23:34
21/10/2011
Rainers said
Var neēst gaļu,tikai nevajag te jaukt iekšā lopiņa dzīvību...jo viņš jau ir nobendēts un vienalga tiks apēsts :) Nez,starp medniekiem arī mēdz būt veģetārieši?
Es domāju, ka varētu būt, vismaz par makšķerniekiem, kuri zivis neēd, ir dzirdēts.
08:14
26/03/2011
18:00
28/10/2011
09:43
26/10/2015
Jautājums tiem, kam lielāka pieredze ar takām, saknēm un varbūt pat pagājušā gada Patriotu. Neesmu vēl nekad piedalījusies nevienās sacensībās. Skriet sāku jūnijā un pirms tam nebiju skrējusi kopš skolas laiku elšanas un pūšanas stadionā. Patriots likās tāds feins pasākums, tīri savam priekam, bet tagad rodas jautājums, vai visi mauc, cik spēka, ka pēdas vien nozib. Vai man ar savu 6 min/km tempu ir iespēja piedalīties šādās sacensībās un neatpalikt vismaz par pusstundu un nejusties pilnīgai tizlenei? Vai šis tomēr nebūtu īstais pasākums ar ko sākt savas skriešanas gaitas, lai pēc tam nerastos negatīvs iespaids par visām sacensībām.
09:50
13/08/2013
Oga said
Jautājums tiem, kam lielāka pieredze ar takām, saknēm un varbūt pat pagājušā gada Patriotu. Neesmu vēl nekad piedalījusies nevienās sacensībās. Skriet sāku jūnijā un pirms tam nebiju skrējusi kopš skolas laiku elšanas un pūšanas stadionā. Patriots likās tāds feins pasākums, tīri savam priekam, bet tagad rodas jautājums, vai visi mauc, cik spēka, ka pēdas vien nozib. Vai man ar savu 6 min/km tempu ir iespēja piedalīties šādās sacensībās un neatpalikt vismaz par pusstundu un nejusties pilnīgai tizlenei? Vai šis tomēr nebūtu īstais pasākums ar ko sākt savas skriešanas gaitas, lai pēc tam nerastos negatīvs iespaids par visām sacensībām.
Es domāju, ka ar 6min/km nevienās tautas sacensībās LV nav lemts palikt pēdējā vietā. Patriots domāju, ka ir īpaši labi piemērots, lai iemēģinātu roku sacensību skriešanā. Domāju, ka būs salīdzinoši paliela daļa, kas skries atpūtas režīmā un izbaudīs pasākumu.
10:43
28/10/2011
Oga, svarīgi izvēlēties pareizo apģerbu. Sacensībām ģērbjas mazlietiņ plānāk kā treniņiem, bet pēc finiša pārģērbjas siltāk kā parasti, jo organisms ir iztērējis daudz enerģijas un nespēj vairs saražot tik daudz siltuma.
10:48
26/10/2015
Liels paldies par padomiem un iedrošinājumiem. Mēģināšu saņemties, reģistrēties un cerēt, ka līdz manam finišam zupa jau nebūs izstrebta :) Vispār jau man pagaidām ar to treniņu/sacensību režīmu nošķiršanu pagaidām nevedas. Domājams tāpēc, ka sacensībās vēl neesmu piedalījusies. Ātrums man ir ļoti līdzīgs katrā skrējienā kaut zinu, ka tas galīgi nav pareizi un rezultāti nevis aug, bet slīd uz leju. Ja pirms mēneša ar tādu pašu piepūli skrēju 5:35 min/km, tad tagad tie jau ir 6 min/km. Gan jau ar laiku piešaušos, ja aizies tā lieta.
Vēlreiz visiem paldies :)
Man ir radies jautājums saistībā ar īso distanci - vai nebūs par traku iesācējam, kurš tikai pāris reizes ir ieskrējis Biķernieku mežā, bet ļoti grib pamēģināt kaut ko mežaināku un sakņaināku? :D Neko ļoti tuvu savām spēju robežām skriet netaisos, traumas dēļ ir doma paskriet kaut ko galīgi mierīgu. :)
14:16
18/04/2011
gurchii said
Man ir radies jautājums saistībā ar īso distanci - vai nebūs par traku iesācējam, kurš tikai pāris reizes ir ieskrējis Biķernieku mežā, bet ļoti grib pamēģināt kaut ko mežaināku un sakņaināku? :D Neko ļoti tuvu savām spēju robežām skriet netaisos, traumas dēļ ir doma paskriet kaut ko galīgi mierīgu. :)
Domāju, ka par grūtu noteikti nebūs, bet, ja paliek par grūtu, tad paliek metode ar paiešanos skriešanas vietā.
