Please consider registering
guest
12:57
07/03/2011
in said
2 vai 3 - cik draudzīgi grib sēdēt. Starp 2 kārtīgas miesasbūves vīriem sēdēt pa vidu var, bet nav ļoti ērti. Skrējēji gan nav sūdzējušies trijatā sēžot.
Attiecīgi vietu skaits samazinājies līdz 0-1 - atkarībā no topinjs un Jay-P vēlmes saspiesties.Ja braucat ar vilcienu, tad man ērtāk paņemt Ikšķiles stacijā (ja tur tas vilciens pietur).
Jā, 7:56 piestāj Ikšķiles stacijā
13:47
23/10/2009
15:25
27/10/2010
Jay-P said
in said
2 vai 3 - cik draudzīgi grib sēdēt. Starp 2 kārtīgas miesasbūves vīriem sēdēt pa vidu var, bet nav ļoti ērti. Skrējēji gan nav sūdzējušies trijatā sēžot.
Attiecīgi vietu skaits samazinājies līdz 0-1 - atkarībā no topinjs un Jay-P vēlmes saspiesties.Ja braucat ar vilcienu, tad man ērtāk paņemt Ikšķiles stacijā (ja tur tas vilciens pietur).
Ok. Tad man ērtāk būtu Ikšķilē, kāds pirmspēdējais vagons. Vai pēdējais, ja tikai 4.
Un atpakaļ es teorētiski varu līdz Rīgai vest, ja der ar līkumiem - man uz lidostu jāuzspēj. Un tad pēc tam varu izlaist kaut kur tuvāk apdzīvotai vietai.
15:40
13/08/2013
09:01
03/04/2012
in said
Ok. Tad man ērtāk būtu Ikšķilē, kāds pirmspēdējais vagons. Vai pēdējais, ja tikai 4.
Un atpakaļ es teorētiski varu līdz Rīgai vest, ja der ar līkumiem – man uz lidostu jāuzspēj. Un tad pēc tam varu izlaist kaut kur tuvāk apdzīvotai vietai.
In - Mūsu tikšanās vieta tad nemainās, ja. Tiekās ;)
11:21
27/10/2010
ArtūrsK said
in said
Un atpakaļ es teorētiski varu līdz Rīgai vest, ja der ar līkumiem – man uz lidostu jāuzspēj. Un tad pēc tam varu izlaist kaut kur tuvāk apdzīvotai vietai.In - Mūsu tikšanās vieta tad nemainās, ja. Tiekās ;)
Jā, apmēram 5 min pāri 8.
12:47
19/08/2012
Freya said
Varbūt ir kāds, kas tomēr brauc uz Rēzekni no Rīgas, un ir viena brīva vietiņa arī man? Ar mani var sazināties 29četri68991...
Sveiciens!
Ja kāds vēl nav atradis ar ko pirmdien nokļūt no Rīgas uz Rēzekni un atpakaļ, tad varu piedāvāt vēl 2 vietas mašīnā, šobrīd esam 2 braucēji, bet lielākā kompānijā būs jautrāk! Izbraukt plānoju ap 7:00 un atpakaļ ap 15:00, jāpaspēj vakarā uz Robija koncertu:)!
Brauktgribētāji var zvanīt Jurim tel.29272760
14:08
23/10/2009
minikin said
Varbūt ir kāds, kas brauc uz Rēzekni no Valmieras, un ir viena brīva vieta arī man? :)
(t. 26429408)
Ja nu par brīnumu kādam tomēr parādās vieta, droši zvaniet jebkurā laikā. Būšu gatava braukt.
Citādi sanāk izlaist :(
17:44
23/10/2009
in said
Jay-P said
in said
Un atpakaļ es teorētiski varu līdz Rīgai vest, ja der ar līkumiem - man uz lidostu jāuzspēj. Un tad pēc tam varu izlaist kaut kur tuvāk apdzīvotai vietai.
Es tomēr esmu atradis tuvāku un ērtāku variantu tikšanai uz Rēzekni, tāpēc rīt ar citu transportu došos. Tādējādi jums vēl viena brīva vieta parādās. Veiksmīgi :)