Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Stirnu buks 2016
17/11/2015
15:31
Artūro
Artūro
Zinātājs
Members
Forum Posts: 309

Stirnu bukam 7 posmi!

Neuzskaitīšu skatieties video paši! http://on.fb.me/1l2l3AA

Ģeniālais atrodams vienkāršībā.
17/11/2015
15:48
Džokers
Džokers
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 163

Būs forši. Pieci jau ielikti personīgajā kalendārā kā obligāti apmeklējamie, uz diviem diemžēl netieku.

17/11/2015
15:57
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Būs arī vāveres!

17/11/2015
20:10
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

Agy said

Būs arī vāveres!

Hehe. Dienas prieks. Novēlējums nesenajam jubilāram ir piepildījies! :)
Vairāk biju gan cerējis uz mežakuiļa/-cūkas pusi - bet vāvere, protams, ir kas cēlāks, laikam arī populārāks :)

Superīgs kaceklis (teaser) izdevies!

17/11/2015
21:16
Rasels
Rasels
Zinātājs
Members
Forum Posts: 263

Ārprāts, kas tikai modelēm nav jāizcieš! Pat ūdenskrituma vidū slapjās kurpītēs jāpozē!

17/11/2015
21:41
RimantsL
RimantsL
Ķesterciems
Zinātājs
Members
Forum Posts: 112

Andulis said

Vairāk biju gan cerējis uz mežakuiļa/-cūkas pusi - bet vāvere, protams, ir kas cēlāks, laikam arī populārāks :)

Paldies, Anduli, patiešām! Un, kā tad mēs bez Vāverēm un Riekstiem? Vai tad mums maz bija izvēle??? Priecīgus svētkus visiem!

18/11/2015
19:03
Inars
Ventspils
Interesents
Members
Forum Posts: 33

7 posmi un pats labākais, ka 3 pirmajiem nākamajā dienā jāmin VIVUS MTB. Riekstukalnu un Talsus vajadzēja saorganizēt reizē.

19/11/2015
13:34
ramiism
ramiism
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 73

RimantsL said

Andulis said

Paldies, Anduli, patiešām! Un, kā tad mēs bez Vāverēm un Riekstiem? Vai tad mums maz bija izvēle??? Priecīgus svētkus visiem!

Prieks par Stirnu buku arī nākamgad.

Ir kādas idejas, kad būs zināms nolikums/abonomentu maksas un tādas formālas lietas?

20/11/2015
10:08
RimantsL
RimantsL
Ķesterciems
Zinātājs
Members

Inars said

7 posmi un pats labākais, ka 3 pirmajiem nākamajā dienā jāmin VIVUS MTB. Riekstukalnu un Talsus vajadzēja saorganizēt reizē.

Jā, diemžēl, ja negribi saskrieties ar "Skrien, Latvija" Rēzeknē 09.04.; LOF Rīgas Kausiem 23.04.; vai "Skrien, Latvija" Biķerniekos 30.04., kur skrien ļoooooti, ļooooti daudz Stirnu buku, tad iznāk "krāmēties" virsū/blakus Vivus-MTB pasākumiem. Aprīlis tikai piemēra pēc, līdzīgi ir arī citos mēnešos. Kalendārs ir negants, un tas varbūt nav nemaz tik slikti, jo piespiež organizatorus vairāk padomāt, kas man būtu jādara, lai skrējēji pie mums tomēr atbrauktu...

20/11/2015
10:15
RimantsL
RimantsL
Ķesterciems
Zinātājs
Members

ramiism said

Ir kādas idejas, kad būs zināms nolikums/abonomentu maksas un tādas formālas lietas?

Bijām plānojuši šo visu izziņot pēc lielās svētku burzmas nāk.g.janvārī, bet, ņemot vērā vairāku Stirnu buku īpašos lūgumus - rast iespēju Abonementu nogādei zem Ziemassvētku eglītes - centīsimies šo visu publicēt pašā decembra sākumā!

20/11/2015
10:49
Hiēna
Hiēna
Zinātājs
Members
Forum Posts: 454

Kalendārs tiešām ir baigi piekrāmēts, bet mošk kaut kad nākotnē ir vērts skatīties uz vēsākajiem gada mēnešiem? Tur ir šķidrāk!

20/11/2015
11:04
ramiism
ramiism
Rīga
Zinātājs
Members

RimantsL said

ramiism said

Bijām plānojuši šo visu izziņot pēc lielās svētku burzmas nāk.g.janvārī, bet, ņemot vērā vairāku Stirnu buku īpašos lūgumus - rast iespēju Abonementu nogādei zem Ziemassvētku eglītes - centīsimies šo visu publicēt pašā decembra sākumā!

Paldies!
Par to kalendāru arī piekrītu - cilvēkiem būtu jāpriecājas par izvēles iespējām nevis jāsūdzas, ka visu nevar paspēt.

20/11/2015
11:19
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

essnee said

Kalendārs tiešām ir baigi piekrāmēts, bet mošk kaut kad nākotnē ir vērts skatīties uz vēsākajiem gada mēnešiem? Tur ir šķidrāk!

Ja ir Ziemas Magnēti (http://www.magnets.lv/?p=kalendars), tad varētu būt arī Ziemas Stirnu buki?

