur bija ko ņemties skrienot baltajās un ne tik baltajās kāzu kleitās :)

Ne viss ir tā, kā izskatās.
10/06/2012
22:14
joolija
joolija
Piņķi
Interesents
Members
Forum Posts: 32

MAn ar viss patika :) Sanāca gan biku lēnāk kā gribēju, bet tāpat ļooti labi :) Prieks par visiem, visu Un apdegušo degunu :D
Un vēl par puišiem ratiņkrēslos- tas bija KAUTKAS :)

10/06/2012
22:14
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828

Inga-K, jāpiemin arī V3 pjedestāls - tikai VSK Noskrien. Neslēpta pašreklāma. Bet man drīkst. Diez vai es vēl kādu reizi ar Kamparu stāvēšu blakus apbalvošanā.

10/06/2012
22:52
matiss
matiss
Liepāja
Eksperts
Members

Prieks bija Jūs redzēt! Gadījās dažādas interesantas situācijas, no kurām viena - negaidīta iepazīšanās ar savas Apskrien pasaulei komandas censoni MariteA ;)

Paldies joolija, kura trešajā aplī ar savu smuko bizi izaicināja mani kāpināt tempu, lai finišā apskrietu Aivars703 ar atsējušos neapzeltīto kedu. Uz katra soļa baiļojos, ka nepāreju pie basajiem pēdējos pārsimts metros, jo sasiet divreiz atļāvos vien NRM

10/06/2012
23:07
Sandijs
Sandijs
Zinātājs
Members
Forum Posts: 278

Varu ieteikt siet kedas pretējā virzienā kā parasti. Paskatieties internetā "granny knot" vs "reef knot". Granny knot ir tas veids, kā visi parasti sien kurpes un šis mezgls mēdz atsieties. Reef knot neatsienas pats no sevis. Man skriešanas apavi nekad nav atsējušies ...

10/06/2012
23:13
matiss
matiss
Liepāja
Eksperts
Members

tad man NRM nepietrūktu 3s līdz 3h30, ko es vainotu? :))

11/06/2012
00:10
joolija
joolija
Piņķi
Interesents
Members
Forum Posts: 32

Sandijs said

Varu ieteikt siet kedas pretējā virzienā kā parasti. Paskatieties internetā "granny knot" vs "reef knot". Granny knot ir tas veids, kā visi parasti sien kurpes un šis mezgls mēdz atsieties. Reef knot neatsienas pats no sevis. Man skriešanas apavi nekad nav atsējušies ...

:)LŪDZU, LŪDZU .... vnm laipni :)mpat nepamaniiju... nebija tik daudz iekšā :D

11/06/2012
00:27
matiss
matiss
Liepāja
Eksperts
Members

mūzika austiņās novērš uzmanību ;)
varēji mani tik viegli pie pēdēja pitstopa garām nepalaist