18:24
30/04/2010
Šogad vismaz biju kā līdzjutējs nedaudz bildes no Siguldas http://failiem.lv/u/ylbeawq
Tikmēr smējāmies, kamēr tā arī nācās pabeigt maratonu Siguldas slimnīcā. Divas nedēļas jums un Cēsu apkaimes takām no manis būs miers. Bet līdz pat 35.tajam km izbaudīju katru dubļu vannu un slidkalniņu, foršs pasākums, tikai tā kāja... Ceru, ka pārējiem izdevās ne tikai izbaudīt, bet arī finišēt, un drīz te plūdīs superatstāsti un foto kaudzes.
18:34
30/04/2010
Un viens video http://failiem.lv/u/rzkpbjo
20:38
25/03/2010
No mana viedokļa - milzīgs solis uz priekšu organizatoriskā ziņā: četri dzirdināšanas punkti, divos no kuriem siltie dzērieni, ļoti daudz un atsaucīgi trases tiesneši, kas no drošības viedokļa ļoti atzīstami, garajā distancē laiku ņēma ar čipiem. Medaļas dizainu lieku šogad Latvijā pirmajā vietā. Milzīgs paldies organizatoriem.
Laika apstākļi parūpējās, ka šī gada gonku atcerēsies vēl ilgi:)
Un cepuri nost tiem, kas šobrīd vēl ir trasē.
bildes no manis. piedodiet par nesafokuseetajaam un miglainajaam, visus gribeeju paspeet redzeet un juus bijaat tik aatri!
https://plus.google.com/u/0/photos/112694881241641695736/albums/5803964087989634545
21:07
26/03/2011
ing_a said
bildes no manis. piedodiet par nesafokuseetajaam un miglainajaam, visus gribeeju paspeet redzeet un juus bijaat tik aatri!
https://plus.google.com/u/0/photos/112694881241641695736/albums/5803964087989634545
es pat neieveroju, ka tu ta esi! Paldies! ar manim miglaina, bet bus ok!
Pasākums tiešām foršs, medaļa patīk. Piedalījos pirmo reizi, neko lielāku par pusmaratonu nebiju skrējis līdz šim (kādi 5 laikam ir noskrieti). Noskrēju ap 7:30-7:40, precīzi neskatījos (pie pēdējā kalna vairs nebija aktuāli cik tieši ir laiks, galvenais noskriet). Drusku pārcentos ar škidruma lietošanu, tāpēc no otrā apļa vidus mani ik pa brīdim 'apciemoja' dūrējs labajā sānā, bet varēja sadzīvot (būs kārtējā mācība).
Trešajā aplī protektors nenoderēja, pārāk daudz dubļu, taču kopumā tomēr šķiet, ka vakardienas pirkums sevi attaisnoja :). Otrajā aplī pēc trošu tilta dubļos izmērcēju abas kājas, tāpēc pēc vairs nebija bail no dubļiem :). Vienīgi pēc finiša atvelkot elpu tas laikam drusku atspēlējās - sametās auksti un nācās ātri pārģērbties.
Paldies līdzjūtējiem (sevišķi atraktīvi bija jaunieši pirmajā aplī pie Siguldas pils), visiem organizatoriem un dalībniekiem! Sigulda aizrauj! Noskrien!
vagabundo said
Tikmēr smējāmies, kamēr tā arī nācās pabeigt maratonu Siguldas slimnīcā. Divas nedēļas jums un Cēsu apkaimes takām no manis būs miers. Bet līdz pat 35.tajam km izbaudīju katru dubļu vannu un slidkalniņu, foršs pasākums, tikai tā kāja... Ceru, ka pārējiem izdevās ne tikai izbaudīt, bet arī finišēt, un drīz te plūdīs superatstāsti un foto kaudzes.
Cerams, ka drīz būsi uz kājām.
21:25
25/03/2010
ing_a said
Kārtējo reizi varēja pārliecināties, cik skaistas ir mūsu klubiņa meitenes. Un pēc bildēm spriežot tāds jauks parku skrējiens pa skaisti piesnigušu mežu un bruģētiem celiņiem, diez kur es esmu tā paspējis sabristies:)
21:46
01/01/2012
Ainars said
Kārtējo reizi varēja pārliecināties, cik skaistas ir mūsu klubiņa meitenes. Un pēc bildēm spriežot tāds jauks parku skrējiens pa skaisti piesnigušu mežu un bruģētiem celiņiem, diez kur es esmu tā paspējis sabristies:)
Bija taču skaits skrējiens saulainā dienā pa piesnigušu mežu! Un sabridies laikam pēdējā aplī. Man jau manā otrajā nepameta doma - kā te garās distances skrējēji pēdējā aplī peldēs.....
