15:23
27/08/2015
Jūs mani sākat biedēt :) :) :)
Es pat Biķernieku mežā neesmu ieskrējusi, tik pa gludām virsmām ne pārāk ātrā solī klemperējusi. Man pat prātā neienāca, ka saknes un mežs īsajā distancē varētu būt kaut kas izaicinošs. Tie tak svētki. Tāpēc pat neapdomājot pieteicos. Tagad domāju - labāk nebūtu lasījusi forumu. Vismaz turpinātu dzīvot savā bezrūpībā. Ātrums jau gan man nav svarīgs (lai gan gribētos paspēt uz bezmaksas ekskursiju), bet izmežģītu potīti un zilu aci gan nekārojas iegūt :)
Hmmm....
15:37
26/03/2011
Nefrotete said
Es pat Biķernieku mežā neesmu ieskrējusi, tik pa gludām virsmām ne pārāk ātrā solī klemperējusi. Man pat prātā neienāca, ka saknes un mežs īsajā distancē varētu būt kaut kas izaicinošs. Tie tak svētki. Tāpēc pat neapdomājot pieteicos. Tagad domāju - labāk nebūtu lasījusi forumu. Vismaz turpinātu dzīvot savā bezrūpībā. Ātrums jau gan man nav svarīgs (lai gan gribētos paspēt uz bezmaksas ekskursiju), bet izmežģītu potīti un zilu aci gan nekārojas iegūt :)
Hmmm....
Galvenais acis vaļā un cilā kājas! Tizlo "es" atstāj mājās.
15:41
24/05/2015
Nefrotete said
Hmmm....
Ne jau segumā vaina, bet sagatavotībā tam un skriešanai vispār. Ja nekad nav skriets par takām, tad organismam tas būs liels pārsteigums un pašai ar.
15:43
18/04/2011
Nefrotete said
Hmmm....
Domāju, ka nevar šitajā īsajā distancē būt tik traki un, ja pat es (kas pie grāvjiem, kuriem jātiek pāri, vnm pastāvu un pāris minūtes padomāju :D) baigi nebaidos, tad citiem vajadzētu būt vēl mazāk problēmām.
15:56
27/03/2012
16:07
27/08/2015
O, lielveikalu flīzes domājams, īpaši pēc apkopējtantes slapjās lupatas, var būt pat bīstamākas par zariem :)
Pārējam gan varu ar visām četrām piekrist - kaut kad kaut kur ir jāsāk, citādi, gaidot lielo gatavību, tā arī var palikt nenogatavojies. Man domāt, viss vairāk vai mazāk ir galvā un prasībās pašam pret sevi. Es tik vairāk iesmēju par to, ka labāk droši vien būtu bijis palikt dzīvojot neziņā par to, ka aiz tām saknēm var aizķerties, paklupt un iespējams pat līdz galam nenonākt. Kā saka - mazāk zini, labāk guli un problēmu risini, kad tā ienāk :)
16:07
26/03/2011
Ugis said
Lai bērns iemācītos staigāt, viņam ir jānokrīt dažas reizes. Te tāpat, dažas reizes un māksla pārvietoties būs rokā! Un nākamajā rezē vairs problēmas tādas nebūs. Tak nepaliksi visu mūžu tik pa lielveikalu flīzētajām grīdām staigāt. ;)
Ir, kas arī uz tās flīzētās grīdas pamanās paklupt!
Mans mērķis nebija sacelt traci, vēlējos tikai noskaidrot, vai šķēršļu + sačakarētā ceļgala + bad luck gurchii apvienojums spēs finišēt dzīvotspējīgs. :D
Rausis, par to "ļiels pārsteigums" atļaušos Tev nepiekrist :) Pulsiņš mazliet augšā ir, bet nekādas mirstamās kaites vai lieli pārsteigumi diez vai ir iespējami ;)
16:08
26/03/2011
Nefrotete said
O, lielveikalu flīzes domājams, īpaši pēc apkopējtantes slapjās lupatas, var būt pat bīstamākas par zariem :)
Pārējam gan varu ar visām četrām piekrist - kaut kad kaut kur ir jāsāk, citādi, gaidot lielo gatavību, tā arī var palikt nenogatavojies. Man domāt, viss vairāk vai mazāk ir galvā un prasībās pašam pret sevi. Es tik vairāk iesmēju par to, ka labāk droši vien būtu bijis palikt dzīvojot neziņā par to, ka aiz tām saknēm var aizķerties, paklupt un iespējams pat līdz galam nenonākt. Kā saka - mazāk zini, labāk guli un problēmu risini, kad tā ienāk :)
Es Tev piekritīšu, ka laime ir nezināšana. pati pērn Āža kalnu paņēmu uz naivumu, šogad tas vairs negāja cauri.
17:20
24/05/2015
gurchii said
Rausis, par to "ļiels pārsteigums" atļaušos Tev nepiekrist :) Pulsiņš mazliet augšā ir, bet nekādas mirstamās kaites vai lieli pārsteigumi diez vai ir iespējami ;)
Nu man pirmo reizi ieskrienot mežā starp Biķernieku un Lielvārdes ielām, pulss bija augšā, bet nu smaids ar bija līdz ausīm. Man personīgi pārsteigums bija tas, ka tik ļoti iepatikās tās takas mīcīt - kaifs :) Tagad vienmēr, pēc iespējas, ieskrienu mežā. Vienīgais, ka kājas jāuzmana, jo reljefs var mainīties viena soļa attālumā.
jebkurā vietā, ja vien ir laiks "meklēties", cenšos atrast sev dažāda veida seguma trases, tāpēc, ja ir mazāk par 2 veidu segumiem, tad gandrīz vai nav noticis treniņš, vai nu tas notiek atsildīšanās laikā, vai intensīvas kustības laikā - katrā gadījumā visiem iesaku regulāri mainīt to segumu, pa kuru skrienat treniņu laikā. Tas dod iespēju adaptēties pie jebkura reljefa un seguma.
21:02
26/03/2011
essnee said
Kādreiz sanāk pa sapņiem skriet. To varētu uzskatīt par nulles segumu, jo treniņš tak notiek un gadās pat pamosties no tā, ka sirds lec pa muti ārā no tādas sapņu skriešanas :D
Sapīšanās segā arī slodzi dod! ļoti patīk sapņi, kur uzspēju uz autobusu vai vilcienu, kam nu kuro reizi skrienu pakaļ!
12:41
28/10/2011
Agy said
Sapīšanās segā arī slodzi dod! ļoti patīk sapņi, kur uzspēju uz autobusu vai vilcienu, kam nu kuro reizi skrienu pakaļ!
Sapņos mierīgi paspēju uz vilcienu, bet pēc tam uzrodas spiegi un jālec āra no braucoša vilciena un jāskrien prom pa mežu ko kājas nes.
19:55
23/04/2011
20:33
08/03/2010
DA said
Palasījos diskusiju un dīvaini agresīvi noskaņoti gaļēdāji lamā "agresīvos" veģetāriešus, bet neviena agresīva veģetārieša tā arī neizlasīju...
Es tik tā garāmejot.
Pati rīt ņemšu savu spinātbulku līdzi.
un ja Tu būtu gaļēdāja, drošvien rakstītu citādāk ;)
es domāju, ka normāla reakcija uz kārtējo čīkstēšanu, ka kaut kas atkal nav labi.