Es jau biju sācis šaubīties vai skriet, neskriet to Siguldu šogad, bet te jau nemaz savādāk nevar, ja gribi pierādīt, ka esi īsts vecis! :D :D Jāpiebilst, ka īsti veči ir ne tikai pohaini, basām kājām, džinsās, pīpē un iesildās ar 50km, bet arī klibo, jo noteikti ir traumējuši kaut ko iepriekšējās nakts kautiņā (nekādā gadījumā ne treniņā)! :D
Iedvesmai bloga lapa http://exercisingwhileintoxicated.wordpress.com/ no čaļa, kurš uz pusmaratonu līdzi ņem 13 aliņus! :D
Un... Mario Lemjē dienā izsmēķē divas paciņas, no problem!
vagabundo said
Es jau biju sācis šaubīties vai skriet, neskriet to Siguldu šogad, bet te jau nemaz savādāk nevar, ja gribi pierādīt, ka esi īsts vecis! :D :D Jāpiebilst, ka īsti veči ir ne tikai pohaini, basām kājām, džinsās, pīpē un iesildās ar 50km, bet arī klibo, jo noteikti ir traumējuši kaut ko iepriekšējās nakts kautiņā (nekādā gadījumā ne treniņā)! :D
Hmm, nu labi, ka vismaz divas no šīm sešām īstu veču pazīmēm sevī saskatu. Vai būtu vērts krāt pārējās? Liekas, ka iztikšu.
OreMan said
vagabundo said
Hmm, nu labi, ka vismaz divas no šīm sešām īstu veču pazīmēm sevī saskatu. Vai būtu vērts krāt pārējās? Liekas, ka iztikšu.
Plikas kājas... otrais?
vagabundo said
OreMan said
vagabundo said
Plikas kājas... otrais?
Pirms nākamās nedēļas Siguldas kalnu skrējiena šosestdien iesildīšos ar [teju] 50 km skrējienu ;)
17:17
22/10/2011
Stereotips said
k3kss said
Edgars Simanovičs said
jupe said
laumiic said
vagabundo said
Mārtiņ š said
Vakar izskrēju trasi pa 90%, šodien pa 99%. Pagāšgad gan neskrēju, bet es neredzu īsti iemeslu, lai trase būtu ātrāka nekā pagājušogad.
Var jau būt... Jāaizskrien uz Siguldu nākamnedēļ, jāpaskatās! :D
Īsti veči trasi skrien tikai vienu reizi... tikai sacensībās...
...netrenējoties :)
... ar aizvērtām acīm un protams pa baso! :P :) :)
pēc kārtīgas ballītes iepriekšējā naktī...
...dodoties no ballītes uz startu ar iesildīšanās skrējienu (piem. no Rīgas centra 50 km), skrienot piespiecinieku džīnās, trasē lāpot pohiņu ar pirmīt Šokoladē iepirktu divlitrīgo izlejamo tumšo Brenguli un uzvelkot miera dūmu ar pēdējo saburzīto marļiku, un pēcāk atsildoties to pašu trasi pretējā virzienā uzmundrinot pretīmskrienošos dodot pieci un streļījot cigas. Šādā kondīcijā sanāktu skriet tikai vienu reizi un diezinvai līdz finišam...
Šis man atgādināja šīgada NRM, kura sākumā uz Elizabetes ielas skrējējiem pievienojās šāds kadrs ādas biksēs (?). Apmēram tā arī skrēja, angliski izkliedzot vai kādam nav kas pīpējams un sveicinot policistus. Jautrākais, ka, caurskatot bildes, redzēju šamo bez krekla skrienot jau pa Vanšu tiltu. Nez cik ilgi šamais izturēja?:)
17:36
21/10/2009
vagabundo said
Iedvesmai bloga lapa http://exercisingwhileintoxicated.wordpress.com/ no čaļa, kurš uz pusmaratonu līdzi ņem 13 aliņus! :D
Un... Mario Lemjē dienā izsmēķē divas paciņas, no problem!
