Nejauši uzgāju, ka Valmieras maratona mājas lapā jau var reģistrēties nākamā gada pasākumam, turklāt līdz gada beigām ir lētākā reģistrēšanās. Nekur citur gan šādu info neesmu manījis, arī lapā pat vēl jaunais nolikums nav, vecais stāv, nav arī pieejama info par cenām, bet, ja reģistrējas, tur tālāk vienā solī redz tabuliņu ar cenām un jau jaunajiem datumiem. Arī pie dalībniekiem redzams, ka daži jau ir pieteikušies.. Tā kā – varbūt kādam šī info noder, kas jau zin, ko Valmierā skries pēc nepilna gada!
The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
Ir,ir jau kādu laiciņu,protams - lētākais vēl dažas stundas,bet nu nākamais termiņš tikai par latiņu atšķiras.
20/05/2011 12:22
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617
4
Rīgas pusmaratonā ietvaros pieteicos pa lēto Valmieras maratonam, bet vēl neesmu redzams dalībnieku sarakstā.. Zinu vēl kādu peronu, kura pieteicās līdz ar mani pusmaratona distancei, bet arī vēl nav redzama.. Vai kāds vēl mēģināja toreiz pieteikties Valmierai? Kādas sekmes? Baidos, ka mana pieteikuma lapiņa varētu būt kaut kur noklīdusi vai tml...
The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
20/05/2011 12:28
Ainars
Rīga
Admin
Forum Posts: 755
5
Domāju, ka viss ir OK un būsi pieskaitīts. Sportlats vienkārši ir pārslogots ar darbiem - šodien un rīt ņem laiku un liek visus tiesnešus Alpha Baltic profesionālajai un tautas velogonkai Jūrmalā.
Kautkas līdzīgs bij 2010.gadā,kad ZELTA KEDĀ bariņš pieteicās - ilgāku laiku sarakstos neparādījās,bet beigās jau viss nokārtojās.Domāju,ka nav pamata uztraukumam.
20/05/2011 17:18
vargans
Mazsalaca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 224
8
...es arī pieteicos, bet vēl neesmu sarakstā...gaidu! Gan jau būs!
...neviens neprasa, lai Tu uzvari...vienkārši - NEPADODIES!!!
04/09/2011 22:11
Geo
Ādaži
Zinātājs
Members
Forum Posts: 197
9
Mājas lapā ir parādījusies iespēja pasūtīt Valmieras maratona skriešanas kreklus. Cena ir sakarīga - 10 Ls. Cik var saprast,tad, nepasūtot iepriekš, var arī kreklu nedabūt.
Kas tur sakarīgs! Eiropā ir prakse šādus krekliņus dot par brīvu!
Вперед и с песней!
04/09/2011 22:57
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091
11
Kampars rakstīja:
Eiropā arī dalības maksas nav tik zemas ... un maratoni lielāki
Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
04/09/2011 23:13
Kampars
56.509816 20.995494
Zinātājs
Members
Forum Posts: 523
12
Mošķis rakstīja:
Kampars rakstīja:
un algas lielākas... utt
Вперед и с песней!
04/09/2011 23:16
Didzis
Valmiera
Eksperts
Members
Forum Posts: 1225
13
Jā,Latvijā neēsam tik tālu tikuši,ka dalības maksā iekļauts arī T-krekliņš.Tallinas maratonā ,laicīgi piesakoties pie pilna komplekta var tikt par 20 eiriķiem.
04/09/2011 23:17
Mošķis
Liepāja
Admin
14
Kampars rakstīja:
Mošķis rakstīja:
Kampars rakstīja:
un algas lielākas... utt
uz kā rēķina tad gribi tos krekliņus dāļāt? Uz deputātu algu rēķina? es esmu ar mieru! :)
05/09/2011 08:21
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
15
Mošķis rakstīja:
uz kā rēķina tad gribi tos krekliņus dāļāt? Uz deputātu algu rēķina? es esmu ar mieru! :)
Mošķi nenolaidies līdz tirgus tantiņu līmenim!
Manuprāt ir divi varianti, kā dabūt krekliņus "nosacīti par brīvu"- ja esi jau apmaksājis tos ar dalības maksu, vai arī sponsors ir tos uzsaucis kā prezentācijas materiālu (ne vienmēr tas kvalitatīvākais).
