23:07
15/03/2011
23:37
30/11/2009
Stereotips said
Es gaidīju laumiic "īstā veča" žāvāšanos un vēdera kasīšanu: "Dubļu nebija. Cerams, ka visu nākamo nedēļu līs. Ideāli, ja uzsnigs un nepiesals, lai kaut cik skrienams pasākums. Visa trase plakana un bez šķēršļiem. Kapitāli uz mīksto skrējienu velk. Tā maucu, ka salauzu dažas laipas, rīt aizskriešu salabot."
Izskatās ņemami.
07:28
28/10/2011
Akurāti to vietu domāju! :) Biju kaut kur aizdomājies, skatījos kartē un kad paskatījos zem kājām.... Uhuuu.. Pa mata tiesu. Var jau būt, ka tad, ja skrien un dikti rūpīgi skatās uz trasi, nekas tāds nenotiek, bet man bija labs pārsteigums. :)) Arī augstāk tā viena vieta ar saknīšu un dubļu miksiņu ir feina.. ;) Jautri būs, tas točna! :D
Tad jau dažviet tur brīdinājumi jāliek ik pa 20m. Sevišķi pa bebru taku, bīstami ne pa jokam. Ja būs daudz skrējēju, tad izlīdzēsimies ar brīdinājuma saucieniem. Ceturtdienas vakarā reti kura laipa bija vesela, dažai 3 zobi, bet vienai pat tikai 2 zobi palikuši. Nez kāda situācija būs, kad dalībnieku masa 2x velsies pāri.
Ejot (lielāko tiesu ejot) pa trasi mētājos starp domu nepiedalīties nemaz vai ņemt 33km. Vēl arvien šaubos.
Man ir aizdomas kā SIGULDAS Kalnu maratons var pārvērsties par http://www.theoriginalmudrun.com/ :)))
Kaut kur jau rakstīju, ka pērn noliku sev saulrieta finišu un tā arī bija, uzrāpos pēdējā kalnā pa tumsu, taču iztiku bez lukturīša pēc 7h24min, kaut noliktais laiks bija 18:00
Šogad prasības augušas un pēdējā nedēļā izlieku publiski 6h. Atzīšos, ir jau veikts arī darījums ar topošo Rio-2016 olimpieti par kopskriešanu aiz sarkanās līnijas un iepazīšanos tuvāk ar slaveno Sienu
Tātad
Starts 11:00 un 0,3km 1x
A cilpa 13,8km (1h30min) ~12:30
B cilpa 6,0km un 0,3km 2x (45min) ~13:15
A cilpa 13,8km (1h30min) ~14:45
B cilpa 6,0km un 0,3km 3x (45min) ~15:30
A cilpa 13,8km (1h30min) un 0,3km 4x ~17:00
Varbūt kāds matemātiķis grib pakalkulēt tempu katrā cilpā?
Protms, ne tuvu nenoskriešu šādi, taču sagribējās pasapņot ;)
matiss said
Kaut kur jau rakstīju, ka pērn noliku sev saulrieta finišu un tā arī bija, uzrāpos pēdējā kalnā pa tumsu, taču iztiku bez lukturīša pēc 7h24min, kaut noliktais laiks bija 18:00
Šogad prasības augušas un pēdējā nedēļā izlieku publiski 6h. Atzīšos, ir jau veikts arī darījums ar topošo Rio-2016 olimpieti par kopskriešanu aiz sarkanās līnijas un iepazīšanos tuvāk ar slaveno Sienu
Tātad
Starts 11:00 un 0,3km 1x
A cilpa 13,8km (1h30min) ~12:30
B cilpa 6,0km un 0,3km 2x (45min) ~13:15
A cilpa 13,8km (1h30min) ~14:45
B cilpa 6,0km un 0,3km 3x (45min) ~15:30
A cilpa 13,8km (1h30min) un 0,3km 4x ~17:00
Varbūt kāds matemātiķis grib pakalkulēt tempu katrā cilpā?Protms, ne tuvu nenoskriešu šādi, taču sagribējās pasapņot ;)
Gandrīz reāls plāns, vienīgi domāju, ka grūti būs noskriet pirmos divus apļus vienā tempā, kur nu vēl trešo. ;) Kaut gan, kompānijā var mēģināt! Kā teiktu īsti cietie vīri, ar aliņiem un pīppauzēm varētu mēģināt! :))
ir divas vietas – tā pārliecinoši – turpceļā uz Siguldas kalnu pasākumu!
