20:53
22/04/2009
Baigi labi gāja!
Forši organizēts, Mežaparks pats par sevi jau ir foršs un labi skrējās!
Sanāca superīgs tempa treniņš! Noskrēju kādas 2 minūtes ātrāk nekā biju paredzējis!
Paldies Ozo par kompāniju 2. aplī!
21:15
24/04/2009
Bija labi. Tautas bija daudz. Arī VSK Noskrien biedru, kā ierasts diezgan kuplā skaitā. Diemžēl šoreiz netika uztaisīta tradicionālā kopbilde. Neierasti bija tas, ka varēja skriet cik gribi - 5km, 10km vai 15km, iepriekš pie reģistrēšanās to nenorādot.
Biju it kā domājis skriet 15km, tomēr pēc noskrietajiem 10km izdomāju, ka pietiks skraidelēt, un metu mieru. Rezultātā saskrēju 35:02
Ar šo rezultātu ieguvu pirmo vietu 10km V3 grupā. Arī apbalvoja. Balvas labās - dzīvības apdrošināšana 1000,- Ls vērtībā + 25,-Ls dāvanu karte no Veselības Pasaules + 2 šķēles burkānmaizes no lāčiem :)
21:16
10/08/2009
Skrējās super, ātrāk nekā cerēts un atmosfēra arī pacilājoša bija. Pirmo reizi skrēju pa Mežaparka ieliņām un iepatikās, būs uz kādām sacensībām vēl jāaizlaiž. Satiku daudzus savējos, arī kopā paskrējām, bet līdz 30 mūsējos nesaskaitīju :)
21:27
24/04/2009
21:39
24/04/2009
Bija labi kopumā. Ļoti interesanta cīņa ar Aivars703 līdz pat pēdējiem metriem, kuros tomēr konkurents izrādījās pārāks par aptuveni sekundi. Bet interesanti, ka starta līniju šķērsoju aptuveni sekundi pēc Aivara (to varēja redzēt pēc sacīkstes izkārtajās lapās - aptuveni attiecīgi 14 un 15 sekundes pēc starta šāviena), tā kā faktiskais čipa laiks mums varētu būt ārkārtīgi līdzīgs (atšķirties par sekundes simtdaļām vai, labākajā gadījumā, kādu desmitdaļu..). Taču rezultātu lapā pagaidām vismaz čipa laiki nav salikti, nez, vai būs..?
Grūti gan man bez Garmin gāja, nebija ne jausmas par savu tempu, tāpēc arī par aptuveni minūti un 4 sekundēm atpaliku no sava personīgā rekorda, bet mierinu sevi ar domu, ka rekords tika uzstādīts Ozolnieku gludajā trasē, bet šeit tomēr arī viens neliels kalniņš bija.
Aivars - trase bija identiska kā pērngad, kas nozīmē, praktiski visu laiku bija tikai asfalts. Katrā no trim apļiem gan 10-20 metrus nācās paskriet pa meža taciņu.
22:25
10/08/2009
Liels paldiesiņš visiem kluba biedriem. Pateicoties tuvībai ar iepriekš minētajiem man iespejams sasniegt augstāku rezultātu. Tieši tā, ja priekšā un pakaļā nav konkurentu grūti motivēt sevi skriet ar pilnu atdevi. To es par sevi. Esmu apmierināts, jo tik ātri nekad iepriekš nebiju skrējis. Vēl man ļoti patikās, ka biedriem un piedrenēm ir tās pazišanās dzeltenās nozimites. Tas ir super, ar vairākiem trasē aprunājos, bet nu jau atkal kļičkas aizmirsu. Biedriskumu un kopibas sajūtu izjutu. Jauki. Paldies visiem !!!!!!!!!!!!!!!