22:07
22/10/2011
Ainars said
ing_a said
Visu saprotu, bet kam Gunai 4 nūjas vajadzīgas bija? ;)
PS Izskatās varens pasākums bijis
22:09
25/03/2010
IlzeL said
Ainars said
Bija taču skaits skrējiens saulainā dienā pa piesnigušu mežu! Un sabridies laikam pēdējā aplī. Man jau manā otrajā nepameta doma - kā te garās distances skrējēji pēdējā aplī peldēs.....
Jau otrais no pirmā kapitāli atšķīrās, jo pirmajā biju tuvu sākuma galam + vēl sniegs nebija sācis kust. Trešajā lielos vilcienos jau bija vienalga, tika meklēts taisnākais ceļš.
22:12
25/03/2010
Ainars said
IlzeL said
Ainars said
Jau otrais no pirmā kapitāli atšķīrās, jo pirmajā biju tuvu sākuma galam + vēl sniegs nebija sācis kust. Trešajā lielos vilcienos jau bija vienalga, tika meklēts taisnākais ceļš.
Un, ja kāds vēlās ekstrēmu par visu naudu, tad trešais aplis ir jāiet tumsā ar lukturi. Gaidīsim šo varoņu atsauksmes.
apsveicu visus, kas pieveica savu izvēlēto distanci!!!
gribu cerēt, ka nav nopietnu traumu pa trako dubļu ķīseli n arī laipām (pēc pašas piedzīvojuma ar laipu, kas mani taranēja pilnā augumā nesaniedzot sejas daļu par kādiem pāris cm, būšu iztikusi ar greznu zilumu:)
gandarījums adekvāts pievarētajam, tomēr ar darvas lāsi – vienu pāri pusplīša cimdiem:( pēdējos km, pateicoties tam, ka nepietika ne prāta, ne pieredzes paņemt maiņas pāri , ja nu reiz nav waterproof...rokas bija nevis pārsalušas, bet sāpēja nežēlīgi, pieskarties zemei – no way, attiecīgi ģenģerējums augšā pa finiša taisni izvērtās nožēlojams:(
paldies Darjai par „vilkšanu”, tiem puišiem, kas mani otrajā aplīs sasauca atpakaļ, kad biju uzsākusi maldu ceļu:), protams, IlzeL par tēju pēc finiša (detāļās neizplūdīšu))!!!
gigantisks paldies fotogrāfam otrā apļa beigās, sapratu, ka no Noskrien, kas atvēra manu otro elpu man esam diezgan bezcerīgā stāvoklī lai tiktu līdz finišam...kad pateicu par nosalušajām rokām, viņš apstāstīja par finišu tik precīzi n pārliecinoši!!!
p.s.
skola ir rokā – tie cimdi n apavi, šādos laika apstākļos ar šādu reljefu iekš Trabuco – never ever, tikai ar radzēm, lai gan pa tiem dubļiem...nez, nez...varbūt arī nūjas varētu apsvērt?!
p.p.s.
ceru, ka Corona Extra certu sasniedza))
22:23
24/12/2011
Šogad pirmo apli skrēju ļoti prātīgi, lai nepārķertu tempu un kopumā bija ievērojami vieglāk kā pagājušajā gadā. Lai arī rezultāti nav gluži salīdzināmi ar pagājušo gadu (cita trase) - mērķis izpildīts - noskrēju par 15min ātrāk. Un otro uzstādīto mērķi gandrīz varētu uzskatīt par izpildītu - finišēt zem 4h, pietrūka 44 sec - varbūt pie vainas pārāk lēnas video operatora iemaņas :)
22:35
24/12/2011
vagabundo said
Tu ko? Kāju tak nesalauzi? Veseļojies :(
Personīgi ļoti, ļoti priecājos, ka izlēmu piedalīties, un tieši, ka mini distancē. Pilnīgi savādākas emocijas kā pagāšgad, trase bija Super, laikapstākļi arī! Paldies organizatoriem un dalībniekiem :) Malači visi, kas pievārēja!
Vaivars said
vagabundo said
Tu ko? Kāju tak nesalauzi? Veseļojies :(
Personīgi ļoti, ļoti priecājos, ka izlēmu piedalīties, un tieši, ka mini distancē. Pilnīgi savādākas emocijas kā pagāšgad, trase bija Super, laikapstākļi arī! Paldies organizatoriem un dalībniekiem :) Malači visi, kas pievārēja!
Nu pirmais aplis jau seguma un slīdamības ziņā bija pasaka, otrais jau sāka nepatikt, un pieļauju, ka trešais bija īstais killers. Ar kāju viss ok, pēdai saites drusku paplēsis esmu. Dakters saka, divas nedēļas bez slodzēm + ripas, ledus u.tt, un viss būšot štokos. Nedaudz gan asara sariesās acī, kad pa uzņemšanas logu vēroju čaļus, kurus pirms tam trasē biju apdzinis. :)))