21:36
24/04/2009
Tātad ir pavisam nedaudz bildes no šī pasākuma - https://picasaweb.google.com/110440747447690528600/20130915ValmierasMaratons
p.s. kā pulsometrs tagad ir pie manis (Krišjānis atdeva, jo viņam kāds iedeva)?
11:24
21/10/2011
12:07
11/02/2012
Paldies par lielisko pasākumu. Mans pirmais pusmaratons, turklāt izdevās to noskriet sev uzliktajā laika mērķī - zem 2h. Paldies visiem, kas atbalstīja - gan no malas, gan trasē. Un milzīgs paldies manam neoficiālajam Motivātoram - Ievai - kura visā sagatavošanās posmā padalījās ar padomiem un atbalstīja arī trasē. Paldies Tev, Ieviņ!
Paldies arī TT 3:45 par lielisku mācību, ka nav ko jozt pakaļ tiem, kuriem nevar turēt līdzi (bet tas atbalsts bija tik foršs, ka gribējās vēl). Rezultātā, kad sapratu, ka nevaru noturēt viņu tempu un atslābu - iestājās dūrējs. Pēc tam krietnu brīdi nācās skriet lēnākā tempā un tas izsita no ritma. Ja būtu klausījusi savu galvu, varbūt būtu bijis vēl kādas minūtes mazāks laiks. Bet tagad ir kur tiekties. Katrā ziņā, āķis lūpā ir un jāskrien vēl.
Varen labs izskrējiens un super noorganizēti skriešanas svētki.
Man ārkārtīgi patika, varbūt tapēc ka bija
mans pirmais pilnais maratons.
pašam liels lepnums par sevi. Raustijos jau baigi, kā būs utt. Principā
skrēkju ar domu, vienalg kāds laiks, galvenais noturēties līdz galam. :)
Visā visumā, 3:37:25 manā skatījumā man ir ļoti labs laiks.
Šodien tik nedaudz grūtības sagādā pārvietošanās pa kānēm lejup.
Liels paldies organizātoriem, noskrieniešiem, TT, atbalstītājiem un ļoti svētīgi
bija 38 kilometrā tēvs ar dēlu, kuri bija izlikuši ūdeni dzeršanai un viņu
uzmundrinājumiem. Paldies viņiem.
Paldoes visiem!!!
Noskrien!
12:34
11/02/2012
GvidoB said
Šodien tik nedaudz grūtības sagādā pārvietošanās pa kānēm lejup.
Noskrien!
Apsveicu Tevi ar pirmo maratonu! Tava piezīme par sāpošām kājām man atgādināja kādu klasiku no Youtube:
12:39
28/10/2011
13:44
23/12/2011
13:51
21/05/2012
Sirsnīgs paldies Minikin par fantastisko uzmundrināšanu trasē un personisko tempa turēšanu pusmaratonā! Finišā man bija kamols kaklā no aizkustinājuma, ka mēs to paveicām! Noskrējām kopā gandrīz visu distanci. Bez viņas es noteikti būtu nometusi tempu un nebūtu apdzinusi Pēteri, kā mums ar Minikin piekodināja 3:45 Tempa turētāji 3:45 ;) Skrējiens priekš manis likās teju kā lidojums, uzlaboju PR gandrīz par piecarpus minūtēm.
Un tikpat liels paldies manai jaukajai motivātorei Jekaterinai, kura man neļāva palaisties slinkumā un mudināja skriet garos skrējienus! Motivātora akcija man bija brīnišķīga pieredze!
14:51
23/12/2011
Jūs esat brīnišķīgi! :)
Ja reizēm piezogas doma, cik var skriet, tad tādās sacensībās kā vakar Valmierā es saprotu, ka gribu vēl un vēl. Paldies visiem uzmundrinātājiem - centos, ko varēju, atbildēt, uzmundrināt pretī, pamāt, piemiegt ar aci, kad vairs neko citu nevarēju. Katrs smaids, mājiens ar roku, uzsauciens deva vēl mazliet spēka kustēt tālāk uz priekšu. Paldies kompānijai skrējējs + velo, kas pavilka trešajā aplī; vīrietim, kas aprūpēja ar ūdeni tālākā trases nostūrī; komandas biedriem, kas skrēja blakus un pavadīja līdz finišam uz velo; tiem, kas šoreiz neskrēja, bet uzmundrināja, stāvot trases malā. Lielisks enerģijas un dzīvesprieka lādiņš.
