12:48
13/11/2009
http://www.noskrien.lv/kalendars/2012/siguldas-kalnu-maratons-2012/#comment-19619
Spilgts piemērs tam, ka jābūt uzmanīgiem ar savām vēlmēm, jo tās *piepildās*! :D Vismaz Mārtiņ š gadījumā noteikti.
Andulis said
http://www.noskrien.lv/kalendars/2012/siguldas-kalnu-maratons-2012/#comment-19619
Spilgts piemērs tam, ka jābūt uzmanīgiem ar savām vēlmēm, jo tās *piepildās*! :D Vismaz Mārtiņ š gadījumā noteikti.
Bet es esmu ļoti priecīgs :)
13:18
21/10/2009
Artūro said
Ir kāda brīva vieta auto? Vēlams pietiekami laicīgi, jo man būs pirmreģistrācija. Ceru, rīt skats aiz loga nemainīsies.
citi ieraugot laika apstākļus aiz loga šaubās vai piedalīties, bet Tu dēļ laika apstākļiem taisies pieteikties? To es saprotu- īsts piedzīvojumu mednieks no kā ņemt piemēru :)
13:54
24/04/2009
Mārtiņ š said
Andulis said
pagaidām izskatās ziem(cer)īgi: http://www.yr.no/place/Latvia/Sigulda/Sigulda/hour_by_hour.html
14:57
20/08/2009
Uzrakstīju Tev PM
Mārtiņ š said
Andulis said
15:02
01/01/2012
Ko tauta plāno vilkt kājās (domāts - iekš botām)?
Biju domājusi skriešanas zeķes parastās, it kā jau auksts un slapjš būs, bet visu laiku skrienot vai ejot pēdas varētu nesalt. Vismaz man tā šķiet.
Sealskinz vai neoprēns ir laba lieta, parasti velku piedzīvojumu mačos, kad sanāk pastāvēt uz vietas, kaut ko štukojot vai kādu SU pildot, un uz riteņa arī parasti kājas salst.
Šeit paralēli slapjumam jāsargās arī no noberzumiem un tulznām, kas pie tām baigi speciālajām zeķēm varētu draudēt vairāk. Drusku neērtāk jau ar viņām ir, pie tam, vismaz man, Sealskinz parastajos krosa apavos nemaz nelien iekšā.
Padalāmies idejās!
Anduli, man šķiet, ka dalibnieku skaits ir LV apstākļiem gana optimāls. Gan Skrien Latvija posmos ir aptuveni tik daudz skrējēju, gan NRM pilno maratonu ar LV pierakstu skrien tikpat. Zinu, kas šogad mēģinās pilno Siguldu pirmo reizi, un ir tādi, kas pēc pērnā gada uz starta līnijas nedomā stāties vispār. Pa kādam redzēsim vien tiesnešos. Var vienīgi piesaistīt importa publiku, ja gribam piestrādāt šī mērķa virzienā
15:20
25/03/2010
LasmaO said
Biju domājusi skriešanas zeķes parastās, it kā jau auksts un slapjš būs, bet visu laiku skrienot vai ejot pēdas varētu nesalt. Vismaz man tā šķiet.
Sealskinz vai neoprēns ir laba lieta, parasti velku piedzīvojumu mačos, kad sanāk pastāvēt uz vietas, kaut ko štukojot vai kādu SU pildot, un uz riteņa arī parasti kājas salst.
Šeit paralēli slapjumam jāsargās arī no noberzumiem un tulznām, kas pie tām baigi speciālajām zeķēm varētu draudēt vairāk. Drusku neērtāk jau ar viņām ir, pie tam, vismaz man, Sealskinz parastajos krosa apavos nemaz nelien iekšā.
Padalāmies idejās!
Ir skaidrs, ka slapja sniega putrā neatkarīgi no apaviem kājas un lielai daļai arī rokas būs slapjas jau uzkāpjot starta kalnā jeb pēc pirmajiem 300 distances metriem:) Ja nolemšu skriet ar parastajām botām, tad vilkšu tikai plāno sintētisko skrienamo zeķi, ja vilkšu mazāk komfortablās šipenes, tad meklēšu ko biezāku no zeķēm. Cerība vairāk ir uz darbības intensitāti - kamēr galīgi nenoplīsīšu, vajadzētu būt silti:)
15:38
27/10/2010
matiss said
Anduli, man šķiet, ka dalibnieku skaits ir LV apstākļiem gana optimāls. Gan Skrien Latvija posmos ir aptuveni tik daudz skrējēju, gan NRM pilno maratonu ar LV pierakstu skrien tikpat. Zinu, kas šogad mēģinās pilno Siguldu pirmo reizi, un ir tādi, kas pēc pērnā gada uz starta līnijas nedomā stāties vispār. Pa kādam redzēsim vien tiesnešos. Var vienīgi piesaistīt importa publiku, ja gribam piestrādāt šī mērķa virzienā
Man domāt - diži palielināt nevajag vis. Jāpadomā jau arī par tām takām, kur jau nākamā dienā gribēs staigāt cilvēki parastie, zelta rudeni vērojot.
16:01
19/05/2009
laumiic said
LasmaO said
Nevaru izlemt par ziemas skriešanas zeķēm vai rudens compress zeķēm. Samitrinājos ar domu, ka kājas būs slapjas jau pēc pirmajiem 500metriem jeb pirmajām 5minūtēm :D
Ziemas zeķes velc pa virsu kompresenēm, dubults neplīst jeb ilgāk žļurkst.
16:26
28/01/2011
Esi sveiks, skrējēj!
Ja kādam vēl ir aktuāls jautājums par nokļūšanu Siguldā, tad man auto ir 3 brīvas vietas. Plānoju rīt izbraukt ~8:20 no centra, redzēs kā ar vasaras riepām ripos. :) Mierīgi varu izmest arī līkumu, lai savāktu tuvāk mājām. Rīt skrienu 55 km, pēc tam varu arī nogādāt atpakaļ Rīgā. Ja nu kas, dodiet ziņu PM. Andris
16:55
20/08/2009
Tas man patīk :) ap kāju ir SILTS mitrums ...iepriecinoši...
Es arī vilkšu siltas un pabiezas zeķes savos minimālajos Trail Glove. Pēc 2000+ kilometriem gan no protektora vairs nav ne vēsts, tā kā droši vien skriešana būs vienādās devās ar šļūkšanu/slīdēšanu/ripošanu/utt, bet citu variantu jau nav, tūristu zābakus laikam neizskatīšu kā alternatīvu :)
Aivars703 said
Zeķes. Pabiezas Lorpen TCC. Pārbaudītas Ziemas Magnētā un Ziemas 4 stundu Rogainā skrienot pa sniega žļuru. Zeķes piesūcas un darbojas kā hidra - ap kāju ir SILTS mitrums, pēdas nesalst.