17:21
23/12/2011
17:44
28/03/2011
Iesaku vēl interesentiem apmeklēt http://arsenal-lv.com/apae-ae-rbi/zeae-es/cat_125.html, ja nu kādam kadas zeķēs nepieciešamas, jo nevienu citu veikalu, kurš vēl atvērts neatradu.
18:05
13/11/2009
dzinchathegreat said
Iesaku vēl interesentiem apmeklēt http://arsenal-lv.com/apae-ae-rbi/zeae-es/cat_125.html, ja nu kādam kadas zeķēs nepieciešamas, jo nevienu citu veikalu, kurš vēl atvērts neatradu.
"Maratons" vaļā līdz 19:00. "Gandrs" (Alfā) laikam ilgāk, noteikti jau vēl kāds ir.
Biju iegriezies pirmajā, tā arī prasīju - kādas zeķes lai rīt velk? :)
Gatis ietirgoja man Gore Essential Thermo. Tad nu rīt pārbaudīšu - vai nu skrienot/kāpjot, vai varbūt tāpat pastaigājoties, bez numura. :) Pārāk lētas jau nav, 11.99 Ls bez atlaides, ar to 10.19 Ls. Tomēr jāsaka, līdz šim viss tur iegādātais ir paticis un labi kalpojis.
Klau, kā ir ar tām noskrien.lv nozīmītēm, viņas pasniedz tikai džedajiem un par īpašiem nopelniem vai arī katram interesentam, kas šeit reģistrējies un izrāda vēlmi mačos nest lieku pus gramu reklāmas? Ja nu kas, esmu ceļā uz džedaja titulu un plānoju pēc tā iegūšanas tikt arī pie nopelniem, bet šobrīd labprāt izrādītu koleģiālas jūtas mačos, piespraužot pie apģērba dzelteno rimbuli. Kā reizi rīt varētu būt laba iespēja to darīt pirmo reizi.
19:10
20/01/2012
Vančuks said
Labvakar.
Varbūt ir kāda brīva vieta automašīnā uz Siguldu? Atpakaļ man nevajag.
Ziema mani pārsteidza, un ar "vasarenēm" negribas likteni uz šosejas izaicināt.
Pats esmu no Rīgas (Teika, Purvciems).
26057827
sveiks!
Varētu būt, ja braukšu,ka vieta atradīsies un varētu gar Teiku, pa Brīvības ielu nobraukt, bet braukšu ar vasarenēm :D
Pagaidām vēl skatos, kuri paziņas skries un viņiem uzjautāšu par braukšanu un tad atbildi varētu dot kādas stundas laikā.
19:17
20/01/2012
19:18
01/01/2012
Mani šodienas novērojumi, ja nu kādam noder domājot par rītdienas ekipējumu. No darba atskrēju ar IceBug, kam apakšā nagliņas. Forši, nekas nekur neslīdēja, bet tā jau tam jābūt. Tūlīt pēc tam iekāpu Salomonos ar manuprāt rītdienai pietiekami piemērotu protektoru, lai aizietu tepat līdz garāžai. Biju pārsteigta par ļoti jūtamo atšķirību. Nevar teikt, ka Salomoni ļoti slīdēja, bet tagad nemaz vairs nešaubos, ka rīt distancē došos ar IceBug.
Iepriekš neesmu šajā pasākumā piedalījusies, bet skriešana taču ir pa takām? Nu labi, varbūt vietām dubļainas un kāda peļķe, bet tomēr takas. Šodien no darba skrienot arī bija takas ar peļķēm, un ielu malās peļķes, bet kājas bija gandrīz sausa. Tā nu izsecināju, ka rīt neoprēna zeķes nevilkšu (varbūt ielikšu somā, ko atstāt starpfinišā?). Tas tomēr nav rogainings vai kāds cits pasākums, kur šādā laikā stundām jābrien līdz celim pa purvu. Tad jau tiešām kāja arī normālākās zeķēs paspēj atsilt līdz nākamajai peļķei.
19:41
13/11/2009
IlzeL said
Mani šodienas novērojumi, ja nu kādam noder domājot par rītdienas ekipējumu. No darba atskrēju ar IceBug, kam apakšā nagliņas. Forši, nekas nekur neslīdēja, bet tā jau tam jābūt. Tūlīt pēc tam iekāpu Salomonos ar manuprāt rītdienai pietiekami piemērotu protektoru, lai aizietu tepat līdz garāžai. Biju pārsteigta par ļoti jūtamo atšķirību. Nevar teikt, ka Salomoni ļoti slīdēja, bet tagad nemaz vairs nešaubos, ka rīt distancē došos ar IceBug.
Hmm... nav pārāk uzmundrinoša ziņa. Jāvelk vien Salomoni, cenšoties nedomāt par manā īpašumā neesošajām "ledusblaktīm"...
Iepriekš neesmu šajā pasākumā piedalījusies, bet skriešana taču ir pa takām? Nu labi, varbūt vietām dubļainas un kāda peļķe, bet tomēr takas.
Jā, skriešana pamatā pa takām - vismaz tajā daļā, kas sakrīt ar pērngada trasi.
Andulis said
vagabundo said
Cēsīs nav elektrības, ne es varu hoķi noskatīties, ne makaronus uzvārīt... Sasper jods, ka vēl somā draudzenes kedas pa tumsu neielieku!
Īsti veči sagatavojas mačiem tumsā, uz tausti. ;) Vai pie ugunskura. :D
pa iistam iistaakie iisti vechi vienkaarshi noliek malaa alus kausu un noskrien ;)
19:55
13/11/2009
vagabundo said
Klau, kā ir ar tām noskrien.lv nozīmītēm, viņas pasniedz tikai džedajiem un par īpašiem nopelniem vai arī katram interesentam, kas šeit reģistrējies un izrāda vēlmi mačos nest lieku pus gramu reklāmas? Ja nu kas, esmu ceļā uz džedaja titulu un plānoju pēc tā iegūšanas tikt arī pie nopelniem, bet šobrīd labprāt izrādītu koleģiālas jūtas mačos, piespraužot pie apģērba dzelteno rimbuli. Kā reizi rīt varētu būt laba iespēja to darīt pirmo reizi.
Vakar tepat laumiic teica, ka būšot nozīmītes. Vismaz priekš certa, kurš arī par to interesējās. Tad jau arī citiem džedajiem kāda dzeltenā atradīsies.
MRX said
Andulis said
vagabundo said
Cēsīs nav elektrības, ne es varu hoķi noskatīties, ne makaronus uzvārīt... Sasper jods, ka vēl somā draudzenes kedas pa tumsu neielieku!
Īsti veči sagatavojas mačiem tumsā, uz tausti. ;) Vai pie ugunskura. :D
pa iistam iistaakie iisti vechi vienkaarshi noliek malaa alus kausu un noskrien ;)
... ātrumā, kas neļauj kausā atlikušajam aliņam atšālēties!
20:07
26/03/2011
Pabiju Celotaja, jo tur es zinu ir termozekes, kas mani nav pievilusas ziema, kad jaju vai vnk pastaigam! Piereizes ari tomer nopirku dzelksnus! Pilsetas variants, bet labak tā nekā Nike gludā zole, kuru šodien vēl īpaši nopētiju un tur tiešām nav ar ko ieķerties! Jaunajam ir vafeļa zole un varētu mēģināt, bet tās vēl ir par glaunu un vēl par plānu!