22:06
30/07/2012
22:24
02/04/2011
Paldies 4:00 tempa turētājiem. Pirmos 2 apļus cītīgi turēju viņus redzeslokā, 3. aplis jau pagāja viņu sabiedrībā, 4. aplī spēki nedaudz pietrūka, bet vienalga esmu sajūsmā par savu pirmo noskrieto maratonu 4:00:37, kas bija tiešām negaidīti labs rezultāts priekš manis. Varētu teikt, ka šobrīd esmu tiešām uzlecis augstāk par savu pakaļu :) . Finiša taisne jau pagāja uz emocijām, pat asaras acīs sariesās. Paldies arī visiem, kas atbalstīja trases malā, katrs uzmundrinājums bija neliels, bet ļoti nozīmīgs piliens manam morālajam spēkam, jo fizisko spēku pēdējā aplī tiešām vairs gandrīz nebija. Tāpat pateicības vārdi jāpasaka manam motivatoram Tuksneša Vētra, kas man ticēja jau pirms starta un kas man palīdzēja gatavoties 3 mēnešus.
P.S. Šodienas darba diena tikai tādai līdzinājās, ar to pārvietošanos tiešām bija tā pagrūti :) .
23:28
23/10/2009
Bite_L, patiesībā jau Tu biji tā, kas noturēja mūsu abu tempu. Milzīgs paldies Tev par to!! :) Es jau biju gandrīz atmetusi ar roku rezultātam, kad jau pirmajos pārsimts metros sāka durt abos sānos. Vēroju, kā cilvēki pa abām pusēm skrien garām bariem... Mierināju sevi ar domu, ka tas ir piecītis :)) Un tad pēc kāda laika mani panāca Bite_L un mēs sākām kopīgi mukt no baloniem :) Sāns pārgāja, noskaņojums un temps krietni uzlabojās :) Liels paldies, protams, arī 3:45 tempa turētājiem, kas neļāva mums aizmirsties un visu laiku dzina uz priekšu, skandinot ātrus soļus mums aiz muguras! Vislabāk man patika trīs mirkļi: iespēja sist pieci pretī skrienošajam OreMan un viņa tētim viņa pirmajā maratonā, nenoturēties līdzi 3:45 pie ūdens punkta, bet pēc tam tos panākt un aizbēgt no viņiem un vislabākais - pēdējā kilometrā kopā ar Bite_L pa abām pusēm apsteigt n-tos skrējējus - tas bija vienkārši super! :)) Nevarēju noturēties, lai nesmaidītu :)) Paldies jums vēlreiz! Milzīgs!
P.S. Un ar to viss nebeidzās. Es jau sapriecājos par savu svētku PR, kas uzlabots par ~ 3 minūtēm, bet te OreMan ņem un uzlabo savējo (maratonā) par 19 minūtēm!!! Nu kā tā var darīt? :D Kaut kas traks! Un tad OreMan tētis finišē savu pirmo maratonu zem 4 h... Tā tik ir dieniņa!!! :) Un tad vēl Matīss... man nav ko teikt! :D Ā, bet tomēr - vēl man, protams, ir prieks par mana Kuldīgas kompanjona sniegumu pirmajā maratonā! Apsveicu, jūs visi esat malači! :)
minikin, neticu pats sev. Man jau šķiet, ka citi skrien ātri un jebkurš rezultāts zem 4h ir sasniegums un smags darbs treniņos. Par šī gada Maratonu domāju vien pēdējā nedēļā un nekādi speciāli nebiju gatavojies. Nejūtos īsti pelnījis un pēc gadiem neticēšu, ka to vispār esmu skrējis, kur nu vēl tik labi
07:44
21/10/2009
matiss said
minikin, neticu pats sev. Man jau šķiet, ka citi skrien ātri un jebkurš rezultāts zem 4h ir sasniegums un smags darbs treniņos. Par šī gada Maratonu domāju vien pēdējā nedēļā un nekādi speciāli nebiju gatavojies. Nejūtos īsti pelnījis un pēc gadiem neticēšu, ka to vispār esmu skrējis, kur nu vēl tik labi
Kaut kad tač tiem ņergu treniņiem bija jāparāda, ko Tev devuši no sportiskās puses ;)
matiss said
Matīs, gan jau pēc gadiem skriesi vēl labāk ;) Mēs ticam :)
09:25
13/11/2009
Jekaterina said
matiss said
Matīs, gan jau pēc gadiem skriesi vēl labāk ;) Mēs ticam :)
Nečīksti, Matīs.. :))) Ar Tevi viss notiek pareizi!
Protams, var jau arī saprast kaut kādā ziņā, pirmā reize tik tuvu 2:60 rezultātam :)
Pārejas posmā mierini sevi ar faktu, ka tomēr Dace L. un Liene B. vēl spēja Tevi apskriet ;)
Vēl daži attēli (īpašu mākslu nemeklējiet, pirmsstarta un pēcfiniša drūzmēšanās) http://www.failiem.lv/u/oervgvk