10:33
15/03/2011
10:35
27/10/2010
Artūro said
Skopais maksā divreiz:)) Abonaments ir tiešam izdevīgs, bet to ir iespējams iegādāties vēl tikai nākammēnes! Izvēlos svinēt Ziemassvētkus un Jauno gadu kā vēlos. Varēja ļaut iegādāties ja ne februārī ieskaitot, tad vismaz janvārī. Decembrī ir pietiekami daudz svētku izdevumu. :(
Var tak aizrakstīt Ziemassvētku vecītim vēstuli. Tiesa, ja tas izdarīts jau laikus un ir vienošanās, ka gada laikā tikai viena vēstule, tad nekā... :D
Rēzekne ir gatava uzņemt skrējējus tikai pusgadu pēc pirmā notikuma, malači. Agrais datums nozīmē, ka nebūs pārāk daudz dalībnieku (daļa sacensību sezonu uzsāk tikai NRM vai Biķerniekos labākajā gadījumā) un tas ļaus saglabāt aprunāto šarmu, kas bija šogad.
Cerams, ka trase būs par kripatiņu garāka pastiepusies :)
10:38
19/03/2012
Es arī priecājos par sestdienām - iespēja pēc tam arī vakarā pasēdēt kkur (it īpaši, ja aizbraukts uz kādu tālāku vietu, kur nav iepriekš būts), jo nākamā diena (svētdiena) tieši atslodzei sanāk - nav uzreiz jāceļās, lai uz darbu dotos.
Mjā, par Liepāju/Salacgrīvu gan žēl, ka sakrīt vienā nedēļas nogalē...neko darīt - purmaratoni SL'13 veseli septiņi (un vēl daži, kas nav SL iekļauti), bet Positivus tikai viens...tad nu mana personīgā izvēle ir skaidra... (tātad pēc finišētāja krekliņa nāksies doties nevis Kuldīgā, bet Siguldā)
11:10
24/04/2009
Andulis said
Artūro said
*) ventiņi ir dikti gudri, grib lai pēc skriešanasi paliek svinēt Līgo Reņķa dārzā pie Aivara. :))
Labprāt svinētu Līgo ventiņu pusē - kopā ar visiem kluba Aivariem. :))
Grib ventiņi vai negrib, taču Ventspilī, kamēr tur ir tāds Aivars, kāds šobrīd, citiem Aivariem nav ko meklēt.:)
man radās jautājums - kur šī gada karte ir pieejama par reklamētajiem 40Ls...jo sportlat, ja vēlās pirkt, cena ir 50LS!?!
_Edgars_ said
Ir nopublicēts 2013 gada kalnedārs un iespēja iegādāties abonomentu. Abonoments 7 posmiem 40Ls.
06.04.2013 Rēzeknes pusmaratons
27.04.2013 Biķernieku pusmaratons
22.06.2013 Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons
20.07.2013 Liepājas pusmaratons
10.08.2013 Kuldīgas pusmaratons
15.09.2013 Sportlat Valmieras maratons
12.10.2013 Siguldas pusmaratonsSezona pastiepta garāka
19:16
13/11/2009
* Līdz šim lojalitātes kartes 10% atlaide bija spēkā tikai Sportlat organizētajiem pasākumiem, taču ne apkalpotajiem.
* No visiem septiņiem Skrien Latvija posmiem 2013. gadā, tikai divus organizēs Sportlat - Biķerniekos un Valmierā. Pārējos piecos organizatori būs citi.
Šķiet, no tā loģiski izriet, ka SL abonementam lojalitātes kartes atlaide tomēr nepienākas - lai cik bēdīgi tas arī liktos. Labākajā gadījumā, pienākas tikai 2/7*10% = 2,86% apjomā. :)
Varbūt kādam ir labākas/precīzākas ziņas?
