Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Siguldas Pusmaratons 2014
12/10/2014
16:18
ansiso
ansiso
Speciālists
Members
Forum Posts: 786

Laikam jau patiešām organizatori nebija domājuši, ka skrējēji ir tādi dzērāji. Man atkal ne visai patika, ka dzeršanas punkts uzreiz aiz pagrieziena par pī radiāniem. 1. aplī centrbēdzes dēļ daudz netrūka, lai es ietriektos tai galdā un kā ķegļus notriektu visas tās glāzes. Knapi izspruku sveikā. 2. aplī centos būt gudrāks, un tai asajā pagriezienā pieķēros tam mietam, lai "noslāpētu" centrbēdzi. Miets izrādījās pagalam vaļīgs un ļumīgs, kā rezultātā tas, kurš skrēja tieši aiz manis, izrādīja ļoti lielu neapmierinātību un kaut ko dusmīgi nobrēca. Par nelaimi 3. apli vairs neskrēju, kā rezultātā man tā arī nekļuva skaidrs, kā labāk izņemt to aso pagriezienu. Jebkurā gadījumā analizēšu, domāšu, un līdz nākamajam oktobrim ceru, ka būšu ticis skaidrībā, kā pareizāk to līkumu izskriet.
P.S. Dažas dienas pirms Siguldas biju saskaitījis ap 1300 reģistrētajiem dalībniekiem.

12/10/2014
16:36
Labinieks
Labinieks
Jelgava
Zinātājs
Members
Forum Posts: 133

Laiks mūs Siguldā palutināja, tad nu ceru, ka bildes arī būs sanākušas pietiekoši labas un kādam noderēs.
https://plus.google.com/u/0/photos/111964296589640803927/albums/6069297472942631665

12/10/2014
17:00
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

Tas šurumburums ar kreklu izmēriem droši vien radās dēļ tam, ka tie krekli tādi palieli un daudzi ņēma vienu vai divus izmērus mazākus kreklus, attiecīgi lielie izmēri palika nepaņemti.
Glāzīšu skaits bija nu ļoooti švaki sarēķināts ja jau pietika knapi diviem apļiem - varbūt seriāla budžets bija pirmajos sešos posmos pārtērēts tā, ka nepietika ne isostaram ne glāzītēm pēdējā posmā? :)

Ne viss ir tā, kā izskatās.
12/10/2014
17:25
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

Lasu citu pieredzi un mācos.. Sanāk, ka seriāla krekla iegūšanu labāk neatstāt uz pēdējo kārtu, jācenšas agrāk noskriet un izņemt - Kuldīgā vai vismaz Valmierā.. Labi vien ir, ka šogad tādas rūpes izpalika ;)

12/10/2014
17:41
lellde
lellde
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 94

Orgi gan atzina, ka ts punkts bija "nelabā" vietā - vajadzēja aiz paklājiņa biki uz priekšu, bet par glāzēm esmu šokā :)…labi ka tanī punktā ar sapratu ka nevajag dzert.. dalībnieku skaits tieši pusmaratonam krietni lielāks kā pērn (no orgu teiktā)

12/10/2014
17:47
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

šogad ~620 cilvēki skrēja pusīti, pagājušajā gadā ~570, vēl pirms gada ~540.. tas pieaugums noteikti nav tāds lai brīdī kad puse distances pieveikta būtu sausais

Ne viss ir tā, kā izskatās.
12/10/2014
21:20
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1634

Tā jau Siguldas pusītei nebija ne vainas. Ideāli laikspastākļi. Man gan startā likās, ka ir ļoti šaura trase līdz pat apgriešanās punktam. Varbūt pieradums pēc Valmieras pusītes :) Par ūdens punktiem, labi, ka varēju paprasīt, lai man paņem glāzīti, jo savādāk iekšmalā skrienot netiktu (arī manīju gružus glāzītē).
Bet vairāk es bēdājos, ka nebija 15km un 20km atzīmes, jo ne visi TT vadās pēc apļiem. Mēs salīdzināmies pēc km atzīmēm. Gods, kam gods pēdējo apli noskrējām ļoti precīzi vadoties pēc tempa uz kilometru.
Ak, jā. Tēja finiša zonā bija ļoti, garšīga un varēja dabūt cik vēlas.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
13/10/2014
01:39
Lielkuilis
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 269

ansiso said

2. aplī centos būt gudrāks, un tai asajā pagriezienā pieķēros tam mietam, lai "noslāpētu" centrbēdzi. Miets izrādījās pagalam vaļīgs un ļumīgs, kā rezultātā tas, kurš skrēja tieši aiz manis, izrādīja ļoti lielu neapmierinātību un kaut ko dusmīgi nobrēca.

