Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Secinājumi pēc NRM 2013
09/06/2013
22:13
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

_Edgars_ said

Izrādās kungu konkurencē divdesmit otrā komanda ieņēmusi pirmo vietu. Vai kāds no komandas piedalījās arī apbalvošanas cerimonijā? Pienācās ar diez kāds gagarins? :D

1 VSK Noskrien Divdesmit otrā Kungi 13:46:12,3 Maratons 42 195m

Rainers Meiers
Edmunds Gržibovskis
Raitis Gržibovskis
Edgars Lankups

Kluba pārstāvji jau piedalījās,jo kkur bildes bija publicētas :). Man e pasts atnāca par apbalvošanu,bet ierasties nevarēju.Vai tad nesaņēma visi komandas biedri? Tas pasākums bija 24 maijā...

09/06/2013
22:21
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

Stereotips said

_Edgars_ said

Izrādās kungu konkurencē divdesmit otrā komanda ieņēmusi pirmo vietu. Vai kāds no komandas piedalījās arī apbalvošanas cerimonijā? Pienācās ar diez kāds gagarins? :D

Komandas kapteinis saņēma epastu no NeCom un viņam vajadzēja tik vien cik painformēt savus komandas biedrus ;)
Dabūt varēja, vismaz krāsainos metāllūžņus un visticamāk Endija Vorhola 15 minūtes slavas mirkļu, moš vēl kādu vīna glāzi https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969285_10200945952025126_1144012292_n.jpg

Runājot par cenzūru forumā, liriska atkāpe: Osbornu realitātes šova producenti Austrālijas auditorijai visus Ozija "PĪ" noņēma nost, jo savādāk puse raidījuma sastāvēja no Pī jā! PĪ nē! PĪ ko? PĪ PĪ PĪ, kas bija daudz pamanāmāk nekā, kad viņš zem deguna plūstoši lamājās savā britu akcentā ;)

Es saņēmu e pastu,bet par to,ka esmu kapteinis es uzzinu tikai tagad(ja tā tas tiešām ir)...atvainojiet,piedodiet,ja tā ! :)

10/06/2013
00:08
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718

Stereotip, kāda tev ir problēma? Visām VSK Noskrien komandām, kuras tika aicinātas uz apbalvošanu visi dalībnieki un kapteinis saņēma ielūgumu. Tā pat mēs palūdzām atņemt pirmo vietu meiteņu maratona komandai, jo rezultātos nija kļūda. Lattelekom droši vien savējos nejēdz pareizi piereģistrēt. Par rezultātiem gan komentāru nav, kā vien arvainošanās no Nordea Rīgas maratona organizētāju puses. Un solījums, ka tie kas ir īstie uzvarētāji saņems kausus.

10/06/2013
00:42
Stereotips
Stereotips
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 442

Signis said
Stereotip, kāda tev ir problēma? Visām VSK Noskrien komandām, kuras tika aicinātas uz apbalvošanu visi dalībnieki un kapteinis saņēma ielūgumu. Tā pat mēs palūdzām atņemt pirmo vietu meiteņu maratona komandai, jo rezultātos nija kļūda. Lattelekom droši vien savējos nejēdz pareizi piereģistrēt. Par rezultātiem gan komentāru nav, kā vien arvainošanās no Nordea Rīgas maratona organizētāju puses. Un solījums, ka tie kas ir īstie uzvarētāji saņems kausus.

iva rs said
jo viens partizāns neieradās uz maratonu? Es arī kā reiz biju šajā komandā...

jeb
N. Makjavelli, "Valdnieks", XII nodaļa. Par karaspēka veidiem un kara algotņiem. 59.lpp., pirmā rindkopa. (Tapals, 2007)
jeb
ja kaut kas mainās kāda indivīda plānos, viņš informē savus komandas biedrus.

Signi, uzmest komandu neizskatās pēc problēmas? Labi, nemazgāsim veļu.

10/06/2013
09:09
_Edgars_
_Edgars_
Zinātājs
Members
Forum Posts: 120

Mans jautājums noņemas no dienas kārtības.
Ievelkam elpu un skrienam tālāk.
Noskrien!
Edgars

10/06/2013
09:14
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718

Lauma vēl var ko komentēt, jo viņa bija uz apbalvošanas ceremoniju un parūpējās par visiem kausiem un Grand prix kausu VSK Noskrien komandai kopumā.

10/06/2013
10:07
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1634

Signis said

Lauma vēl var ko komentēt, jo viņa bija uz apbalvošanas ceremoniju un parūpējās par visiem kausiem un Grand prix kausu VSK Noskrien komandai kopumā.

Man ir pāris kausi un diplomi, un, protams, grand prix. Cik daudz atbilst šodienas rezultātiem neesmu pētījusi.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
11/06/2013
09:52
Ugis
Ugis
Rīga, Ziepniekkalns
Zinātājs
Members
Forum Posts: 174

Pēc viņu nolikuma ir minēts ka apbalvo no 5km-42km komandas visās trijās kategorijās? Vai tā notikās?
Nekādu info kā komandas kapteinis es nesaņēmu. Neviens par saņemto / nesaņemto neraud, bet principā tāds nekāds tas kauss ar savu organizētību ir bijis. Nākamreiz LTK varētu neblamēties. :)

Skrienu lai skrietu, nevis, PAskrietu vai NOskrietu.
11/06/2013
11:01
Lauma
Lauma
Svētdienas skrējējs
Admin
Forum Posts: 1634

Tā bija. Tur tika uzaicinātas komandas, kuras ieguva godalgotās vietas. Tiesa, pirms rezultātu precizēšanas.

Mountains are not stadiums for my ego, but cathedrals for my soul.
No permission to create posts