P.S. Ja šāda atlaide pastāvētu arī abonementam, tad mēs to būtu pamanījuši un izmantojuši jau šī gada sākumā, abonējot SL-2012... Tomēr nekas tāds nav dzirdēts vai lasīts.
22:59
13/11/2009
Atgādinājums - palikušas vairs tikai 3 diennaktis Skrien Latvija 2013 abonementa iegādei!
Pašlaik 'abonentu' sarakstā 30 cilvēki nav kautrējušies norādīt piederību VSK Noskrien. Kā parasti, būs arī startētāji zem cita karoga vai vispār bez tā:) Kopā tautas nav pārāk daudz salasījies, tikai 107 pagaidām.
Pats es nopietni sašaubījos kādu brīdi. Ja nu veselības vai citu, kārdinošāku skrejampasākumu dēļ nesavākšu vismaz četrus startus SL? Tad nedaudz sanāktu zaudēt, naudiskā ziņā... Bet nolēmu, ka tad to uzskatīšu par ziedojumu SL seriāla uzplaukumam. :))
23:01
28/03/2011
varbūt kaut kur aizkulisēs top kāda Skrien Latvija komanda, kas savās rindās girbētu gribētu redzēt mani :)
līdzīgi kā pagājušo gad, es neko neplānoju un īsti nezinu, cik posmus skriešu. Ja veselība un pašajūta atļaus, tad visticamāk, ka gandrīz visus, vienīgi jau tagad zinu, ka neskriešu Liepājā.
Ņemot vērā līdzšinējo pieredzi, finiša laiks ap 1:57
10:03
26/03/2011
14:35
26/03/2011
Kuks said
Agy said
Sogad kaut ka neforsi sanak. Lai dabut Seraial Finisher kreklinu janoskrien 5 posmi! Kaut ka skrobe, ka pern nav kreklins dabuts!Un kas tur neforšs? Viens posms vairāk sezonai - viens posms vairāk krekliņam - lielāks prieks saņēmējam, ka esi gada laikā vismaz 5x pusīti pieveicis :)
sava zina, ja bet gada sakuma baidijos vai tos 4 vismaz pievaresu, tagad bailes ir lielakas!
14:39
22/10/2011
Man, savukārt, ļoti patika vēstule par Rēzeknes pusmaratonu, kurā gari un plaši tiek stāstīts par to, ka šogad būs iespēja sevi pierādīt 10km tautas klasē un... Rēzeknē tautas klases ir 12.6km un 4.2km :)
Par tām tautas klasēm ir baigi žēl, ka nedala vecuma grupās. Pagājušajā gadā meita starp sievietēm bija 13. vietā savos 11 gados.
00:15
13/11/2009
jupe said
Man, savukārt, ļoti patika vēstule par Rēzeknes pusmaratonu, kurā gari un plaši tiek stāstīts par to, ka šogad būs iespēja sevi pierādīt 10km tautas klasē un... Rēzeknē tautas klases ir 12.6km un 4.2km :)
10 km pierādīsi, pēc tam 2,6 km atsildīsies. :D
Man no šīs vēstules vēl patika arī pieteikšanās periods: "reģistrējoties no 6. februāra līdz 5. maijam". Dikti steigušies ir 'skrienlatvieši'. ;)
Ir doma, ka varētu atkal dāmu/ meiteņu komandu seriālam nokomplektēt. Vai būtu gribētājas? Vēlams ar mērķi skriet vismaz ieskaitei nepieciešamo sacensību skaitu (5). Ātrums nav būtisks, jo, pieļauju, ka tāpat nekur augstāk par 10.vietu varētu netikt (ja vien komandā nepieteiksies D.Lina, I.Marhele vai kāda cita čempione :)). Pati plānoju būt uz visiem posmiem, izņemot Liepāju (salikuši vienā laikā ar Positivus), un vismaz vasaras posmus skriet treniņu režīmā.
Interesentēm pieteikties šeit vai pie manis personīgi.