Dziņa said
gurchii said
Domāju, ka par grūtu noteikti nebūs, bet, ja paliek par grūtu, tad paliek metode ar paiešanos skriešanas vietā.
Mani vairāk uztrauc tie mākslīgie/dabīgie šķēršļi. Ar savu traumu negribu dikti klumburēt pāri celmiem un grāvjiem un, cik nopratu no trašu aprakstiem, īsajā distancē tas diži nav paredzēts?
Tajā pašā laikā mani sabiedēja Aivars703 komentārs par to, ka trase ir KRIETNI garāka, kaulus salauzt arī ir iespējams, un cauri aizaugušajai stigai organizatori nespēja izlauzties cauri :D
Zinu, ka daudzi nodomās, ka, ja neesi kam tādam gatava, tad nav nemaz vērts pieteikties šāda tipa skrējienam, bet, tā kā pagājušogad šo neskrēju, gribu dzirdēt kaut cik ticamu viedokli par iespēju parastajam mirstīgajam ar traumu šo trasi izskriet :) Lai gan apzinos, ka pagājušogad īsā distance nebija.
14:52
24/05/2015
gurchii said
Dziņa said
gurchii said
Mani vairāk uztrauc tie mākslīgie/dabīgie šķēršļi. Ar savu traumu negribu dikti klumburēt pāri celmiem un grāvjiem un, cik nopratu no trašu aprakstiem, īsajā distancē tas diži nav paredzēts?
Tajā pašā laikā mani sabiedēja Aivars703 komentārs par to, ka trase ir KRIETNI garāka, kaulus salauzt arī ir iespējams, un cauri aizaugušajai stigai organizatori nespēja izlauzties cauri :D
Zinu, ka daudzi nodomās, ka, ja neesi kam tādam gatava, tad nav nemaz vērts pieteikties šāda tipa skrējienam, bet, tā kā pagājušogad šo neskrēju, gribu dzirdēt kaut cik ticamu viedokli par iespēju parastajam mirstīgajam ar traumu šo trasi izskriet :) Lai gan apzinos, ka pagājušogad īsā distance nebija.
Es tomēr ieteiktu neskriet vispār. Jo ar traumu tā nebūs skriešana, tā būs traumēšanās. Pamatīgi apskādētas saites dzīst un ārstējamas ļoti ilgi. Labāk izvēlies mierīgu pastaigu turpat Biķernieku mežā.
Oga said
Katrs pasākumu izbauda pa savam - cits ar asins garšu mutē, cits baudot. Pērn mēs baudījām - ar kāpšanu skatu torņos, pļāpāšanu un beigās arī iedejošanu finišā. :) Tomēr, to, kā jutīsies Tu, vari ietekmēt tikai Tu pati.
Leonora said
Gurchii, Aivars703 mums ir mākslinieks, ar bagātu fantāziju. :)
Droši vari skriet. Nekāds Stipro skrējiens te nebūs. Jautājums - vai vajag skriet ar traumu, neatkarīgi no trases profila?
Yesss, paldies, Leonora! :) Nomierināji manu iekšējo cacu :D
Ar to traumu ir tā - kamēr skrienu, viss ir labi, problēmas sākas tad, kad apstājos vai pāreju uz niecīgiem (subjektīvi niecīgiem :D) skriešanas ātrumiem. Tāpat jau sanāk gandrīz vispār neskriet, bet šo pasākumu negribu laist garām. Tad jau redzēs, kā būs līdz sestdienai :) Vēlreiz paldies :)
14:58
27/03/2012
gurchii said
Ar to traumu ir tā - kamēr skrienu, viss ir labi, problēmas sākas tad, kad apstājos vai pāreju uz niecīgiem (subjektīvi niecīgiem :D) skriešanas ātrumiem. Tāpat jau sanāk gandrīz vispār neskriet, bet šo pasākumu negribu laist garām. Tad jau redzēs, kā būs līdz sestdienai :) Vēlreiz paldies :)
Tad neapstājies! Kā tur bija jāsaka?!
- ...
Ugis said
gurchii said
Ar to traumu ir tā - kamēr skrienu, viss ir labi, problēmas sākas tad, kad apstājos vai pāreju uz niecīgiem (subjektīvi niecīgiem :D) skriešanas ātrumiem. Tāpat jau sanāk gandrīz vispār neskriet, bet šo pasākumu negribu laist garām. Tad jau redzēs, kā būs līdz sestdienai :) Vēlreiz paldies :)Tad neapstājies! Kā tur bija jāsaka?!
- ...
Nav svarīgi, cik ātri tu virzies, galvenais ir neapstāties /Konfūcijs/? :D
Šitas man neder, jo problēmas nesākas tikai tad, ja virzos ātrāk par 6min/km :D