Please consider registering
guest
12:55
26/03/2011
13:21
24/04/2009
13:46
17/08/2012
No nolikuma:
"Sacensības organizē biedrības „Sporta klubs SportLat” komanda...
sportlat@sportlat.lv, telefons 67291526"
Var taču piezvanīt, parunāties, pasūdzēties, ja tā laika maiņa ir tik sāpīga
Galvenais said
Muldēšana par "čīkstuļiem" ir visai aprobežota, jo tad jau sanāk, ka jebkurš, kas cīnās par savām interesēm, ir "čīkstulis". Es teiktu, ka ir otrādi - tie, kas necīnās par savām interesēm, ir gļēvuļi (kā savādāk saukt tos, kas par savu lietu necīnās?).
Starta laikus vajadzēja noteikt tad, kad sākās reģistrācija - es nebūtu maksājis un piedalījies! Un "Labinieks" - manis pēc tu vari skriet kaut pa ziemu pliks un man vienalga, kas tevi "personīgi apmierina", bet es nemaksāju par dalību maratonā, lai man pēc tam būtu vēl jāmaksā par viesnīcu Valmierā, ar ko es nebiju rēķinājies, saprati, tu "čīkstuli"?
Domāju, ka uzrakstot iesniegumu, ka pērkot pakalpojumu nolikumā bija cita informācija, to dalības maksu varētu atgūt. Dabūsi atpakaļ savu naudu un nevajadzēs čīkstēt.
Edit: un tieši virs mana ieraksta ir kontakti.
15:00
01/09/2014
IZMAIŅAS SACENSĪBU NOLIKUMĀ
Organizatoriem ir tiesības izdarīt izmaiņas un papildinājumus nolikumā. Informāciju var saņemt pa tālruni 67291526.
Organizatori nav atbildīgi par nolikuma nezināšanu.
PROTESTI
Pretenzijas tiek pieņemtas iemaksājot Eur 30/ Ls 21.08. Pamatotas pretenzijas gadījumā nauda tiek atgriezta.
15:13
21/10/2009
Galvenais said
Didzis said
Kāpēc nečīkstējām par NRM agro startu(tur arī mazie skrējieni stipri vēlāk) ? No tās pašas Valmieras skrējēji salasās braucienam uz Rīgu ļoti agri,arī mazo distaņču startam.Ko darīt,raudāt ?
NRM man arī nepatīk agrie starti (vislabāk organisms strādā agrā pēcpusdienā - fiziski), taču tur, cik es sapratu, bija racionāls apsvērums dalībnieku interesēs - karstums, kurš mēnesi pirms saulgriežiem mēdz gadīties, ja diena ir saulaina. Savukārt, Valmieras maratonam, kas notiek 3 mēnešus pēc saulgriežiem, es RACIONĀLU pamatu neredzu šiem agrajiem startiem...
varbuut Tu neredzi,jo skaties vairaak no savaam poziicijaam... Tava probleema ir agrais starts, bet es pagaashgad noveeroju, ka apbalvoshana bija jau notikusi un tikai tad kaada cieniijama vecuma kundze veel finisheeja (ka tikai Kavtaskina nebija) ... Ja es vai Tu buutu vinjas vietaa, varbuut muusu probleema buutu preteeja t.i.- kaapeec vakars jau pienaacis kameer veel cilveeki skrien un pat par pjedestaalu savaa vecuma grupaa ciinaas...
16:39
01/09/2014
varbuut Tu neredzi,jo skaties vairaak no savaam poziicijaam...
Es būšu visai korekts, apgalvojot, ka man ir zināms, ka ir cilvēki, kas atteikušies startēt tikai un vienīgi šo starta laika izmaiņu dēļ. ;) Visiem izdabāt nav iespējams - viesnīcām, ēstuvēm, izklaides iestādēm un vēl maratona dalībniekiem... ;)
18:52
20/09/2012
Kāds kungs gados ir teicis (par cita veida lietām gan viņš toreiz runāja, bet tas nav svarīgi) - ja ir problēma, tad tai ir šāds vai tāds risinājums (izeja no situācijas), vienmēr var atrast risinājumu problēmai. Bet ja to negribās atrisināt, tad tā jau ir cita lieta.
Man personīgi ir vienalga cikos ir starts (es pat teiktu - jo agrāk, jo labāk), bet ja kādam starta laiki sagadā problēmas - nu bet lūdzu - var tak nestartēt.
Ja cīnītos par godalgotām vietām, pieļauju, ka šādi Jūs nečīkstētu.
Salīdzinājumam - Ironmam triatlonos starts tiek dots +/- 6:00 - 7:00 no rīta un tur neviens nečīkst!
Sliktam balletdejotājam ari . . .
