23:22
30/11/2009
Lai mazliet atslābtu no par un ap SKM, ziņa tiem, kam patīk cipari un datumi.
Sportlat savā mājaslapā ir ielicis datumus daļai pasākumu (ko patstāvīgi rīko attiecīgā organizācija) čūskas gadā - skriešanas, kā arī slēpošanas, velobraukšanas, arīdzan du- un tri-atlonu cienītājiem. Meklējiet savus plānotājus! Drīz konkrētie skriešanas pasākumi parādīsies arī VSK kalendārā.
Man pašam neliela vilšanās ir, ka Viļņas un Valmieras maratoni iekrīt vienā dienā. Starp Tallinu un Valmieru kā parasti vienas nedēļas starpība.
Gribu pareklamēt Vācijas skrējienu, kur piedalījos jūlijā - viņi tikko kā ir izsludinājuši datumu - 26.-28.jūlijs 2013.
Dalībnieki salīdzinoši maz - 100 uz 100km un 50 uz 100jūdzēm; personīgi un ļoti ļoti forši. :)
http://chiemgauer100.de/
22:51
13/11/2009
almav said
Gribu pareklamēt Vācijas skrējienu, kur piedalījos jūlijā - viņi tikko kā ir izsludinājuši datumu - 26.-28.jūlijs 2013.
Dalībnieki salīdzinoši maz - 100 uz 100km un 50 uz 100jūdzēm; personīgi un ļoti ļoti forši. :)
http://chiemgauer100.de/
Iekalendārēts.
19:04
01/03/2010
Ainars said
Apskaužu cilvēkus, kuri šādi plāno dzīvi. Man laikam lielie maratoni ies garām tieši tāpēc, ka es šodien nevaru pateikt, ko man gribēsies pēc pus gada. Šodien es varu pateikt, ko man gribās šodien.
Viedi vārdi, Ainār!:)
Pietam, manā gadījumā, es ne tikai nezinu, ko es vēlēšos , bet pat nezinu,kur būšu:)
23:53
02/05/2011
Tuksnesa vetra said
Ainars said
Apskaužu cilvēkus, kuri šādi plāno dzīvi. Man laikam lielie maratoni ies garām tieši tāpēc, ka es šodien nevaru pateikt, ko man gribēsies pēc pus gada. Šodien es varu pateikt, ko man gribās šodien.
Viedi vārdi, Ainār!:)
Pietam, manā gadījumā, es ne tikai nezinu, ko es vēlēšos , bet pat nezinu,kur būšu:)
Ar mani ir tā pat :)
matiss said
Rogaininga datumi 2013. gadam
Kāpa 28.-30. jūnijs
LČ 24h/6h 24.-25. augusts
Tautas Magnēts 8h Jaunciemā 29. septembrīŠogad 24h rog sakrita ar Liepājas pusmaratonu, netiku uz abiem. Nākamgad dažādi datumi tāpat neļaus debitēt ne vienā, ne otrā. ehh
Tu raksti it kā Kāpa būtu rogainings (kā nav)...
Kāpa jau kārtējo reizi sakrīt ar manu dienu. Būs svētki.
Ir ideja, sestdien 22. jūnijā, dienu pirms Līgo mēģināt saorganizēties Pāvilosta-Kolka 150km trail, jo jāpaturpina šī gada Līgo skrējiens ar AlmaV un Babītes Čingonu Liepāja-Pāvilosta 50km
Ja Aivars703 saorganizēs Valmieras vietā Rīga-Kolka (arī 150km), tad galā būs jauka Jāņu svinēšana, kurā varētu pievienoties Ventspils pusītes skrējēji ;) Ja precīzi sakalkulē starta laikus, tad varam sestdienā izbliezt cauri Ventspils PPP trasei kopā ar mazo hūtes vīriņu
Ir gadījies vairākus gadus pēc kārtas saulgriežos būt Kolkas ragā un vērot gan saulrietu, gan saullēktu maģiskajā naktī ar mistiskajiem pliko skrējējiem ne no kurienes. Ir paša noķerti fotokadri, kas pat drukāti kalendārā senos laikos ;)
Saulgrieži vairs nav tālu!
noskrien ;)
15:23
28/03/2011
matiss said
Ir ideja, sestdien 22. jūnijā, dienu pirms Līgo mēģināt saorganizēties Pāvilosta-Kolka 150km trail, jo jāpaturpina šī gada Līgo skrējiens ar AlmaV un Babītes Čingonu Liepāja-Pāvilosta 50km
Ja Aivars703 saorganizēs Valmieras vietā Rīga-Kolka (arī 150km), tad galā būs jauka Jāņu svinēšana, kurā varētu pievienoties Ventspils pusītes skrējēji ;) Ja precīzi sakalkulē starta laikus, tad varam sestdienā izbliezt cauri Ventspils PPP trasei kopā ar mazo hūtes vīriņu
Ir gadījies vairākus gadus pēc kārtas saulgriežos būt Kolkas ragā un vērot gan saulrietu, gan saullēktu maģiskajā naktī ar mistiskajiem pliko skrējējiem ne no kurienes. Ir paša noķerti fotokadri, kas pat drukāti kalendārā senos laikos ;)
noskrien ;)
Ja vien matiss beidzot nav atklājis kā klonēt cilvēkus vai vismaz garīgo pieredzi, tad ir jāskrien pusmaratons. Nav labi salikt visu vienā maisā. Atgadināšu ka vietēja mēroga ultra uz saulgriezīem jau izsenis piedavāta arī no Stereotipa puses. Vasara taču pie mums ir gana gara.
17:54
23/12/2011
dzinchathegreat said
matiss said
noskrien ;)Ja vien matiss beidzot nav atklājis kā klonēt cilvēkus vai vismaz garīgo pieredzi, tad ir jāskrien pusmaratons. Nav labi salikt visu vienā maisā. Atgadināšu ka vietēja mēroga ultra uz saulgriezīem jau izsenis piedavāta arī no Stereotipa puses. Vasara taču pie mums ir gana gara.
Akk, cik Jums labas idejas.. Liepāja-Pāvilosta Sapnis vasaras naktī :)) Mos var pievienoties ar velo :D