Please consider registering
guest
20:11
17/05/2013
Lauma said
Dziņa said
Es īsti nezinu kā es tikšu uz agro startu, bet, ja starts būtu 12tos, tad es savukārt īsti netiktu vairs mājās, tākā man viss ir slikti un vislabāk būtu , ja Valmieras maratons atbrauktu līdz manīm.
Cik zinu daudzi paliek nakti pirms starta Rīgā. Un nesūdzas, ka tālu jābrauc vai ka vilciens aizgājis.
I agree about accommodation. I had planned to stay in Riga and either ride up with someone Sunday morning or go to Valmiera Saturday and just spend one night. It's not cheap in Valmiera:( 50 euros is NOT cheap :( Now probably I will have to go there on Friday after I fly in to Riga in order to get some rest on Saturday because of the early start Sunday. :( If anyone can suggest where to stay in Valmiera for a more reasnonable price -message me please. I don't need much just a single room that is in a quiet place. I don't need some 5 star super hotel ;)
12:05
30/09/2009
Es vispār nesaprotu, par ko "cepiens". Nu ok, agrāk jāceļas, tas arī viss. Toties tālāk bez steigas, finišēšu, pēc tam nesteidzīgi sanāks laiks sagatavot bērnus piecītim, pēc tam nesteidzīgi viņi atjaunosies un varēs vēl bērnu distances ripināt pēc stundas; vairāk nekā ideāli sanāk. Citādi sacensībās viss sanāk vienā steigā, iepriekš pat bērnu apbalvošana bija tajā laikā, kamēr skrienu.
anyone else having the problem when trying to pay by card it gives error and does not work? :( I had no problem in previous years. I have tried from my computer and android tablet and get the same error message when I try to pay with debit card. Why pay 50 euros race day when i can do it now? :)
17:03
21/06/2011
runnerchick said
anyone else having the problem when trying to pay by card it gives error and does not work? :( I had no problem in previous years. I have tried from my computer and android tablet and get the same error message when I try to pay with debit card. Why pay 50 euros race day when i can do it now? :)
Vari pārskaitīt naudiņu uz Sportlat kontu un aizsūtīt e-pastu, ka neizdodas reģistrēties. Lai paši piereģistrē.
http://www.sportlat.lv/?id=contacts
14:49
28/10/2011
runnerchick said
Thanks-emailed this afternoon. I just tried from a friend's computer and got the same error message. It must be something with the site.
Some bank websites block access from Russia because of frequent hacking attempts. Local http proxy may circumvent this problem.
Tie kas šodien vēl mēģina pierēģistrēties pa lēto, esiet uzmanīgi maksājot ar bankas kartēm. Ar kartēm itkā var atkal norēķināties, bet man 20 EUR vietā automātiski rādījā, ka jāmaksā 2,000,00 EUR. Šo summu nebija ispējams izainīt. Es atteicos no šī darījuma :) un pārskaitīju vienkārši 20 EUR uz Sportlat kontu.
17:23
13/11/2009
Lasma3 said
Tie kas šodien vēl mēģina pierēģistrēties pa lēto, esiet uzmanīgi maksājot ar bankas kartēm. Ar kartēm itkā var atkal norēķināties, bet man 20 EUR vietā automātiski rādījā, ka jāmaksā 2,000,00 EUR. Šo summu nebija ispējams izainīt. Es atteicos no šī darījuma :) un pārskaitīju vienkārši 20 EUR uz Sportlat kontu.
Atteicies no VIP reģistrācijas... :)))
17:40
26/03/2011
Andulis said
Lasma3 said
Atteicies no VIP reģistrācijas... :)))
Tāda VIP, ka drošvien pašam nav jāskrien! Līdz finišam aizvedīs!
18:01
15/03/2011
Lasma3 said
ak tad tāpēc man neaizgāja maksājums ar karti :D
I was just about to ask if I was the only one having this issue!
Интернет-Магазин sportlat.lv
Сумма платежа EUR 3000.00
Дата 11/09/2014
Номер карты XXXX XXXX XXXX 3430
Very good thing I have SMS confirmation code service and cannot finish any online transactions before I enter the pin the bank sends in an SMS. I too have given up. I don't even have that much on my card!!!!!! LOL Dot- I had that thought too about being blocked from a Russian IP, but I've paid on this site before so assumed it was just a bug. I did get a reply from the organizers today, and they said if it still isn't working that they would charge me the 30 euros at packet pickup which was nice and fair.
08:41
24/04/2009
papucis said
Lasma3 said
ak tad tāpēc man neaizgāja maksājums ar karti :D
Tas pats stāsts reģistrējoties caur sportlat Nike RigaRun. 12.00 EUR vietā, šie noņems 1200.00 EUR
10:27
15/03/2011
12:41
13/11/2009
"Kopā pieteikušies: 1291."
Kādi 1600-1700 cilvēki varētu iziet uz starta, galu galā?
Tomēr pieļauju, ka sanāks drusku mazāk nekā agrākajos gados. Redzēsim, cik šis minējums pareizs.
Intereses pēc paskaitīju:
2013. gadā startējuši 2392 cilvēki (tai skaitā 746 bērni un 32 nūjotāji).
2012. gadā - 2352 cilvēki (t. sk. 726 bērni un 74 nūjotāji).
2011. gadā - 2169 cilvēki (t. sk. 627 bērni un 72 nūjotāji).
2010. gadā - 1907 cilvēki (t. sk. 395 bērni un 83 nūjotāji).
2009. gadā - 1611 cilvēki (t. sk. 338 bērni un 112 nūjotāji).
21:00
20/09/2012
!!!UZMANĪBU!!!
Ir 4 brīvas vietas busā uz Valmieru svētdien agri no rīta 6:30 starts no centra pa Brīvības ielu.
Pagaidām piedāvājums tikai turpceļam, jo nezinām cikos braucam atpakaļ uz Rīgu.
Vienīgi jāmetās degvielai 2.5€.
Ja ir interese pievienoties, tad pieteikties var pa e-pastu: karlis.berenfelds[at]gmail.com