22:06
19/05/2009
Par starta laikiem. Man ļoti patika Tallinas Maratona starta laiku sadalījums. 9.00 - Maratons; 11.30 - pusmaratons; 13.30 - 10 kilometri un nūjotāji; Tiesa Tallinas Maratonā aplis ir 21.1 kilometri (10 kilometriem - noīsināts variants). Daļa pusmarotonistu noķer lēnākos Maratonistus, bet tad jau visi ir izretinājušies un nevienā brīdī neveidojas burzma.
jupe said
https://picasaweb.google.com/103273056971257102444 - tur ir 3 daļas. Un es esmu apvainojies uz fotogrāfiem - nekur manis nav. :(
Turpat atrodamas arīdzan 4. un 5.daļa.
12:12
25/03/2010
Joprojām vieglās pārdomās. Šitā vēl nekad nebija bijis. Mierīgi kopā ar Džo noturējām tempu pusītē uz 1:30, smuki nogriezām balonus un turpinājām. Bariņā arī Tuksneša vētra un vēl virkne gribētāju izskriet maratonu no 3 stundām. Jau kilometrā 25. (!!!) vienkārši izbeidzās kājas - no sākuma krampji apakšstilbos (tādi vēl nekad nebija bijuši), pēc 5 minūtēm arī augšstilbos aizmugurē. Līdz līmenim, ka pat vienkārši nevar paspert soli. Temps bija pat komfortabls, šogad ir skriets ievērojami ātrāk un ievērojami vairāk. Laiks ideāls, pašsajūta lieliska. Nolēmu nemocities un pēc 3. apļa gāju malā. Jau pēc minūtēm desmit un ieēstas putras kājās vairs nekādu pazīmju par krampjiem, nākamajā dienā pašsajūta - it kā vispār nebūtu skriets. Vienkārši pieņemu ķermeņa mājienu ar mietu - "gribu atpūsties".
Andulis said
Man laikam būtu iebildumi. OreMan labi pateica, varu tikai pievienoties.
...
Sākumlapā aptauja stāv jau labu laiku, (pus)maratoniem piemērotākā diena ir tā kā noskaidrota. :) Varbūt vajag uzlikt nākošo balsojumu? Aptuveni tā (var pielabot):jautājums = "Kad Valmieras maratonā jāstartē tautas skrējiena dalībniekiem?"
atbildes:
* ir labi, kā šogad - kopā ar maratonistiem
* pirms maratonistiem - ieraksti, CIK stundas
* pēc maratonistiem - ieraksti, CIK stundas
* tautas skrējiens jāliek atsevišķā trasē
* tautas skrējienu nevajag
* man vienalga
* cits variants - ierakstiIespējams arī, ka Sportlat zina, ko dara, un aptauja ir lieka. :)
Anduli, aptauja tomēr ir cita un izskatās, ka bez manis tikai vēl viens uzskata, ka ziemā skrien tikai trakie :)) bet jautājums, kad sākas ziema? Rīt laikam astronomiskais rudens, respektīvi, trīs mēnešus pasēdēsim vasaras un ziemas starpsezonā :)) p.s. Labi. ka 7. decembris nav ziemā :d
15:00
13/11/2009
[offtopic]
Latvijas apstākļos 7. decembrim VAJADZĒTU būt METEOROLOĢISKĀS ziemas sākumā. Par daža laba iecerētajām "dienvidu zemēm" nemāku teikt, tur varbūt vēl rudens. :)
izskatās, ka bez manis tikai vēl viens uzskata, ka ziemā skrien tikai trakie :))
Nu skaidrs - abi ar turiburu jūs tie trakie arī esat... kas tā uzskata... :D
P.S. Priecīgus vārda svētkus un vieglu pamošanos! ;)
GunaO said
Sportlat bilžu links https://picasaweb.google.com/103273056971257102444/SportlatValmierasMaratons2012_1Dala
Paldies! Daudz bilzu un apskatot tos visus, var atkal paris minutes pabut Back in Time Valmeiras maratonaa ))