21:41
21/10/2011
22:42
16/06/2013
Piekrītu Raineram. Otrs faktors - ir pierasts, ka Skrien Latvija visi startē vienā laikā un visas sacensības sākas +/- ap vienu laiku. Šinī reizē domāju, ka problēma nebūtu, ja ļoti cienījamie maratonisti startētu vecajā laikā, bet ''satelītskrējieni'' sāktos tās 2h vēlāk. Neviens nebūtu apbižots - ''mazo'' distanču skrējēji varētu pat kārtīgāk izgulēties un būtu mazāk nervozi, savukārt maratonisti netiktu nepatīkami pārsteigti... :)
Varbūt pēc sacensībām gaisā virmos citas emocijas... Es pēc īsās distances noskriešanas apbalvošanu nespēju sagaidīt...
02:38
24/01/2014
Tas nu galīgi nav korekti no organizatoru puses tik salīdzinoši vēlu paziņot par Valmieras starta laiku maratonam un pusmaratonam. Vaina te ir organizatoros nevis pretenziju izteicējam "Galvenais". Ja jau lētāka pieteikšanās beidzās 2 mēnešus pirms starta, tad arī ir jāpaziņo par starta laikiem. Izsaku līdzjūtību. Man pašam būtu visa dzīve jāpakārto jau vairāk kā mēnesi iepriekš speciāli šim startam, lai skrietu 9:00 no rīta. Es gan tāpat tikai pēdējā brīdī ar ļoti retiem izņēmumiem piesakos visām sacensībām, ja vispār piesakos, tā ka man problēmas nerodas ar organizatoru izmaiņām nolikumos
09:57
13/11/2009
Dzīve sastāv no sīkumiem. Šis pārceltais starts ir (it kā) sīkums, kas tomēr ietekmē citus sīkumus. Varēja tāds nebūt. Ja ir - tad būtu korekti paziņot par to vienlaicīgi ar reģistrācijas sākumu.
...
Sāku domāt, ka Sniega Rūķa variants patiktu vislabāk. Maratonisti paliek, kur bijuši (12:00), pārējie pabīdās vēlāk. Ja kāds rīkotājs nejauši te ieskatās - varbūt nākamgad var tā darīt? (Jā, jā, esmu naivs:)
Lindams said
Ansi, vai Tu šoreiz grasījies skriet kādu no garākajām distancēm?
Nē, bet cilvēcīgi man patiešām žēl tos, kam šāds starta laiks ir neizdevīgs. Pie tam šāda manā skatījumā nekorekta rīcība no organizatoru puses man liek vēlreiz pārdomāt par šādu teikumu no nolikuma: "Organizatoriem ir tiesības izdarīt izmaiņas un papildinājumus nolikumā". Un šis punkts mani var ietekmēt Siguldas posmā, jo tur es jau esmu pieteicies.
12:07
21/05/2012
https://www.youtube.com/watch?v=ab2D5ClG2cQ
No sākuma es arī biju pikts, bet tad es padomāju kāpēc es vispār skrienu un piktums pagaisa ;)
12:34
30/11/2009
ansiso said
Pie tam šāda manā skatījumā nekorekta rīcība no organizatoru puses man liek vēlreiz pārdomāt par šādu teikumu no nolikuma: "Organizatoriem ir tiesības izdarīt izmaiņas un papildinājumus nolikumā".
Atkal jau forumā notiek matu skaldīšana, latviešu nacionālā īpatnība - patīk cepties.
Taču, nav jābūt Delfu orākulam, lai saprastu, ka augstāk lasāmais nolikuma punkts tehniski atbrīvo organizatorus no atbildības. Un zināms arī kāds darbs orgiem ir jāizdara, lai visu izplānotu un (it īpaši) saskaņotu ar attiecīgajām "elastīgi strādājošām" iestādēm. Kā parasti, koks ar diviem galiem. Kā ir, tā ir labi; ir braukts uz maratonu arī 4 no rīta.
14:33
21/10/2011
Artūro said
ansiso said
Pie tam šāda manā skatījumā nekorekta rīcība no organizatoru puses man liek vēlreiz pārdomāt par šādu teikumu no nolikuma: "Organizatoriem ir tiesības izdarīt izmaiņas un papildinājumus nolikumā".
Atkal jau forumā notiek matu skaldīšana, latviešu nacionālā īpatnība - patīk cepties.
Taču, nav jābūt Delfu orākulam, lai saprastu, ka augstāk lasāmais nolikuma punkts tehniski atbrīvo organizatorus no atbildības. Un zināms arī kāds darbs orgiem ir jāizdara, lai visu izplānotu un (it īpaši) saskaņotu ar attiecīgajām "elastīgi strādājošām" iestādēm. Kā parasti, koks ar diviem galiem. Kā ir, tā ir labi; ir braukts uz maratonu arī 4 no rīta.
<br
Mani arī īpaši tas neietekmē...uz Rēzekni arī braucām ārā pirms četriem...un šoreiz arī ap to pašu laiku,bet ar mums arī mazie bērni,kuriem starts ap pusdienlaiku,tiem nu tiešām nebūs patīkami...