Paldies,Vagabundo par iedvesmu- 13 ali pusmaratona laikā tiešām ir rekordcieniigi :D es pat neskrienot pusmaratonu tik daudz neizdzertu :D
19:54
15/03/2011
13 ali piecās stundās arī ir nopietni, jo normāli viens alus pusstundā iet .. tas ir 0,5l alus .. viņš dzēra 0,33l aliņus attiecīgi 4,29l alus tika izdzerts jeb pa mūsējam 8 aliņi un pusīte .. kaut gan ir jau ļautiņi kuriem alus mērtilpums ir 2l attiecīgi sanāktu ka pusīti noskrējis izdzerot 2 alus :)
20:16
21/10/2009
20:50
15/03/2011
20:56
21/10/2009
Ainars said
druupijs said
8 ar pusi ali jau nedaudz reālāk izklausās , bet skrienot pusmaratonu tik un tā nezinu, kurš uz ko tādu būtu spējīgs :)
Jāpagaida, kamēr līdz šitai vietai Avars703 izlasīs:)
Aivars703 pēc paša izteikumiem alu dzer tikai pēc skriešanas ,bet nešaubos, ka viņam varētu būt viedoklis šajā alus jautājumā :)
papucis said
~8,5 ali 5 stundās jau izklausās reāli, vismaz ņemot pēc tempa 1 alus pusstundā :) vienīgais kā ar zaceni?
Domāju, ka 9 ali jau nav nekas traks no reibuma viedokļa skatoties, skrienot jau vēl izsvīst, vienīgi vēders pilns, šūpojas. Es vispār nevaru paskriet, ja esmu kaut ko apēdis 4h pirms starta, ceļ uz augšu.
21:32
19/05/2009
Aivars703 said
Arī viens Alus skriešanas laikā ir par daudz. Pēc Maratona pietiek ar 6. (galvenais, laikā apstāties...). Ja ir pirtiņa, tad vēl var pāris.
Sanāk 6+2=8x0,5L=4 litri. Uz km tiek zaudēti 100 g šķidruma. 42x0,1kg=4,2kg. 1kg=1L. Ļoti labs veids kā atgūt skrienot zaudēto šķidrumu ar uzviju.
22:32
21/10/2009
Stereotips said
Aivars703 said
Arī viens Alus skriešanas laikā ir par daudz. Pēc Maratona pietiek ar 6. (galvenais, laikā apstāties...). Ja ir pirtiņa, tad vēl var pāris.
Sanāk 6+2=8x0,5L=4 litri. Uz km tiek zaudēti 100 g šķidruma. 42x0,1kg=4,2kg. 1kg=1L. Ļoti labs veids kā atgūt skrienot zaudēto šķidrumu ar uzviju.
Būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši kā Stereotips raksta :) .. Bet.. alus nav parasts šķidrums. Nepateikši šobrīd konkrēti, kur, bet lasiju, ka alū esošais alkohols traucē vielu apmaiņu organismā, tādēļ šāda veida šķirduma uzņemšana (turklāt vairāk kā nepieciešams) var nelāgi beigties sevišķi slodzes laikā, kad organisms dažādas vielas patērē vairāk kā parasti...
druupijs said
Stereotips said
Aivars703 said
Būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši kā Stereotips raksta :) .. Bet.. alus nav parasts šķidrums. Nepateikši šobrīd konkrēti, kur, bet lasiju, ka alū esošais alkohols traucē vielu apmaiņu organismā, tādēļ šāda veida šķirduma uzņemšana (turklāt vairāk kā nepieciešams) var nelāgi beigties sevišķi slodzes laikā, kad organisms dažādas vielas patērē vairāk kā parasti...
Uldi, lasām vēlreiz Aivars703 un manis rakstīto un domājam par kontekstu! ;)