15:31
30/11/2009
Stirnu bukam 7 posmi!
Neuzskaitīšu skatieties video paši! http://on.fb.me/1l2l3AA
15:57
26/03/2011
20:10
13/11/2009
Agy said
Būs arī vāveres!
Hehe. Dienas prieks. Novēlējums nesenajam jubilāram ir piepildījies! :)
Vairāk biju gan cerējis uz mežakuiļa/-cūkas pusi - bet vāvere, protams, ir kas cēlāks, laikam arī populārāks :)
Superīgs kaceklis (teaser) izdevies!
21:41
21/03/2012
Andulis said
Vairāk biju gan cerējis uz mežakuiļa/-cūkas pusi - bet vāvere, protams, ir kas cēlāks, laikam arī populārāks :)Superīgs kaceklis (teaser) izdevies!
Paldies, Anduli, patiešām! Un, kā tad mēs bez Vāverēm un Riekstiem? Vai tad mums maz bija izvēle??? Priecīgus svētkus visiem!
19:03
11/01/2014
RimantsL said
Andulis said
Vairāk biju gan cerējis uz mežakuiļa/-cūkas pusi - bet vāvere, protams, ir kas cēlāks, laikam arī populārāks :)Superīgs kaceklis (teaser) izdevies!
Paldies, Anduli, patiešām! Un, kā tad mēs bez Vāverēm un Riekstiem? Vai tad mums maz bija izvēle??? Priecīgus svētkus visiem!
Prieks par Stirnu buku arī nākamgad.
Ir kādas idejas, kad būs zināms nolikums/abonomentu maksas un tādas formālas lietas?
10:08
21/03/2012
Inars said
7 posmi un pats labākais, ka 3 pirmajiem nākamajā dienā jāmin VIVUS MTB. Riekstukalnu un Talsus vajadzēja saorganizēt reizē.
Jā, diemžēl, ja negribi saskrieties ar "Skrien, Latvija" Rēzeknē 09.04.; LOF Rīgas Kausiem 23.04.; vai "Skrien, Latvija" Biķerniekos 30.04., kur skrien ļoooooti, ļooooti daudz Stirnu buku, tad iznāk "krāmēties" virsū/blakus Vivus-MTB pasākumiem. Aprīlis tikai piemēra pēc, līdzīgi ir arī citos mēnešos. Kalendārs ir negants, un tas varbūt nav nemaz tik slikti, jo piespiež organizatorus vairāk padomāt, kas man būtu jādara, lai skrējēji pie mums tomēr atbrauktu...
10:15
21/03/2012
ramiism said
Ir kādas idejas, kad būs zināms nolikums/abonomentu maksas un tādas formālas lietas?
Bijām plānojuši šo visu izziņot pēc lielās svētku burzmas nāk.g.janvārī, bet, ņemot vērā vairāku Stirnu buku īpašos lūgumus - rast iespēju Abonementu nogādei zem Ziemassvētku eglītes - centīsimies šo visu publicēt pašā decembra sākumā!
RimantsL said
ramiism said
Bijām plānojuši šo visu izziņot pēc lielās svētku burzmas nāk.g.janvārī, bet, ņemot vērā vairāku Stirnu buku īpašos lūgumus - rast iespēju Abonementu nogādei zem Ziemassvētku eglītes - centīsimies šo visu publicēt pašā decembra sākumā!
Paldies!
Par to kalendāru arī piekrītu - cilvēkiem būtu jāpriecājas par izvēles iespējām nevis jāsūdzas, ka visu nevar paspēt.
11:19
13/11/2009
essnee said
Kalendārs tiešām ir baigi piekrāmēts, bet mošk kaut kad nākotnē ir vērts skatīties uz vēsākajiem gada mēnešiem? Tur ir šķidrāk!
Ja ir Ziemas Magnēti (http://www.magnets.lv/?p=kalendars), tad varētu būt arī Ziemas Stirnu buki?
12:37
21/03/2012
Andulis said
essnee said
Kalendārs tiešām ir baigi piekrāmēts, bet mošk kaut kad nākotnē ir vērts skatīties uz vēsākajiem gada mēnešiem? Tur ir šķidrāk!
