17:40
15/03/2011
Valmierā forši patusēts, lēnām, nesteidzīgi izbaudīts skrējiens, dzeršanas punkti ideāli izvietoti bija, patikās Daliņa iela ar saviem kalniņiem, kuri daudziem droši vien nepatika, gardās Hanzas maiznīcas sviestmaizes arī pilns vēders pieēsts. Patika, ka bija norādes uz auto stāvvietām, tik vien kā ja stāvvieta pilna, tad derēja uzlikt zīmīti, ka vietu nav un norādījumus uz nākamo stāvvietu?
Nepatika burzma finišā, tur vēl mazie arī skrēja un finiša zonā notika kustība gan iekšā gan ārā pa vieniem maziem vārtiņiem.
19:58
01/03/2010
Briesmīgi…….briesmīgi…briesmīgi!!
Ko tādu piedzīvoju pirmo reizi, proti jau kādā padsmitajā km. "iedūra" kaut kur pakrūtē, tā turpinājās līdz pat beigām, pietam jau 3. aplī abas kājas savilka krampī un līdz ar to, līdz pat noslēgumam nācās cīnīties ar krampjiem.gan soļoju, gan sēdēju uz trotuāra, gan lādējos uz visiem saviem nedarbiem, kuri izdarīti/neizdarīti sagatavošanās laikā. Pateicoties Aivaram, kurš kārtīgi mani nostrostēja par soļošanu, pārvarēju to pirmo domu, mest visu pie malas un kaut kā tomēr nokļuvu līdz galam.
Nedrīkstu nepateikties divām dāmām, kuras redzot kā es mokos, piedāvāja dzērienu, neskatoties uz to, ka tie bija paredzēti viņu atbalstāmajiem:)
Man nenospēra telefonu, kuru pirms starta biju atstājis uz automašīnas jumta:)
No tā var secināt, ka Valmierā ir super cilvēki!!! :)
Tiesa, bija arī ne tikai labais, proti, tie tualetes papīra numuri, kuri jau otrajā reizē, kad uzlēju ūdeni, vienkārši izjuka:(
Pēc skrējiena, aizgāju pārģērbties, atnācu un jau vairs nebija nekā ko iemānīt ļoti tukšajā kunģī:(
Ūdens sūkļi būtu ļoti noderējuši:(
Katrā gadījumā, secinājums viens, vēlies noskriet maratonu, trenējies, neslinko un nedzer vīnu!!!
Prorams, ka lielum lielais Paldies līdzbraucējiem: Krishjohn, Linda, Baler un Tufsan! :)
Labs darbiņš, kurš padarīts!
01:50
24/04/2009
02:03
13/11/2009
Lietainais laiks, acīmredzot, ar Copy-Paste palīdzību pārceļojis no 2010. gada maratona apraksta. ;)
ro rakstīja:
Kur varēs redzēt bildes no maratona?
Jā, labprāt arī gribētu redzēt kādu Noskrieniešu kopbildi pirms starta.
Šis tas jau ir ievietots:
http://www.sportsnaps.com/photos/search/?eventid=0&bib=&country=LV&date=18.09.2011
kā arī šeit ir nedaudz bildes:
http://vocsports.lv/vieglatletika/foto/andris_akmentins/10731?show_thumbs&all_comments=1&picture=1
13:25
30/09/2009
Arle rakstīja:
es ar labprāt kādu bildīti ar mūsējiem, arī ar sevi uz skaisto balonu fona :)
P.S. iepriekšējās 2 saitēs to nemanīju
http://www.sportsnaps.com/photos/search/?bib=&country=LV&date=18.09.2011&eventid=0&p=5
šeit vienu tādu manīju
13:46
30/09/2009
Jā, un http://www.sportsnaps.com/photos/search/?bib=&country=LV&date=18.09.2011&eventid=0&p=8 pat vairākas ar 4:00 tempa turētājiem, tikai par maksu šīs
Arle rakstīja:
va velns, laikam vakar pārkarsa galva Valmierā, bet gribējās vienu bilžuku pa 30 santjikiem nopirkt, bet nezinu kā to izdarīt :(
Vēl nepērc, gan jau dabūsi kādu arī par brīvu. ;) bet nu iegādāties var ar PayPal, kā arī ar kredītkarti.
14:36
24/04/2009
14:56
17/08/2010
Tik tiešām liels prieks par vakardienas pasākumu. Pagājušo gadu 3 minūtes pirms starta izmežģīju potīti, tuvinieki ieteica uz Valmieru nebraukt. Esmu spītīgs :)
Man šis pusmaratona skrējiens ir kā gatavošanās manam pirmajam maratonam, kuru vēlos noskriet 13 novembrī Atenās, klasisko distanci no Maratonas ciema līdz Atēnu centram piecās stundās. Par mērķi Valmierā biju uzlicis skriet ar sirds ritmu ne augstāku par 150. Pie 152 uzreiz samazināju tempu. Biju domājis noskriet 2:10. Nezināju, ka trase ir nepārtraukts kāpumu un kritumu summējums. Manam svaram, pirms distances nosvēros - 111 kg, tas bija smagi. Kāpumā sirds uzkāpj, kritumā kājas sāk kustēt ātrāk, un sirds ritmu lejā dabūt nevar. Par primāro izvēlējos sirds ritmu ne augstāk par 150, un finišēju ar 2:19. Finišā smaidīju, jutos labi.
Liels prieks par tempa turētājiem. Liels sveiciens kompānijai, kura skrēja par tempa turētājiem pusmaratonam 2:15.
Labprāt nodibinātu pie NOSKRIEN LV klubu, tiem kam pāri 100. Klau, resnie vēči, mēs taču arī varam. :)
Veiksmi visiem
Hermanis
10:53
03/03/2010
Ievietoju apskatei vēl dažas Valmieras maratona bildes, tai skaitā arī kopbildes.
21:49
24/04/2009