Biedriem

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Valmieras maratons 2012
17/09/2012
11:13
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778

Man ar jāsaka liels paldies cilvēkiem, kas neliedza ūdeni man pēdējā aplī garās nogurdinošās taisnes tālākajā galā :) Tas varbūt skaitījās tas baltais_tevs izreklamētais privātais dzeršanas punkts? :) Un protams trasē sastaptie kluba biedri arī labi uzmundrināja :)

Slinkie noskrien ātrāk ;)
17/09/2012
11:23
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

druupijs said

Man ar jāsaka liels paldies cilvēkiem, kas neliedza ūdeni man pēdējā aplī garās nogurdinošās taisnes tālākajā galā :) Tas varbūt skaitījās tas baltais_tevs izreklamētais privātais dzeršanas punkts? :)

Man izskatījās, ka baltais_tevs privātais dzeršanas punkts bija vispirms (ar personīgajām pudelēm & našķiem). Tūlīt pēc tam tika piedāvāts ūdens plastmasas glāzēs (nospriedu, ka tas ir atsevišķs pasākums; pēdējā aplī izmantoju - tiešām labs, spirdzinošs).

17/09/2012
11:41
LasmaO
LasmaO
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 441

Paldies baltais_tevs par iespēju izmantot privāto dzeršanas/ēšanas punktu! Un visiem lieliskajiem atbalstītājiem un uzmundrinātājiem visas trases garumā!
Un, protams, daudzajiem VSK Noskrien biedriem, kas iedrošināja Pirmajam ;)

17/09/2012
11:45
Edgars Simanovičs
Edgars Simanovičs
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 258

LasmaO said

Paldies baltais_tevs par iespēju izmantot privāto dzeršanas/ēšanas punktu! Un visiem lieliskajiem atbalstītājiem un uzmundrinātājiem visas trases garumā!

LasmaO, man tikai liekas, vai es patiešām dzirdu kā klab datora tastatūras taustiņi un tiek rakstīts kaut kas interesants?! :P

Rezultātu neveido pulkstenis vai čips, to dara treniņi!
17/09/2012
11:59
LasmaO
LasmaO
Rīga
Zinātājs
Members

Edgars Simanovičs said

LasmaO said

LasmaO, man tikai liekas, vai es patiešām dzirdu kā klab datora tastatūras taustiņi un tiek rakstīts kaut kas interesants?! :P

Iespaidi no Pirmā? :)
Kaut kas jau taps, lai gan vairāk emociju bija "nobriešanas" procesā, nevis pašā skrējienā.

17/09/2012
12:05
Edgars Simanovičs
Edgars Simanovičs
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 258

LasmaO said

Edgars Simanovičs said

LasmaO said

Iespaidi no Pirmā? :)
Kaut kas jau taps, lai gan vairāk emociju bija "nobriešanas" procesā, nevis pašā skrējienā.

Tad jau es saklausīju pareizi! :)
Es domāju, ka tiem kas vēl tikai briest, pats process varētu būt vienlīdz interesants vai varbūt pat interesantāks par pašu skrējienu! :)

Rezultātu neveido pulkstenis vai čips, to dara treniņi!
17/09/2012
13:53
Aigars
Aigars
Zinātājs
Members
Forum Posts: 173

Labs pasākums! Patika!
Jāteic, bija plānots skriet kā parastu garo treniņskrējienu, sakarā ar vēl salīdzinoši neseno mocīšanos ar traumām, bet sevi spēju daudzmaz disciplinēt tikai līdz trešajam aplim. Sacensību atmosfēra bija tāda, ka gribot-negribot Tevi velk uz priekšu ... Sava vaina jauzņemas arī kādai jaunkundzei ar vējā plīvojošiem matiem, no VSK Noskrien (domāju, ka atpazinu, bet neesmu pārliecināts), kas trešajā aplī bija uzņēmusi nopietnu tempu, brīžiem pat zem 5min/km. Atpalikt neatļāva mana, vīrieša pašcieņa. Turējos cik spēju!;)
Ja godīgi, uz tik labu rezultātu, laika izteiksmē, pat labākajās prognozēs un sapņos nebiju cerējis, pat, ja no paša sākuma jau būtu sācis skriet sacensību režīmā. Baigais prieks!
Lielumlielais Paldies tam lāga cilvēciņam pēdējā aplī ar akas ūdeni, arī man tas atgrieza dzīvību! Tencinu!

Ja esi atradis kaut ko tādu, kas veidots no tīras vielas, laiks to nesabojās. /Paulu Koelju/
17/09/2012
14:00
MartinsOzolins
MartinsOzolins
Interesents
Members
Forum Posts: 17

Jā, druupij, tas bija mūsu galdiņš :)
Diemžēl trase gar pašu pagalmu man negāja tādēļ ar dzērieniem varēju nodrošināt tikai tos, kuri atstāja pudeles vai arī bija pietiekoši drosmīgi, lai pajautātu dzērienu. Aptuveni ap 3 skrējiena stundu arī kaimiņi sarosījās un deva dzert visiem garām skrējējiem, tādēļ maratona 4.aplī ūdens sanāca gandrīz visiem.
Nākošagad centīšos servisu uzlabot - pāris idejas jau ir :)

17/09/2012
14:21
matiss
matiss
Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1036

