09:57
21/10/2009
Vēlreiz visi mīkstie veči un cietās beibes katru dienu nočeko http://www.raid.lv, jo no tā būs baigggā starpība, kas ar jums notiks kalninieka skrējien>gājien>tusiņā. (Atlikušas <8,5 dienas)
Atpakaļ tēmā!
Aktuālie distanču garumi* (15.10.): 14,1 km (625 m), 33.9 km (1385 m) un 53,7 km (2170 m).
* Saīsināto distanču dalībniekiem dalības maksa proporcionāli sākotnējajai iemaksai netiek atgriezta, jo tiek novirzīta dalības maksu budžetā par pagarināto vidējo distanci. /Stereotips/
16:14
15/03/2011
16:27
21/10/2009
16:41
15/03/2011
Pirms gada piedāvāju bariņam meiteņu skriet ar saulrieta finiša laiku un, kaut nedaudz trases otrajā aplī paplīsu, veiksmīgi nofinišēju līdz ar tumsas iestāšanos. Šoreiz kārotais laiks vairs nav 7h, bet stundu ātrāks. Drīkst man sēdēt astē un neļaunoties, ja atkal nenoturēšu savu nolikto tempu un finišēšu tikai nedaudz pirms tumsas. Ak jā, sola ledainu aukstumu, sniegu, vēju un komplektā vēl krusu un lietu. Izbaudīsim draņķīgākos laikapstākļus, kas trasē iespējami ;) Visticamāk, Siguldas dubļi neuzspēs sasalt, taču dzeltenās lapas būs glumas un slidīgas..
17:26
01/10/2012
Pievienojos mīksto pulkam, šorīt notipināju trasi. Mans iespaids, paskatoties kartē, kad nodomāju, ka trase būs ātrāka, laikam izrādījies drusku maldīgs, bet ātrumu jau ietekmē n-tie apstākļi. Galvenais secinājums, tas nav nekāds kalnu (ne arī pauguru, aizu, kanjonu, ieleju u.tt.) maratons, bet gan dubļu maratons, dažus posmus dubļi padara samērā mazbaudāmus, un ir samērā niecīgas cerības, ka pa nedēļu nožūs vai uzsals. Otra lieta, man laikam jāuzmet aci organizatoru piedāvātajam maču aprakstam, bet šobrīd šķiet, ka atsevišķas vietas trasē ir bišku extreme, drusku tā kā uz izdzīvotāju skrējienu velk, mani biedē tas nogruvums gaujmalā, gandrīz nošļūcu lejā, un vēl pārsteigt turpina tās bloody laipas, tak varētu viņas nočekot un atzīmēt vietas, uz kurām labāk nekāpt, lūztot dēlim kritu un roka sāp vēl šobrīd. Es nesūdzos, tikai dalos iespaidos! :)
vagabundo said
Pievienojos mīksto pulkam, šorīt notipināju trasi. Mans iespaids, paskatoties kartē, kad nodomāju, ka trase būs ātrāka, laikam izrādījies drusku maldīgs, bet ātrumu jau ietekmē n-tie apstākļi. Galvenais secinājums, tas nav nekāds kalnu (ne arī pauguru, aizu, kanjonu, ieleju u.tt.) maratons, bet gan dubļu maratons, dažus posmus dubļi padara samērā mazbaudāmus, un ir samērā niecīgas cerības, ka pa nedēļu nožūs vai uzsals. Otra lieta, man laikam jāuzmet aci organizatoru piedāvātajam maču aprakstam, bet šobrīd šķiet, ka atsevišķas vietas trasē ir bišku extreme, drusku tā kā uz izdzīvotāju skrējienu velk, mani biedē tas nogruvums gaujmalā, gandrīz nošļūcu lejā, un vēl pārsteigt turpina tās bloody laipas, tak varētu viņas nočekot un atzīmēt vietas, uz kurām labāk nekāpt, lūztot dēlim kritu un roka sāp vēl šobrīd. Es nesūdzos, tikai dalos iespaidos! :)
Es gaidīju laumiic "īstā veča" žāvāšanos un vēdera kasīšanu: "Dubļu nebija. Cerams, ka visu nākamo nedēļu līs. Ideāli, ja uzsnigs un nepiesals, lai kaut cik skrienams pasākums. Visa trase plakana un bez šķēršļiem. Kapitāli uz mīksto skrējienu velk. Tā maucu, ka salauzu dažas laipas, rīt aizskriešu salabot."
20:39
22/10/2011
Stereotips said
Es gaidīju laumiic "īstā veča" žāvāšanos un vēdera kasīšanu: "Dubļu nebija. Cerams, ka visu nākamo nedēļu līs. Ideāli, ja uzsnigs un nepiesals, lai kaut cik skrienams pasākums. Visa trase plakana un bez šķēršļiem. Kapitāli uz mīksto skrējienu velk. Tā maucu, ka salauzu dažas laipas, rīt aizskriešu salabot."
Žēl, ka nav šeit Like pogas, varētu vienkārši uzspiest. :)
vagabundo said
Izklausas drausmigi!! Varbut tiesham kads var karte atzimes exreme vietas, lai var tam sagatavoties?
Nu nav jau nekas traģisks, dubļi tiešām dod iespēju uz visu paskatīties savādāk, laipas vienmēr tur ir bijušas tricky, bet par to nogruvumu, kur taka apraujas kā ar nazi, es gan organizatoru vietā satrauktos, jo pie nepareizajiem laika apstākļiem un liela dalībnieku skaita tas var beigties bēdīgi. Nepārprotiet, es cienu asākas izjūtas, kāpju kalnos, esmu par dalību centrālamerikas mafijas tusiņos, sērfoju (ja ir viļņi), pat ir gadījies lekt ar izpletni, bet pasākumos, kuros piedalās lielāks bariņš, par drošumu vajadzētu rūpēties. Es pat pieliktu brīdinājuma zīmi tagad, zinot, ka daudzi grib trasi izskriet pirms mačiem. Runa ir par to gravu gaujmalā, mazajā aplītī, drusku pirms kapiem...
22:50
15/03/2011