17:12
Aivar, kādas atsauksmes par Ogrē nopirkto jostu ar dzeramā pudelītēm? Šo: http://www.running.lv/prece.php?lang=lv&cat=35&id=64&limit=0 Skrienot netraucē, pudelītes āŗa nekrīt? Gan jau running.lv atbrauks arī uz Valmieru, varētu nopirkt, lai vieglāk skriet garos, tālos gabalus.
Zinātāji varētu pastāstīt, kā Valmierā ir ar tualetēm. Tas, ka starta apkārtnē tās ir, skaidrs, bet vai ir arī kaut kur aplī?
18:46
24/04/2009
18:58
24/04/2009
Juri, par pudeļu jostu ir tā, ka tā kopumā ir laba - ir daudz ērtāk nekā nest līdzi rokā pudeli, bet:
- josta pat cauri T-kreklam 32km treniņskrējienā pārberza pušu uz vēdera ādu. Lipīgajiem "ezīšiem" ir ļoti cieta pamatne ar asām malām. Es, neraugoties uz Kampara brīdinājumu, tomēr dabūju taisnu sarkanu svītru pāri vēederam;
- pudelīšu korķiem ir asas plastmasas malas un uz priekšējām vairākas reizes sāpīgi iznāca atsist īkšķi un īkšķa kauliņus. Ādu necaursitu, asinis neparādījās, bet bija ļoti nepatīkami. Ja plastmasas vietā būtu gumija, tas būtu ērtāk ne tikai zobiem...:)
21:25
24/04/2009
Nav jau tik traki, Juri. Jostu - tās priekšējo daļu, tur, kur ir "sprādze", var aptīt vai ar kaut ko aplīmēt asās malas. Ziemā bez T-krekla apakšā būs vēl kas siltāks un biezāks - tad, iespējams, arī tāpat neko josta nenoberzīs. Bet par pudeļu korķīšiem - var piedomāt un pamainīt roku vēzēšanas tehniku skrējiena laikā. Nez kuro reizi aizķetot vai uzsitot ar īkšķi gribot negribot par to piedomāsi!:)
13:21
19/05/2009
Nezinu Aivar, kas ir Tev par jostu, bet man ir adidas josta ar 4 pudēlēm- katra pa 125ml. Jostas gumijotais materiāls atļauj to deformēt tā, ka 2 pudeles novietojas priekšpusē, bet 2 pudeles aizmugurē, līdz ar to nav nekādu problēmu sakarā ar īkšķu dauzīšanu. Citiem vārdiem sakot vajag to gumiju pēc uzlikšanas sānos vairāk iestiept.
12:10
05/05/2009
nezinu nezinu vairs par saviem spēkiem Valmierā ! Vakar sākās ķibeles atkal ar gudrības zobu- rezultātā zobārsta apmeklējums un vismaz pus nedēļa uz antibiotikām no kurām metas nespēks un vājums veicot lielas fiziskas aktivitātes ! :( Vai kāds zin vai ir iespējams dabūt reģistrācijas naudu atpakaļ, ja gadījuma tomēr jūtu ka nepiedalīšosun vispār vai kāds no Jums kādreiz ir saskāries ar šādu problēmu ka dalība sacensībās bez maz vai jāatsauc un vai ir arī izdevies dabūt reģistrācijas naudu atpakaļ !
13:25
27/04/2009
lai nezīlētu kafijas biezumos, uzzvani organizatoriem un pajautā, ko darīt, ja ir lielas problēmas ar veselību? Ja nekādi savādāk, tad, vai nevar pārcelt dalības naudu uz nākamajām sacensībām ... ja ne uz Sportlat, tad vismaz uz nākamo gadu Valmieras maratonā ...
15:40
19/05/2009
Sveiki skrejošā tauta :))
Kā ar rīt dienu: kur? kad? tiekamies :)
Jā es esmu saskāries ar šādu problēmu justmari :/ Pagāšgad arī ļoti gribēju piedalīties vienā lielā skrējienā pa meža ceļiem (piemirsu kā sauca sacensības, bet laikam bija kaut kas saistībā ar Nike) Fiziskais bija vnk sūdīgs, bet naudiņas biju jau samaksājis, tāpēc ņēmu un zvaniju organizātoram ... naudiņu atpakaļ protams nedabuju (tā ir visas sacensībās - nav ko brīnīties) bet man piedāvāja uz nākamo gadu (tas ir šogad) tajās pašās sacensībās reģistrējoties iedot atlaidi, tāpēc, ja vien neesmu palaidis grārām būs vien jāzvana un jātirda - Sveiki! Varbūt atceraties mani kurš pagāšgad baigi bribēja skriet, bet netika dēļ sava iekaisušā zoba ... lol :D Vadies pēc Mošķa instrukcijas, paņēm un uzzvani (labāk tiešām ir zvanīt - runā tā it kā galus tūdaļ atdotu :D). Saku kā ir: cilvēcīgi runājot visu var sarunāt (nu lab ne visu) =D
UN PAR SKRIEŠANU VAI JEBKĀDU FIZISKU PIEPŪLI KAMĒR NEBŪSI ATPAKAĻ UZ STRĪPAS VARI AIMIRST KĀ DIVI DEVIŅI...
... Jo šitā iekaisušā zobu padarīšana baigi atspēlējas uz sirdi, ja neklausīsi ātri vien sāčakarēsi savu motoriņu. Varbūt kāmēr veselība ir uz goda tikmēr kāda mazāka vai vidēja piepūle neko nesaka, bet kad tādā veidā jau ir pamocīta, tad gan uzreiz jūt pat tās mazās piepūes ... :)
Ev ... kurš/kura rīt vēl domā braukt ar to tarpveidīgo mašīnu, kas pārvietojas pa sliedēm?? :)
16:22
05/05/2009
Frax1s, tik traki jau nav no muļķīga gudrības zoba pekas neatstiepšu jau nu noteikti, vienkārši nepatīkami ka man viņš tāds cimperlīgs! :D
Paklausiju Mošķim un uzzvaniju. Bet uzzvaniju vispirms tam pašam savam zobārstam un uzprasiju ! Šis man paskaidroja ka traki jau nav, ka baigais nespēks nebūs(vismaz mana vecuma cilvēkam) ,bet ieteicams lietot tās antibiotikas skriešanas dienā man nav....tā vietā man mutē ir jāpasmērē uz brūces propolisa un medus smēre! (Izrādās ka mans zobārsts arī ir izbijis skrējējs- Cik pasaule ir maza vai ne ?)Sliktā puse ir tā ka antibiotikas man ļāva nejust zobu sāpes. Bet labāk lai rīt sāp zobs nekā kājas..... uz visu jāskatās optimistiski !
Veiksmi visiem un tiekamies rīt Valmierā!
saules_zakjis said:
Paarliku savu distanci no Sateliitskreejiena uz Pusmaratonu.. bet vispaar man taas buus pirmaas sacensibas muuzjaa.. (skolas gados biju vaajpraataa nesportiska) ak jel, kapeec man ir taads stress.. nekas tak traks tas nav, vai ne- aizbrauc un noskrien un viss.. :D
turēšu īkšķus par veiksmīgu pusmaratonu! :)