Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Sprīdīša skrējiens 2011
04/10/2011
19:27
Guest
Guests

Info no "TSK Sprīdītis" mājas lapas.

Biedrība "TSK Sprīdītis" aicina visus uz tradicionālo "Sprīdīša skrējienu" Tērvetē svētdien, š.gada 9. oktobrī. Starts plkst. 12:00, reģistrācija no plkst. 11:00 pie parka Informācijas centra. Tāpat kā pagājušā gadā, pirmsskolas vecuma bērni kopā ar pavadoni iesildoties veiks 1,3 km pa Anneles un Sprīdīša takām, un tad 500 m ar laika kontroli līdz finišam. Jaunāko klašu skolniekiem paredzēti 3,6 km pa Čigānu ceļu, stiprākie vīrieši skries 9 km apkārt Gulbju ezeram, bet pārējiem paredzēti 6 km gar benzīntanku, rehabilitācijas centru un Auziņām. Finišs taisne visiem viena - pa Pļavnieku ceļu līdz Informācijas centram. Gaidām!

Ak, jā  - dalības maksa Ls1 lielajiem cilvēkiem un Ls 0,5 mazākiem cilvēkiem, Ls 0,00 pavisam mazajiem. .

Nolikums: http://spriditis.webs.com//2011_gads/skrejieni/Spridisha%20skrejiens/Spridisa_skrej_nolikums.doc

05/10/2011
12:59
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778

Tu pagaashgad arii biji, Juri uz spriidiisha skreejienu, varbuut? :) vai tikai shogad aktiivi Dobeles rajona skreejienos piedalies? :)

Slinkie noskrien ātrāk ;)
05/10/2011
18:01
Guest
Guests

Nē, pagājušogad Sprīdīša skrējienā un nevienā citā pasākumā Dobeles rajonā neskrēju. Šogad esmu piedalījies tikai Dobeles rajona skrējienos, maz gan viņi bijuši, tikai divi.

05/10/2011
20:20
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778

Nu, ja es tomeer nolemshos un aizbraukshu liidz Teervetei, tad beidzot Tev vareetu to ilgi gaidiito VSK Noskrien noziimiiti aizvest, ja neesi jau dabuujis? :)

Slinkie noskrien ātrāk ;)
05/10/2011
22:55
Guest
Guests

Nozīmītes man joprojām nav, turpinu skriet neiezīmēts.