22:46
19/05/2009
Tā kā biju dikti smocījis labās kājas ahileju, uz starta izgāju kā uz tempo treniņu. Doma - ja sāks sāpēt neizturami skriešu mazāk - 10, vai sliktākajā gadījumā 5 kilometri. Skrējiens izvērtās interesants un dramatisks. Pirmajos 100 - 200 metros pārmiju pāris vārdus ar Arle, tad drīz garām man aizgāja OreMan. Kāja sāpēja pie katra soļa, bet ar katru noskrieto kilometru arvien mazāk to jutu. Sāka izpausties nogurums un nespēks. Oreman kā 2.kilometrā man bija izrāvies priekšā par 150-200metriem tā arī turējās priekšā līdz 2.apļa(10 kilometri) biegām. Iesākot pēdējo - 3.apli, kājā sāka durt sāpīgāk - pavīdēja doma ka varbūt pietiks, bet nolēmu noskriet līdz galam. Un visu laiku Oreman oranžās bikses man kā bullim sarkana lupata neļāva atslabināties. 11. kilometrā Oreman jau pietuvojos līdz 100metriem un jututu ka viņš nomet ātrumu. Pēc noskrietiem 12,5km jau mūs šķīra tikai kādi 25 metri. Un tad man blakus pieskrēja pagarš puisis un uzsauca "Noskrien" un stādījās priekšā kā Karalis Arturs. Un aizgāja man garām kā stāvošam. Es vēl vairāk pietuvojos Oreman. No muguras pietuvojās Teicamnieks un ar vārdiem "Tu nu gan ātri vico" aizgāja man garām kā stāvošam. Pēdējā kilometrā sākās dramatiskākie notikumi. Oreman visu laiku turējās man priekšā apmēram 20-50 metri. Ne es, ne viņš neskrējām vienmērīgi bet ar tādiem kā rāvieniem. 500 metrus pirms finiša malā stāvošā Oreman kundze izveica savu viltīgo gājienu. Ar saucieniem "Edgar, tev aiz muguras Aivars, saņemies skrien, mūc, skrien" skrienot pa priekšu piespieda Oreman riktīgi pāatrināties. Kad Oreman bija sievai paskrējis garām, tad es saņēmu uzmundrinājuma saucienus "turies, ķer Edgaru, skrien". A ko, es mīkstais, skrēju, mēgīnāju turēt līdz. Starp mani un Oreman bija tikai kādi 10 metri. Pēc pēdējā pagrieziena mēģināju apdzīt Oreman, bet nonākot blakus arī viņš paātrinājās un aizgāja priekšā. Tādu tempu turēt es nevarēju, bet centos tālu neatpalikt. Sakopoju pēdējos spēkus un pēdējos 25-30 metrus veicu ar sprintera cienīgu ātrumu palidojot 10 metrus pirms finiša Oreman garām. Vinnēta 1 sekunde. Ja nebūtu Oreman kundzes, tad laikam mūsu laiki būtu vismaz par 20-30 sekundēm sliktāki. Paldies viņai.
Kampar, bilde bija tikai Tu jau biji prom.
22:59
30/09/2009
Oi, pamanīju bildi ar goda pjedestālu bez 2.vietas ieguvējas. Skumīgi mazliet. Nekad nebiju tur stāvējusi, nekad. Skrējiens patika- izdomāju, ka skriešu savam priekam un nedzīšos pēc nez kāda rezultāta, ka slikti paliek, skrēju savā tempā un pa priekšu vien vienu meiteni visu laiku manīju 15km distancē. Karsti arī nebija, patīkams vējš sejā. Hm, būtu zinājusi, ka tā meiča priekšā ir līdere, būtu nesusies divreiz ātrāk - panāktu, jo pirms finiša biju attālumu no 300m samazinājusi uz 50m. Daudz biedru satiku, visi tik sirsnīgi! Teicamnieks - njā, viens man dažus metrus pirms finiša panesās garām, palaidu...Aivars703 nepanāca, lai gan distancē manīju :).
Zelts keda savu uzdevumu veica godam, nedēļas nogale jau tagad izdevusies. Laiks nedaudz sliktāks par 2009. gadā šeit paveikto, laikam salmu cepure pie vainas:) Šogad man vairāk bija uzdevums izklaidēt sevi un citus, nekā skriet pakaļ sekundēm...nu bet par pastaigu to ar nenosauks.