20/11/2015
12:37
RimantsL
RimantsL
Ķesterciems
Zinātājs
Members

Andulis said

essnee said

Ja ir Ziemas Magnēti (http://www.magnets.lv/?p=kalendars), tad varētu būt arī Ziemas Stirnu buki?

Ja pārdzīvosim nākamo sezonu, domāsim par jaunām, varbūt, arī vēsākām virsotnēm, bet nenoliegsiet - ieskriet mežā vasaras pilnbriedā ir pavisam, pavisam, kas cits, kā mīcīt rudens drēgno dubli novembra beigās. Trakākais, ka tas dublis parasti ievelkas no oktobra līdz aprīlim. Domāju, ka lielākā daļa Stirnu buku ar prieku lektu skaistā, dzidrā, piesnigušā, bet saulainā dienā, kaut -15, bet tas +/-3 nogalina... #par_piesniegušu_ziemu!

20/11/2015
13:10
ramiism
ramiism
Rīga
Zinātājs
Members

RimantsL said

Andulis said

essnee said

Ja pārdzīvosim nākamo sezonu, domāsim par jaunām, varbūt, arī vēsākām virsotnēm, bet nenoliegsiet - ieskriet mežā vasaras pilnbriedā ir pavisam, pavisam, kas cits, kā mīcīt rudens drēgno dubli novembra beigās. Trakākais, ka tas dublis parasti ievelkas no oktobra līdz aprīlim. Domāju, ka lielākā daļa Stirnu buku ar prieku lektu skaistā, dzidrā, piesnigušā, bet saulainā dienā, kaut -15, bet tas +/-3 nogalina... #par_piesniegušu_ziemu!

Tas manuprāt tā ļoti individuāli - es zinu daudzus (sevi ieskaitot), kuriem ļoti patīk tāds laiks kā nupat bija Patriotā un kuriem galīgi netīk vasaras svelme (bet es nesaku, ka vasarā nevajag skriet). Un tie +3 arī ir krietni drošāki skriešanai nekā tie -15, pie kuriem, ja gadās trauma un jāiet, var arī diezgan bēdīgi beigties.

20/11/2015
13:31
Inga_K
Inga_K
Pie Ogām
Speciālists
Members
Forum Posts: 649

Šogad Patriotā bija ļoti labi laikapstākļi skriešanai. Es pat teiktu - ideāli. -15* gan nealkstu piedalīties mačos, man mēdz salt, un lielos mīnusos ir konkrētas problēmas ar dzeramā sasalšanu. Un vēl visādas sīkas neērtības. Kā jau Raimis pieminēja - stāvēt nedrīkst, un pēc fiņiša vajadzīgas uzreiz telpas, kurās ģērbties un sildīites, un duša, utt....

20/11/2015
14:03
Hiēna
Hiēna
Zinātājs
Members
Forum Posts: 454

Es tāda universālā skrējēja, man der gan +30, gan -30, gan nulle un dubļi:D
Vienkārši ir tā, ka gribas visu, un pārbāztā kalendāra problēma ir tā, ka visu nevar. Ja ir jāizvēlas, vai izvēlēties no vairākām gonkām, vai skriet pa dubļiem, tad es ņemu dubļus. Nu neko, Stirnubuks vismaz pagaidām manā skatījumā tāpat ir labākais, ko Latvijā var skriet, tā ka ciest nāksies citiem skrējieniem un ģimenes interesēm :D

20/11/2015
16:51
eees
eees
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 354

Man patīk visi datumi, man kalendārs nav par pilnu- sacensības reizi mēnesī man der :)
Vienkārši izvēlamies garšīgāko ēdienu no ēdienkartes. Nu tā lai nepārēstos :)
Stirnu buks man pagaidām ir favorīts no Latvijas skrejieniem, jo tad nav vienai pa mežu jāskrien, vienai man no meža bail :)

Vienīgais, kas man Stirnu bukā līdz šim ļoti nepatika- es nereizi neko neesmu vinnējusi loterijā! Kuru jāuzpērk, lai nākamgad šo labotu? ;) :)
Es labprāt kādu siera rituli, piemēram, vinnētu :)

17/12/2015
10:53
RimantsL
RimantsL
Ķesterciems
Zinātājs
Members

Lai arī reģistrācija atsevišķām Stirnu buka sacensībām tiks atvērta tikai 4.janvārī, esam saņēmuši vairākus lūgumus - sagatavot Dāvanu kartes arī atsevišķām sacensībām! Ja arī Tu vēlies savus mīļos svētkos iepriecināt (vai arī tieši otrādi - pabaidīt!) un uzdāvināt skrējienu mežā, sūti visu reģistrācijai nepieciešamo info mums e-pastā:: info @ stirnubuks . lv
Joprojām pieejami arī nākamās sezonas abonomenti!
Lai gaiši!!!

17/12/2015
17:26
einmed
einmed
Jaunmārupe
Zinātājs
Members
Forum Posts: 109

Vai pirmajā skrējienā paredzēts skriet pa slēpošanas nogāzēm? Jācer, ka nebūs sniegs, jo ir gadījies Latvijā slēpot pa nogāzēm arī maijā.

No permission to create posts