tā kā atpakaļceļš dažādo distanču garumu un performances dēļ nav īsti prognozējams, tad sanāks, kā nu sanāks... ekspromtā:)
pati dodos 33km pārgājienā, idejas par trasē pavadīto laiku nav nekādas:) ar uzkavēšanos – tad redzēs – sākot ar varbūt nāksies kādu pagaidīt pēc 33km un beidzot ar ja ir izredzes paspēt un fiziskā kondīcija čukst, ka var, tad pa kaklu pa galvu uz De-Phazz:)
ja ir interese – gaidu ziņu PM:)
Aicinājums pieteikties Siguldas kalniniekam visus, kuri joprojām šaubās vai būtu jēdzīgi piedalīties šajā pasākumā. Noteikti! http://imgur.com/36OCY
Es arī meklēju skriešanas kompāniju, bet īsākajai - 14km - distancei. Ātri paskriet nevaru, tāpēc plānoju lēnām un pamazām :)
Varu piedāvāt arī aizvešanu/atvešanu no/uz Rīgu (pagaidām braucu viena - 3 vietas brīvas) - atpakaļ plānoju uzreiz (plus/mīnus) pēc finiša, nepaliekot uz ballīti. Ja ir interese, lūdzu PM.
10:03
02/05/2011
Es varbut esmu palaidusi garaam info, tadelj pajautashu:
Vai kads nezin-shogad bus tada iespeeja kaa pagaajushajaa gadaa finisha zonaa atstaat mantas, kas vareetu buut nepiecieshamas naakamajaa apli, piemeram, nujas, slepes, ragavinjas?? ;)
Es vienkarshi maniju tikai info par saviem dzerieniem, bet pagaajushajaa gadaa bija info arii par pareejo
12:55
01/01/2012
eees said
Vai kads nezin-shogad bus tada iespeeja kaa pagaajushajaa gadaa finisha zonaa atstaat mantas, kas vareetu buut nepiecieshamas naakamajaa apli, piemeram, nujas, slepes, ragavinjas?? ;)
Es vienkarshi maniju tikai info par saviem dzerieniem, bet pagaajushajaa gadaa bija info arii par pareejo
Es gan no nolikuma saprotu, ka starta finiša zonā speciālā vietā varēs atstāt jebko, ko uzskatīsi par vajadzīgu nākamajiem apļiem.
Kas attiecas uz "tikai dzērieniem", pagājušogad varēja iedot nogādāt savus dzeramos uz tālāko dzirdināšanas punktu. Nezinu, vai šāda opcija ir šogad.
13:39
23/12/2011
14:48
24/04/2009
LasmaO said
eees said
Es vienkarshi maniju tikai info par saviem dzerieniem, bet pagaajushajaa gadaa bija info arii par pareejoEs gan no nolikuma saprotu, ka starta finiša zonā speciālā vietā varēs atstāt jebko, ko uzskatīsi par vajadzīgu nākamajiem apļiem.
Kas attiecas uz "tikai dzērieniem", pagājušogad varēja iedot nogādāt savus dzeramos uz tālāko dzirdināšanas punktu. Nezinu, vai šāda opcija ir šogad.
No viņu mājas lapas,pēdējā info:
"Ceturtdien tiks publicēts neliels pirmsstarta biļetens - par sacensību centra iekārtojumu, starta kārtību, elektroniskajiem čipiem, dabas saudzēšanu u.c. aktuāliem jautājumiem. Turpinām gatavoties!"
16:00
09/05/2012
martinsoz said
gribēju apjautāties - skriet ar nūjām 33km ir vai nav smalkais stils? Tb īsti skrējēji ar nūjām neniekojas, jeb tomēr niekojas? Pagājušogad noskrēju 11, atceros kā motors klapēja, ir doma šogad mēģināt sevi tik ļoti nenodzīt.
Man jau šķiet - kāda starpība ir vai nav smalkais stils. Ja Tev palīdz tās nūjas - tad skrien ar nūjām. Es nekad ar nūjām neskrienu, tāpēc zinu, ka man tās traucētu...