Ja ir Ziemas Magnēti (http://www.magnets.lv/?p=kalendars), tad varētu būt arī Ziemas Stirnu buki?
Ja pārdzīvosim nākamo sezonu, domāsim par jaunām, varbūt, arī vēsākām virsotnēm, bet nenoliegsiet - ieskriet mežā vasaras pilnbriedā ir pavisam, pavisam, kas cits, kā mīcīt rudens drēgno dubli novembra beigās. Trakākais, ka tas dublis parasti ievelkas no oktobra līdz aprīlim. Domāju, ka lielākā daļa Stirnu buku ar prieku lektu skaistā, dzidrā, piesnigušā, bet saulainā dienā, kaut -15, bet tas +/-3 nogalina... #par_piesniegušu_ziemu!
RimantsL said
Andulis said
essnee said
Ja pārdzīvosim nākamo sezonu, domāsim par jaunām, varbūt, arī vēsākām virsotnēm, bet nenoliegsiet - ieskriet mežā vasaras pilnbriedā ir pavisam, pavisam, kas cits, kā mīcīt rudens drēgno dubli novembra beigās. Trakākais, ka tas dublis parasti ievelkas no oktobra līdz aprīlim. Domāju, ka lielākā daļa Stirnu buku ar prieku lektu skaistā, dzidrā, piesnigušā, bet saulainā dienā, kaut -15, bet tas +/-3 nogalina... #par_piesniegušu_ziemu!
Tas manuprāt tā ļoti individuāli - es zinu daudzus (sevi ieskaitot), kuriem ļoti patīk tāds laiks kā nupat bija Patriotā un kuriem galīgi netīk vasaras svelme (bet es nesaku, ka vasarā nevajag skriet). Un tie +3 arī ir krietni drošāki skriešanai nekā tie -15, pie kuriem, ja gadās trauma un jāiet, var arī diezgan bēdīgi beigties.
13:31
27/08/2010
Šogad Patriotā bija ļoti labi laikapstākļi skriešanai. Es pat teiktu - ideāli. -15* gan nealkstu piedalīties mačos, man mēdz salt, un lielos mīnusos ir konkrētas problēmas ar dzeramā sasalšanu. Un vēl visādas sīkas neērtības. Kā jau Raimis pieminēja - stāvēt nedrīkst, un pēc fiņiša vajadzīgas uzreiz telpas, kurās ģērbties un sildīites, un duša, utt....
Es tāda universālā skrējēja, man der gan +30, gan -30, gan nulle un dubļi:D
Vienkārši ir tā, ka gribas visu, un pārbāztā kalendāra problēma ir tā, ka visu nevar. Ja ir jāizvēlas, vai izvēlēties no vairākām gonkām, vai skriet pa dubļiem, tad es ņemu dubļus. Nu neko, Stirnubuks vismaz pagaidām manā skatījumā tāpat ir labākais, ko Latvijā var skriet, tā ka ciest nāksies citiem skrējieniem un ģimenes interesēm :D
16:51
02/05/2011
Man patīk visi datumi, man kalendārs nav par pilnu- sacensības reizi mēnesī man der :)
Vienkārši izvēlamies garšīgāko ēdienu no ēdienkartes. Nu tā lai nepārēstos :)
Stirnu buks man pagaidām ir favorīts no Latvijas skrejieniem, jo tad nav vienai pa mežu jāskrien, vienai man no meža bail :)
Vienīgais, kas man Stirnu bukā līdz šim ļoti nepatika- es nereizi neko neesmu vinnējusi loterijā! Kuru jāuzpērk, lai nākamgad šo labotu? ;) :)
Es labprāt kādu siera rituli, piemēram, vinnētu :)
10:53
21/03/2012
Lai arī reģistrācija atsevišķām Stirnu buka sacensībām tiks atvērta tikai 4.janvārī, esam saņēmuši vairākus lūgumus - sagatavot Dāvanu kartes arī atsevišķām sacensībām! Ja arī Tu vēlies savus mīļos svētkos iepriecināt (vai arī tieši otrādi - pabaidīt!) un uzdāvināt skrējienu mežā, sūti visu reģistrācijai nepieciešamo info mums e-pastā:: info @ stirnubuks . lv
Joprojām pieejami arī nākamās sezonas abonomenti!
Lai gaiši!!!