Biedriem

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Secinājumi pēc NRM 2013
26/05/2013
10:13
Roseline
Roseline
Jūrmala
Interesents
Members
Forum Posts: 29

1.No karstuma nevajag bīties, tam jābīstas no tevis;
2. Jāiemācās skrienot dzert no glāzītes, citādi tiek pielietas acis un uz brīdi zūd orientācija laikā un apkārtnē un visu distanci māc bažas par savas sejas daiļumu fotoreportāžā, bet spogulītis līdzi nav paņēmies;
3. Nevajag skriet caur ledusaukstu dušu, jo tad kādu brīdi gaiss plaušās tiek rauts tikai uz iekšu, bet apavi samirkst un nākamajā dienā vari neatpazīt savu kāju pirkstus, jo uz tiem ir sāpīgi veidojumi - tulznas;
4. Pēc skrējiena nevajag uzreiz vilkt augstpapēdenes un kāpt pa trepēm uz leju, jo tad tu brīdi sēdi vardes pozā, saķēris ikrus;
5. Skrienot ir jādzied, jo tad visi smaida :)
6. NAV JĀBAIDĀS MĒĢINĀT UN VISS IZDOSIES :)

26/05/2013
10:21
Ēriks Bērziņš
Ēriks Bērziņš
Rīga
Interesents
Members
Forum Posts: 30

Par toe iemācīšanos dzert no glāzītes skrienot piekrītu. Man arī tas sagādāja problēmas. :D

26/05/2013
10:48
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

Lai labāk dzertos no glāzītes to jāpaņem dzeršanas punktā un tad jāturpina skriet, kad atgūts ritms, var daudz mierīgāk koncentrēties dzeršanai, nevis jāmēģina apvienot izvairīšanos no citiem skrējējiem, skriešanu un dzeršanu :) Kaut gan sievietēm varbūt arī labāk var padoties vairāku lietu darīšana vienlaicīgi ;)

Ne viss ir tā, kā izskatās.
26/05/2013
21:54
jupe
jupe
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 625

Par dzeršanu. Es parasti saspiežu glāzīti plakanu (no vidus uz augšu, štrunts, ka kaut kas izlīst) un tad no tādas dzeru. Malki mazāki, aplieties īsti nesanāk un arī pietiekami daudz ūdens tiek. Man sanāk pat ar tādu diezgan labu gabalu paskriet. NRM sanāca glāzi aiznest no Vecrīgas dzertuves līdz pat Dzelzceļa tiltam.

26/05/2013
22:05
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Es uz beigam piemirsu, ka jadzer maziem malciniem, ka rezultata aizrijos un visu malku isplavu ara! Drosvien baisi izstijas!

26/05/2013
22:35
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

Esmu samierinājies, ka skrienot padzerties neprotu - nākas pasoļot. Pie mana ātruma, tās dažas zaudētās sekundes nav arī tik svarīgas.. un varbūt pat atpūšos nedaudz? :)

Papucis teiktais par lietu vienlaicīgu darīšanu jau pavisam uzmundrina un liek šajā sakarā justies vīrišķīgam :))

26/05/2013
22:48
Hiēna
Hiēna
Zinātājs
Members
Forum Posts: 454

Es esmu Napoleons, varu darīt 3 lietas vienlaicīgi:D Skriet, dzert un vēl elpot. Iemācījos darīt tā - paņemu glāzi aiz maliņas (lai nesaspiežas), turpinu skriet, lai ieiet ritmā, tad pastiepju galvu uz priekšu (tā mazāk kratās) un no nedaudz saspiestas glāzes paņemu krietnu malku, ko noglabāju zem mēles. Izelpas beigās noriju mazu malciņu (no makanā malka sanāk kādi 3 mazie). Šitā ņemu 2 lielos malkus. Ja no glāzes vēl kas ir palicis, var nomazgāt rokas.

26/05/2013
22:48
Atis.V
Atis.V
Interesents
Members
Forum Posts: 16

jupe said

Par dzeršanu. Es parasti saspiežu glāzīti plakanu (no vidus uz augšu, štrunts, ka kaut kas izlīst) un tad no tādas dzeru. Malki mazāki, aplieties īsti nesanāk un arī pietiekami daudz ūdens tiek. Man sanāk pat ar tādu diezgan labu gabalu paskriet. NRM sanāca glāzi aiznest no Vecrīgas dzertuves līdz pat Dzelzceļa tiltam.

Kā reiz par to plakano glāzīti iemācījos pirmajā maratona mēģinājumā 2012.Valmierā no slavenā 4h TT, šogad šis ieteikums ļoti noderēja visos dzeršanas punktos.

No savas pieredzes varu ieteikt izlaist pirmo dzeršanas punktu, jo tur būs milzīgs bardaks un pat neņemot dzeramo nedaudz kāju pamežģīju uz tukšajām glāzītēm, kas pāris kilometrus padarīja stresainus, domājot vai viss ir kārtībā ar kāju vai nē.

26/05/2013
23:52
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617

Es daru gan tā, kā papucis, gan tā, kā jupe.