Apsveicu! Tas ir milzīgs inteliģences kalngals, mēģināt citiem skrējējiem uzgāzt trasi norobežojošo pagaidu konstrukciju, lai kavētu, vai potenciāli izraisītu kādas traumas.

13/10/2014
09:15
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members
Forum Posts: 975

Lauma said

Tā jau Siguldas pusītei nebija ne vainas. Ideāli laikspastākļi. Man gan startā likās, ka ir ļoti šaura trase līdz pat apgriešanās punktam. Varbūt pieradums pēc Valmieras pusītes :) Par ūdens punktiem, labi, ka varēju paprasīt, lai man paņem glāzīti, jo savādāk iekšmalā skrienot netiktu (arī manīju gružus glāzītē).
Bet vairāk es bēdājos, ka nebija 15km un 20km atzīmes, jo ne visi TT vadās pēc apļiem. Mēs salīdzināmies pēc km atzīmēm. Gods, kam gods pēdējo apli noskrējām ļoti precīzi vadoties pēc tempa uz kilometru.
Ak, jā. Tēja finiša zonā bija ļoti, garšīga un varēja dabūt cik vēlas.

Sasodīc un es vēl braucot mājās domāju, kāpēc nebija tējas, bet izrādās, ka bija. :O

13/10/2014
09:22
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members

papucis said

Tas šurumburums ar kreklu izmēriem droši vien radās dēļ tam, ka tie krekli tādi palieli un daudzi ņēma vienu vai divus izmērus mazākus kreklus, attiecīgi lielie izmēri palika nepaņemti.
Glāzīšu skaits bija nu ļoooti švaki sarēķināts ja jau pietika knapi diviem apļiem - varbūt seriāla budžets bija pirmajos sešos posmos pārtērēts tā, ka nepietika ne isostaram ne glāzītēm pēdējā posmā? :)

Tādēļ būtu pie reģistrācijas jāprasa vēlamo izmēru un, lai katrs zinātu kāds viņam vēlams norādīt informāciju ar izmēru atšiferējumiem. Tas jau nav tā, ka pēkšņi visiem par neko dala kreklus, tad būtu saprotami, ka jāpriecājas par to ko dod. Bet šajā gadījumā es uzskatu, ka es par to kreklu esmu samaksājusi, tāpēc ir nesmuki pateikt - ups vairāk nav. Ceru, ka nākamgad tas neatkārtosies.

13/10/2014
09:43
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Es ierosinu nākamgad darīt savādāk! Visi noskrien sezonu un kad sezona beidzas, orgi salasa izmērus, sagatavo un, piemērām, pasūtot var norādīt, kurā Sportland var izņemt (jo šamie sponsorē) vai par atsevišķu samaksu nogādā ar pakomātiem, kas nav baigi dārgi. Un neviens nebūs abižots ar izmēriem!

13/10/2014
10:29
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

Dziņa said

papucis said

Tādēļ būtu pie reģistrācijas jāprasa vēlamo izmēru un, lai katrs zinātu kāds viņam vēlams norādīt informāciju ar izmēru atšiferējumiem. Tas jau nav tā, ka pēkšņi visiem par neko dala kreklus, tad būtu saprotami, ka jāpriecājas par to ko dod. Bet šajā gadījumā es uzskatu, ka es par to kreklu esmu samaksājusi, tāpēc ir nesmuki pateikt - ups vairāk nav. Ceru, ka nākamgad tas neatkārtosies.

Galīgi nepiekrītu,jo,ne vienmēr xl vienā gadījumā sakrīt ar xl citā un var izrādīties,ka vairumam pasūtītie krekli tāpat nebūs pa prātam...un nevajag iedomāties,ka esi par to samaksājusi,jo tad vajadzētu būt iespējai maksāt lētāk un nepretendēt uz kreklu...neesmu rumpī padevies,bet tāpat izvēlējos no lielā gala,tāpēc izbrīna,ka visiem prasās vēl mazāki...un vēl par izmēriem,ja nu es pasūtu reģistrējoties kādu izmēru,bet nenoskrienu vajadzīgo skaitu,ko tad ?