Pasākums pa pirmo! Velo stāvvieta...dziļi paklanos organizatoru priekšā!!!
00:28
23/10/2009
Jā, pasākums bija ļoti labs :) Man patika! 10 km sacensībās iepriekš nebiju skrējusi - tagad vismaz zināšu, kādu aptuveno rezultātu no sevis šādā distancē varu sagaidīt.
Aivars703, es jau nevarēju noskatīties, ka starp jums ar OreMan ir tik mazs attālums... :) Saucu un uzmundrināju OreMan cik varēju, bet likās, ka temps no tā gandrīz nepieaug. Bet laikam tomēr tas kaut ko deva :) Es domāju, ka jums abiem būtu citādāki rezultāti, ja nebūtu savā starpā konkurējuši visu finiša ceļu. :)
Skaista un ļoti interesanta cīņa jums sanāca!
10:04
01/03/2010
Pasākums kā tāds, proti, tāds tautas skrējiens - uz goda. Tiesa,man personīgi sanāca, vai pareizāk sakot, nesanāca noskriet tā kā vēlējos, jo atnācu ar nokavēšanos un līdz ar to skrējēju koridora gandrīz pašās beigās, līdz ar to, pēc starta signāla nācās pielietot dažnedažādās tehnikas un iemaņas, kamēr izlīdu ārā no tā milzīgā pūļa.
Taču kopumā, kā jau minēju - bija labi.
10:46
22/05/2010
Pirmo reizi skreju Zelta Kedaa un bija super. Vienigi domaju vai nevajdzeja skriet 10 km, tie 5 km diezgan atri pagaja. Kaa parasti iesprudu startaa, nezinu kas jadara lai tiktu priekshaa. :D Biju domajis ka bus labaks laiks, bet taa laikam notiek ja neatpushas pirms sacensibam :) jagaida nakoshaa zelta keda! ;)
11:59
12/05/2010
man shii bij 2. keda.
1. apli iesaaku palenaam, jo 5 km skrejeji pamatigi tempu jauc. aizejot 2. trase atbrivojaas un vareja sakt pakaldziishanos priekshaa skrienoshajam.
tas arii izdevaas lidz 3. apla vidum kad ieraudziju ~100 m priekshaa 3 skrejejus, kuriem diemzeel nesanaca pietuvoties.
patikaas paspeleties ar skrejejiem aizmuguree, kuriem laavu sevi par kadiem 10 m apdziit , ievilku kartigu elpu un dzino sho nos :) tas deva pamatigu pozitivu ladinu turet skrieshanas tempu un skrejiens izvertas diezgan aizraujosh.
patikaas dushinas, nevienu nepalaidu garaam. skrejiens nebij sevishki saulains, jo lielaka dala skrejiena bij pa mezu, bet del veja trukuma sanaca diezgan karst.
Man Zelta keda patika pat labāk par NRM. Biju ieplānojusi to kā treniņu, nevis sacensības. Parasti garajos treniņos paliek garlaicīgi, ūdens jānes pašai līdzi. Bet te kompānija nodrošināta, dzirdināšana ideāli noorganizēta un vēl "mazā duša" ik pa 2km.
Otrā apļa sākumā mani panāca Atis un tā līdz apļa beigām nopļāpājām. Treniņā jau pļāpāt ir pat ieteicams :)
2.vieta grupā, eh, žēl, ka nepaskatījos rezultātus un nepaliku uz apbalvošanu.
Galvenā balva ir prieks par jauko dienu!
15:47
24/04/2009
17:09
19/05/2009
Kampars said:
bildes http://studentlife.lv/2010/06/.....da-2010-2/
Paldies par linku. Pēc bildēm var saprast kā mēs rindiņā esam skrējuši - Karalis Arturs, ro, Teicamnieks, Oreman un es(mūsu dramatiskā cīņa - pēdējai puskilometrs).