Sistēma, kas ir pārsvarā Latvijā, ka iespējams iepirkt krekliņus atsevišķi, nav nemaz tik slikta, jo neuzspiež tiem, kuriem tas krekliņš nav vajadzīgs to apmaksāt ar dalības maksu.
05/09/2011 08:51
Mošķis
Liepāja
Admin
16
sm72 rakstīja:
Mošķis rakstīja:
Mošķi nenolaidies līdz tirgus tantiņu līmenim!
Manuprāt ir divi varianti, kā dabūt krekliņus "nosacīti par brīvu"- ja esi jau apmaksājis tos ar dalības maksu, vai arī sponsors ir tos uzsaucis kā prezentācijas materiālu (ne vienmēr tas kvalitatīvākais).
Sistēma, kas ir pārsvarā Latvijā, ka iespējams iepirkt krekliņus atsevišķi, nav nemaz tik slikta, jo neuzspiež tiem, kuriem tas krekliņš nav vajadzīgs to apmaksāt ar dalības maksu.
sm72, nemaz necentos "pacelties" līdz tam līmenim - es tikai uzdevu jautājumu Kamparam, uz kuru nesaņēmu normālu atbildi, jo, kā pats pateici, tad neviens, ne Tev, ne man, neuzspiež krekliņu un vari to iegādāties neatkarīgi. Nekas nav par velti, vai nu sponsors savu mērķu vadīts dāvina to, vai arī mēs maksājam par patērēto brīvprātīgi un iegādājamies par samērā sakarīgu cenu šo suvenīru (visai kvalitatīvu krekliņu) iekš SPORTLAT bodes.
05/09/2011 09:16
Geo
Ādaži
Zinātājs
Members
Forum Posts: 197
17
Man liekas, ka cena priekš skriešanas krekla ir sakarīga, jo, piemēram, Rīgas maratonā maksāja 20 Ls. Un pa 10 Ls veikalā skriešanas kreklu vēl jāpameklē vai arī jāgaida izpārdošana.
Protams, ka vēl labāk būtu dabūt kreklu par brīvu kā tas bija 2009. gadā, bet tad jautājums, kurš par to maksā - dalībnieki vai sponsori, bet ar sponsoriem šobrīd pašvaki, par ko var spriest pēc maratona nosaukuma.
05/09/2011 09:26
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559
18
Didzis rakstīja:
Jā,Latvijā neēsam tik tālu tikuši,ka dalības maksā iekļauts arī T-krekliņš.
Kā jau minēja Geo, bijām gan tur tikuši - 2009. gada Valmieras maratonā. :)
05/09/2011 10:39
Mošķis
Liepāja
Admin
19
Andulis rakstīja:
Didzis rakstīja:
Jā,Latvijā neēsam tik tālu tikuši,ka dalības maksā iekļauts arī T-krekliņš.
Kā jau minēja Geo, bijām gan tur tikuši - 2009. gada Valmieras maratonā. :)
1 reize vēl nenozīmē, ka tā ir sistēma un, ka to "līmeni" noturēs arī turpmāk - LV nav tik liela konkurence maratonos, lai viņi ar tādām "akcijām" censtos katru gadu pievilināt maratonistus ...
05/09/2011 12:03
sm72
Rīga
Admin
Forum Posts: 1986
20
Geo rakstīja:
Man liekas, ka cena priekš skriešanas krekla ir sakarīga, jo, piemēram, Rīgas maratonā maksāja 20 Ls. Un pa 10 Ls veikalā skriešanas kreklu vēl jāpameklē vai arī jāgaida izpārdošana.
Protams, ka vēl labāk būtu dabūt kreklu par brīvu kā tas bija 2009. gadā, bet tad jautājums, kurš par to maksā - dalībnieki vai sponsori, bet ar sponsoriem šobrīd pašvaki, par ko var spriest pēc maratona nosaukuma.
Ja to krekliņu liek "izstādīšanai sekcijā", tad noteikti krekliņa ražotājam un veidam nav lielas nozīmes, taču skriešanai es noteikti labāk izvēlētos Adidas kreklu par 20 LVL, nekā Newline kreklu pa 10 LVL. Bet tie ir mani personīgie "putni galvā":)