13/10/2014
10:52
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Rainers said

Dziņa said

papucis said

Galīgi nepiekrītu,jo,ne vienmēr xl vienā gadījumā sakrīt ar xl citā un var izrādīties,ka vairumam pasūtītie krekli tāpat nebūs pa prātam...un nevajag iedomāties,ka esi par to samaksājusi,jo tad vajadzētu būt iespējai maksāt lētāk un nepretendēt uz kreklu...neesmu rumpī padevies,bet tāpat izvēlējos no lielā gala,tāpēc izbrīna,ka visiem prasās vēl mazāki...un vēl par izmēriem,ja nu es pasūtu reģistrējoties kādu izmēru,bet nenoskrienu vajadzīgo skaitu,ko tad ?

Es Nike Dri-Fit kreklus veikalā vairs nemēru, jo zinu, ka M man derēs! Vispār Nike man daudz kas ir izmēru mazāk, nekā Adidas vai Reebok, vai kādai citai firmai.

13/10/2014
10:58
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members

Rainers said

Dziņa said

papucis said

Tāpēc es saku, ka pie izmēriem būtu jābūt atšiferējumiem centimetros vai kā tamlīdzīgi. Vajadzētu kreklus sākt taisīt pa porcijām priekš tik cilvēkiem, cik ir noskrējuši jau 4 posmus un, tad tie pāri palikušie, manuprāt, nebūtu vairāk par tiem, kas paliek pāri pie tagadējās sistēmas. A pie tagadējās sistēmas prasītos piezīme "kreklu skaits ir ierobežots," jo dabūt kreklu, kuru var izmantot tikai kā interjera elementu ir tikpat kā nedabūt.

13/10/2014
11:30
in
Speciālists
Members
Forum Posts: 851

Man Liepājā uzdāvināja kreklu. Vīriešu un milzīgi lielu. Tas tika pāršūts un gaida, kad tiks uzvilkts. Katovices maratona krekls arī tiks iešūts. Iespējams, ka pavasara maratona krekls arī. Es labāk dabonu lielāku nekā par mazu.
Helsinkos pirms maratona bija jāizņem krekls, izmērs, kuru gribēju, bija beidzies, paņēmu vienu mazāku. Skrienot nedaudz virs 4 stundām, noberza rokas. Pirmā un pēdējā reize, kad uzvilku.

13/10/2014
11:58
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members

in said

Man Liepājā uzdāvināja kreklu. Vīriešu un milzīgi lielu. Tas tika pāršūts un gaida, kad tiks uzvilkts. Katovices maratona krekls arī tiks iešūts. Iespējams, ka pavasara maratona krekls arī. Es labāk dabonu lielāku nekā par mazu.
Helsinkos pirms maratona bija jāizņem krekls, izmērs, kuru gribēju, bija beidzies, paņēmu vienu mazāku. Skrienot nedaudz virs 4 stundām, noberza rokas. Pirmā un pēdējā reize, kad uzvilku.

Smieklīgs jautājums droši vien, bet jebkurš šuvējs māk pāršūt sporta kreklu?

13/10/2014
12:26
in
Speciālists
Members
Forum Posts: 851

Es uzticēju draudzenei, tā laikam viņai bija pirmā pieredze ar sporta kreklu. Bet tepat Noskrien ir Vizbulīte, kas šuj, kas ir pāršuvusi Skrien Latvija kreklu un šuvusi Bizoņu komandai kreklus.

13/10/2014
14:31
sancis
sancis
Rīga
Interesents
Members
Forum Posts: 28

Atceros, ka peķēru glāzīti ar manāmi lieliem grants gabaliņiem, es vēl padomāju, ka no zemes atpakaļ nolikta. Uzreiz par to aizmirsu, jo skrienot man vienalga no kā dzert, kaut vai no peļķes. Bet, tagad izlasot, ka nebiju vienīgā smilšu ēdāja, tas šķiet diezgan jautri :D

No permission to create posts