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
09/06/2013
16:16
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

Vai Nordea lapā publicētie rezultāti komandām ir pareizie un galīgie? http://www.rigasmaratons.lv/TeamCup/Results.aspx

09/06/2013
17:28
Ugis
Ugis
Rīga, Ziepniekkalns
Zinātājs
Members
Forum Posts: 174

Vienu savu mix komandu nemaz atrast nevaru.

Skrienu lai skrietu, nevis, PAskrietu vai NOskrietu.
09/06/2013
17:33
Ugis
Ugis
Rīga, Ziepniekkalns
Zinātājs
Members
Forum Posts: 174

Vispār mix rezultāti nerādas nevienai distancei. Un kur notiek apbalvošana? ;)

Skrienu lai skrietu, nevis, PAskrietu vai NOskrietu.
09/06/2013
17:34
Stereotips
Stereotips
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 442

Rainers said

Vai Nordea lapā publicētie rezultāti komandām ir pareizie un galīgie? http://www.rigasmaratons.lv/TeamCup/Results.aspx

Apakškomanda "Lattelecom-Kenija", kuru pārstāvēju arī es Kenijiešu cienīgos apavos, zināmu iemeslu dēļ p****** trešo, otro un reāli arī pirmo vietu Kungu maratona ieskaitē ar trīs rezultātu summu 10h:06m, atvainošanās kaut kā ir izpalikusi, skumji :(

09/06/2013
18:22
viesis
viesis
Interesents
Members
Forum Posts: 12

Stereotips said

Rainers said

Apakškomanda "Lattelecom-Kenija", kuru pārstāvēju arī es Kenijiešu cienīgos apavos, zināmu iemeslu dēļ p****** trešo, otro un reāli arī pirmo vietu Kungu maratona ieskaitē ar trīs rezultātu summu 10h:06m, atvainošanās kaut kā ir izpalikusi, skumji :(

njā... redzot citus rezultātus, tāda sāpīte iezogas!

09/06/2013
18:39
iva rs
iva rs
Zinātājs
Members
Forum Posts: 124

Stereotips said

Rainers said

jo viens partizāns neieradās uz maratonu? Es arī kā reiz biju šajā komandā...

09/06/2013
19:27
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

Ugis said

Vispār mix rezultāti nerādas nevienai distancei. Un kur notiek apbalvošana? ;)

Apbalvošana jau bija kādu laiciņu atpakaļ,bet tad sekoja kautkāds sajukums ar rezultātiem,tāpēc arī prasīju vai šie ir galīgie... Maratona mix ir viena komanda...

09/06/2013
21:14
_Edgars_
_Edgars_
Zinātājs
Members
Forum Posts: 120

Izrādās kungu konkurencē divdesmit otrā komanda ieņēmusi pirmo vietu. Vai kāds no komandas piedalījās arī apbalvošanas cerimonijā? Pienācās ar diez kāds gagarins? :D

1 VSK Noskrien Divdesmit otrā Kungi 13:46:12,3 Maratons 42 195m

Rainers Meiers
Edmunds Gržibovskis
Raitis Gržibovskis
Edgars Lankups

09/06/2013
21:24
IlzeP
IlzeP
Ozolnieki
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333

Tur viņiem bija kaut kas totāli nojaukts ar rezultātiem, un apbalvotas tika pavisam citas komandas :D:D

09/06/2013
21:29
Uldis Nipers
Uldis Nipers
Riga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 64

Stereotips said

Rainers said

Mēs tādu pašu iemeslu dēļ p****** tiešām pirmo vietu. Mums bija trīs rezultātu summā 9h:06m. Ceturtais rezultāts, ko neieskaitīju, uz diploma bija uzdrukāts šāds - 00:56:59,1. Uzstadīts jauns pasaules rekords un neviens to pat nepamanīja. :) Sākotnējā aprēķinu juceklī iedoto kausu nost jau laikam neviens vairs neņems, tomēr, pēc taisnības, jau tas pienāktos šobrīdējiem rezultātos publicētajiem līderiem.

09/06/2013
21:31
Stereotips
Stereotips
Ogre
Zinātājs
Members
Forum Posts: 442

_Edgars_ said

Izrādās kungu konkurencē divdesmit otrā komanda ieņēmusi pirmo vietu. Vai kāds no komandas piedalījās arī apbalvošanas cerimonijā? Pienācās ar diez kāds gagarins? :D

Komandas kapteinis saņēma epastu no NeCom un viņam vajadzēja tik vien cik painformēt savus komandas biedrus ;)
Dabūt varēja, vismaz krāsainos metāllūžņus un visticamāk Endija Vorhola 15 minūtes slavas mirkļu, moš vēl kādu vīna glāzi https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969285_10200945952025126_1144012292_n.jpg

Runājot par cenzūru forumā, liriska atkāpe: Osbornu realitātes šova producenti Austrālijas auditorijai visus Ozija "PĪ" noņēma nost, jo savādāk puse raidījuma sastāvēja no Pī jā! PĪ nē! PĪ ko? PĪ PĪ PĪ, kas bija daudz pamanāmāk nekā, kad viņš zem deguna plūstoši lamājās savā britu akcentā ;)

No permission to create posts