Tomēr sabijos no dubļiem un kalniem, tāpēc aizskrēju nopirkt trail apavus. Sportland outlet'ā atradu Mizuno Ascend 5 un godam iztērēju savas dāvanu kartes, notestēju pāris km noejot uz mājām. Uz purngala šķiet ļoti ok - nekas neslīd, laba saķere, bet pilna pēda un papēdis gan slidinās. Vismaz kalnā augšā tikšu :)
21:48
28/03/2011
Andulis said
"Maratons" vaļā līdz 19:00. "Gandrs" (Alfā) laikam ilgāk, noteikti jau vēl kāds ir.
Biju iegriezies pirmajā, tā arī prasīju - kādas zeķes lai rīt velk? :)
Gatis ietirgoja man Gore Essential Thermo. Tad nu rīt pārbaudīšu - vai nu skrienot/kāpjot, vai varbūt tāpat pastaigājoties, bez numura. :) Pārāk lētas jau nav, 11.99 Ls bez atlaides, ar to 10.19 Ls. Tomēr jāsaka, līdz šim viss tur iegādātais ir paticis un labi kalpojis.
Izlasot to paniku forumā arī mani saspēra rudens/ziemas pērkons un par Maratonu aizmirsu, bet uz Gandru peizvanīju un tur teicas, ka viņiem hidras zeķes neesot. Armijnieku un civilnieku veikalā gan pie tadam tiku. Bez atlaides gan un par ievērojamu summiņu. Rītdien finišā varēšu izteikt verdiktu.Sanāks ka būsim katrs kaut ko notestējuši.
Lasīju, vēl ka dažs labs te naglas "sadzinis kedās". Būs interesanti uzzināt, kā Agy dzelkšņi darbosies. Pagājušo ziemu izskrēju bez dzelkšņiem un dzīvs vēl esmu. Nokrist aŗi nekur nenokritu, tā kā manu parakstu uz so pašakumu jāsaista noteitki ar kadu citu notikumu. :D
Nūjas arī ekipējuma ir tā, kā kaut kā jau uz trases noturēsimies. Alpīnisti jau cik zināms ir sasaitē. Varbūt varam kā bērnudārza grupiņa sašņorēties, lai neviens nekur nepazūt, par ātru nenofinišē. :D
es esmu registreejusies un neskrieshu!
atrak,augstak,specigak said
sveiciens
sieva ar grib pievienoties skrējienam 14km distancē. Varbūt kāds gatavojas neskriet vai ir kāds iemesls kādēļ to nevar darīt un var pārreģistrēt pieteikumu par kādu atlīdzību :) Neatceros vai par to bija kas teikts nolikumā, bet citās sacensībās iespējams tā darīt...
22:14
21/10/2009
22:17
26/03/2011
dzinchathegreat said
Andulis said
"Maratons" vaļā līdz 19:00. "Gandrs" (Alfā) laikam ilgāk, noteikti jau vēl kāds ir.
Biju iegriezies pirmajā, tā arī prasīju - kādas zeķes lai rīt velk? :)
Gatis ietirgoja man Gore Essential Thermo. Tad nu rīt pārbaudīšu - vai nu skrienot/kāpjot, vai varbūt tāpat pastaigājoties, bez numura. :) Pārāk lētas jau nav, 11.99 Ls bez atlaides, ar to 10.19 Ls. Tomēr jāsaka, līdz šim viss tur iegādātais ir paticis un labi kalpojis.Izlasot to paniku forumā arī mani saspēra rudens/ziemas pērkons un par Maratonu aizmirsu, bet uz Gandru peizvanīju un tur teicas, ka viņiem hidras zeķes neesot. Armijnieku un civilnieku veikalā gan pie tadam tiku. Bez atlaides gan un par ievērojamu summiņu. Rītdien finišā varēšu izteikt verdiktu.Sanāks ka būsim katrs kaut ko notestējuši.
Lasīju, vēl ka dažs labs te naglas "sadzinis kedās". Būs interesanti uzzināt, kā Agy dzelkšņi darbosies. Pagājušo ziemu izskrēju bez dzelkšņiem un dzīvs vēl esmu. Nokrist aŗi nekur nenokritu, tā kā manu parakstu uz so pašakumu jāsaista noteitki ar kadu citu notikumu. :D
Nūjas arī ekipējuma ir tā, kā kaut kā jau uz trases noturēsimies. Alpīnisti jau cik zināms ir sasaitē. Varbūt varam kā bērnudārza grupiņa sašņorēties, lai neviens nekur nepazūt, par ātru nenofinišē. :D
es neko neesmu sadzinusi kedas tikai ar vieglam rokas kustibam uzlikusi virsu!