Aigar, piekrītu, Tevis minētā meitene vnk lidoja pa trasi, vari Gunu apsveikt ar 3. vietu savā vecuma grupā :)

http://www.facebook.com/ultrataka.lv
17/09/2012
14:26
Ainīc
Ainīc
Jelgava
Zinātājs
Members
Forum Posts: 201

baltais_tevs said

Jā, druupij, tas bija mūsu galdiņš :)
Diemžēl trase gar pašu pagalmu man negāja tādēļ ar dzērieniem varēju nodrošināt tikai tos, kuri atstāja pudeles vai arī bija pietiekoši drosmīgi, lai pajautātu dzērienu. Aptuveni ap 3 skrējiena stundu arī kaimiņi sarosījās un deva dzert visiem garām skrējējiem, tādēļ maratona 4.aplī ūdens sanāca gandrīz visiem.
Nākošagad centīšos servisu uzlabot - pāris idejas jau ir :)

Biju arī viens no tiem drosmīgiem/nekaunīgiem, kurš lūdza pēc ūdens 4.aplī. Ļoti palīdzēja, jo tajā brīdī rīkle bija pavisam izkaltusi, līdz ar to lielais paldies arī Jums no manis ;)

17/09/2012
15:01
OMG
OMG
Rīga
Admin
Forum Posts: 447

Varu tikai smaidīt un priecāties. Šis bija patīkami viegli un tā noteikti nebija vientuļa cīņa, jo trasē nepārtraukti atrados labā sabiedrībā.

Time is never an issue, it's what we do with it.
17/09/2012
15:10
LasmaO
LasmaO
Rīga
Zinātājs
Members

GunaO said

Varu tikai smaidīt un priecāties. Šis bija patīkami viegli un tā noteikti nebija vientuļa cīņa, jo trasē nepārtraukti atrados labā sabiedrībā.

Guna, apsveicu ar lielisku rezultātu!

17/09/2012
16:34
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617

Es tik nesaprotu, kāpēc Sportlat nekad savās sacensībās mājas lapā nepublisko čipa laikus. Papīra izdrukās uz vietas taču vienmēr ir stabiņš ar laikiem, cik ilgi pēc starta šāviena katrs šķērsojis starta līniju, kaut to ieliktu lapā! Vai tiešām tas tik grūti? Šoreiz uz vietas izdruku paskatīties nesanāca, līdz ar ko atkal jāpaļaujas vien uz savu individuāli piefiksēsto `čipa` laiku.. :(

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
17/09/2012
16:38
Inga_K
Inga_K
Pie Ogām
Speciālists
Members
Forum Posts: 649

Čipa laiki jau vakar bija redzami rezultātos, btw, un šodien arī ir. Un ja nav uzreiz, tad apmēram nedēļas laikā parādās.

17/09/2012
16:46
eees
eees
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 354
17/09/2012
17:24
LasmaO
LasmaO
Rīga
Zinātājs
Members

Čipa laiki Sportlat mājaslapā bija jau vakar vakarā, kopā ar oficiālajiem rezultātiem.
Taču tas ko nemanīju - pilnā maratona rezultātus "uz vietas" pirms apbalvošanas. Bija?

17/09/2012
17:37
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

LasmaO said

Čipa laiki Sportlat mājaslapā bija jau vakar vakarā, kopā ar oficiālajiem rezultātiem.
Taču tas ko nemanīju - pilnā maratona rezultātus "uz vietas" pirms apbalvošanas. Bija?

Maratonam izlika pašās beigās,pirms maratonistu balvošanas...tad jau liela daļa tautas bija paklīdusi...

17/09/2012
20:09
pulvermuca
pulvermuca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 215

paldies par fotogrāfam, šoferītim un ceļabiedriem, laikapstākļiem, Robijam Viljamsam, masieriem un fantastiskajam noskrien kolektīvam!
man patika viss. Tas, kas nepatika, tie tādi maznozīmīgi sīkumi.
braucu, lai labi pavadītu laiku un kaut kā tiktu līdz finišam, beidzās ar mazliet uzlabotu personisko sasniegumu maratonā un lieliski pavadītu laiku.
noskrieniešos ir spēks, katras kopā ar Jums pavadītās sacensības ir kā nebeidzami svētki...

17/09/2012
22:02
Road_Runner
Road_Runner
Mārupe
Interesents
Members
Forum Posts: 12

Paldies par šo lielisko pasākumu. Šis man bija pirmais pusmaratons. Pirms tam skrēju Nike Riga Run un tur uzrādiju labu rezultātu, tāpēc biju nolēmis pamēģināt arī pusīti, ja godīgi tam nebiju gatavojies. Pirmo apli noskrēju ļoti labi, ar otro gāja nedaudz grūtāk, izmantoju visus dzeršanas punktus, bet turoties ar vienu no Noskrien.lv biedru kuru satiku trasē vēl pirmajā aplī, tā turējām tempu kopā ap Ap 4:41 km/min. Gribējās jau mazināt tempu, bet nepadevos. Pie pēdējā dzeršanas punkta nedaudz uzkāpināju tempu un tā finišā nonācu nedaudz ātrāk. Lielākais jau prieks par sevi un paveikto, finišēju 185. Laikam jau biju vienīgais kas skrēju ar GoPro.

17/09/2012
22:05
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828

Ja kādam ir interese - varu medaļas otrā pusē iegravēt (lāzergravējums) finiša laiku. Cena demokrātiska - 2 lati. Arodos Rīgas centrā. 29287758, aivars@rzf.lv. Pats uz savas medaļas pārbaudīju - iskatās smuki.

No permission to create posts