22:46
28/03/2011
23:32
matiss said
Kamēr mēs vēl tikai briestam rītdienas trasei, čakli puiši marķē distanci....
Lai būtu vēl interesantāk, iz Raid.lv foruma:
Datums/Laiks: 10/26/2012 10:29:22 PM
Sveicināti Siguldas kalna maratona dalībnieki!
Šodien vakarā marķēju kalnu maratona posmu, pie Krimuldas serpentīnceļa un cilpu Vikmestes gravā, mans ieteikums, ja Jums vēl ir iespējams sameklēt apavus ar radzēm, jo nevienā kalnā un lejā no tā, ar krosa apaviem noskriet praktiski nav iespējams, ir ļoti slidena un dubļaina trase. Veiksmi visiem rīt paredzētajā pārbaudījumā!
23:48
01/01/2012
k3kss said
Nez vai skriet ar pudeles jostu? Biju plānojis, ka pirmo reizi tas būs jādara sacensībās, bet palasot to aprakstu, izskatās, ka sola gana mūs padzirdīt un paēdināt trasē. Tādā gadījumā nav jēgas lieku smagumu nest.
Kā citi darīs?
Pagājušogad (33 km) ilgi apsvēru šo tēmu, bet izlēmu tomēr par labu ērtībai - bez. Lēmums attaisnojās - pilnīgi pietika ar organizatoru sagādāto + starpfinišā vari atstāt vēl pats savus kārumus.
Bez tam šogad ir veseli 4 dzirdināšanas punkti. Pagājušogad bija tikai 2, īsās distances veicēji vispār palika bez.
23:59
02/05/2011
" ieteikums, ja Jums vēl ir iespējams sameklēt apavus ar radzēm, jo nevienā kalnā un lejā no tā, ar krosa apaviem noskriet praktiski nav iespējams, ir ļoti slidena un dubļaina trase. "
Sameklēju apavus ar radzēm, bet tagad nevaru izvēlēties kurus lai velku?! :)
https://plus.google.com/photos/101671120894432152238/albums/5803724536557365473
eees said
" ieteikums, ja Jums vēl ir iespējams sameklēt apavus ar radzēm, jo nevienā kalnā un lejā no tā, ar krosa apaviem noskriet praktiski nav iespējams, ir ļoti slidena un dubļaina trase. "
Klau. Aizdod man vidējos. Ar tādiem vajadzētu rullēt.:)
00:15
13/11/2009
Šodien vakarā marķēju kalnu maratona posmu, pie Krimuldas serpentīnceļa un cilpu Vikmestes gravā, mans ieteikums, ja Jums vēl ir iespējams sameklēt apavus ar radzēm, jo nevienā kalnā un lejā no tā, ar krosa apaviem noskriet praktiski nav iespējams, ir ļoti slidena un dubļaina trase.
Vai tik ar krosa apaviem nav domātas tomēr vienkārši asfalta (!) botas ar salīdzinoši gludu zoli? Tad jau nebūtu tik ļauni.
01:23
21/06/2011
eees said
Lejup lēkšot ar tādiem nebūtu ne vainas...
17:07
21/05/2012
17:25
26/03/2011
Man pasakums ari dikten makten patika, lai gan ari trase likas loti gruta un pat smaga, bet sitam pasakumam man bija japieiet nopietnak! Dzelksni man palidzeja un man ar viniem bija vieglak tur kur zinu, ka ar gludu zoli aizietu aiza! Viena naglina tiesa izkrita un pazuda! Laikam kaut kur aizkeras, bet ir vel funkcionejosi! Dubli man patika. Viss bija super. Un man diten patika laipnas tantes dzirdinasas punktos, ipasi ta kas bija ~1km pirms mana finiša! Ceru, ka ari es spesu izaugt lidz 33 un pat 55 km! Un priecajos, ka nenobijos no sniega un augstuma!
Ceru, ka 55 km medala ir forsa!