21:50
21/10/2009
Beidzot man arī gandarījums par savu pusmaratona rezultātu pēc trases garuma nepilniinaam Jūrmalā un ''vēderdūrēja'' problēmām Siguldā :D laiciņš arī skriešanai ideāls, nenovērtējams atbalsts no komandas biedriem trasē un ne trasē- sevišķi paldies sm72 par ticību maniem speekiem pēdējos kilometros, Mošķim un citiem :) Mājīga pirtinja un elegants cienasts pēc apbalvošanas- par to paldies organizatoriem liels :) Paldies arī par kompāniju konkrētiem noskrieniešiem vilcienā gan uz ,gan no ozolniekiem braucot ;)
Trasē centos visus sveicināt- ceru, ka Rozamundei arī trāpījos un nebija vinjai vienmuļa skriešana, par ko vinja bija norūpējusies pirms sacensībām ;)
Vieniigais, ko iisti nesapratu bija tas, ka noskrienot savā vecuma grupā kā pirmais, sanjemu medalju par trešo vietu (it kaa kopveerteejumaa) , kaut gan logjiski domaajot man liekas, ka par kopveerteejumu jau ir kausi...
Lai nu kā- pasākums izdevies :)
21:52
24/04/2009
Noskrēju 5km ieraudzīju pulsometrā tādus skaitļus kā 4:14min/km sapratu nav tas mans ātrums un piebremzēju. Un vispār jau nav ko lidot vēja spārniem. Nedaudz žēl, ka nebiju izpētījusi kāds laiks bija pagājušo gadu, iespējams arī būtu PB. Nekas citreiz.
Lai nebūtu dikti jāgaida pārējie nolēmu piebiedroties 21km beigu galam. Tā nu sanāca vēl pusīte treniņa režīmā. Bija labi un forši. Vajag arī lēni un ar baudu skriet.
21:54
14/09/2009
Aivar,Aigars Matisons(šogad pirmais gads V-40) Tallinas maratonā uzrādīja 1:12:29(pirmais grupā)-tas arī Latvijas rekords šai vecuma grupā.
Sāk parādīties rezultāti iekš http://www.skriesim.lv
22:08
30/09/2009
Pasākums bija super, liels prieks bija visus satikt, un tiešam šogad pārsteidza arī finiša maisiņi, man tā bija ļoti noderīga dāvana! Un kūkas, kliņģeri pēc finiša, pirts, šokolāde dzeršanas punktos, siltā tēja - Ozolnieku pusmaratonam neviens cits nestāv ne tuvu! Un tas pat nekas, ka neizpildīju savu minimumu, finišējot ar trešo sliktāko rezultātu savas skriešanas vēsturē, pat tas nesabojāja noskaņojumu. Biju nobažījusies, ka vakar satraumētais celis sāpēs, bet nejutu.
Šodienas Ozolnieku mači bija zelta vērtē. Vēl vakar un šorīt braucot vilcienā (Didzi pie pārbrauktuves neredzēju) bija "aukstas kājas", jo zināju, ka nekas ātrs nesanāks. Bet še tev sanāca gan. Bija doma izskriet personisko iepriekšējais 1:43:47 šogad Mežaparkā jūlija tveicē. bet šodien 1:33:41 Brilliant :D
Man jau ar Aivaru703 savstarpējā sacensība(klusībā) sezonas laikā, visos mačos man iekabināja, bet šodien par visiem 200% pārspēju Aivara703 personiskos
10km - 00:43:11
1 stunda - 13,63km
15km - 01:06:28
20km - 01:29:11
un pusmaratons 01:33:41 (PB kritis par 10+ min)
Kā par brīnumu vēl man šodien gadījās dabūt medaļu Ielūdz Ozolnieku seriālā :D
Pirtiņa, alus, cienasts bija ekselents :) Prieks par pārējiem noskrieniešiem un uzstādītajiem rezultātiem, atkalredzēšanās patika, patērzēšana, par Kamparu komentāru nav, vnk monstrs tā bliež ūjjj..
Aivars703 rakstīja:
Bet jau sāk iezīmēties jauni mērķi - noķert Arle (nu un kas ka 2x jaunāks)
Tev gan augsti mērķi, jo Arle jau pats vēl progresē, visai strauji pie tam. Es jau te pirms laiciņa sāku bažīgi uz viņu skatīties, ka neaiziet garām arī pusmaratonā..
22:20
25/10/2009
druupijs rakstīja:
Trasē centos visus sveicināt- ceru, ka Rozamundei arī trāpījos un nebija vinjai vienmuļa skriešana, par ko vinja bija norūpējusies pirms sacensībām ;)
Tāds ērms, kā tavā profila bildē man netrāpījās gan, bet uzmundrināja patiešam daudz jauniešu gan aģrīnā jaunībā, gan labakajos gados. Garlaicīgs bija vienīgi pēdējais aplis, kad acīmredzot gandrīz visi mani bija apdzinuši vismaz par 1 apli un jau finišējuši.
Jautājums spečukiem. Kur erors treniņplānā, ja ar "iekšu" varētu kalnus gāzt, bet kājas pēc 2.apļa it kā (ne)darbojas pašas par sevi, it kā kāds ar tālvadību tās neatkarīgi no manis vadītu?
Oi, johaidī - kamēr rakstīju savu komentāru, Arle vēl ierakstījis, ka, izrādās, vēl 10 minūtes nost no pusmaratona rekorda. Nu gan dod!
P.S. Atvainojos par necenzētajiem vārdiem šajā komentārā - tie nāca neviļus..
OreMan rakstīja:
Aivars703 rakstīja:
Bet jau sāk iezīmēties jauni mērķi - noķert Arle (nu un kas ka 2x jaunāks)
Tev gan augsti mērķi, jo Arle jau pats vēl progresē, visai strauji pie tam. Es jau te pirms laiciņa sāku bažīgi uz viņu skatīties, ka neaiziet garām arī pusmaratonā..
Oreman, nav jau vēl par ko bažīties es vēl tev 10km neesmu aizgājis garām, kur nu vēl pusmaratonā :D
22:24
13/11/2009
Aivars rakstīja:
Didzis rakstīja:
Aivar,ko gan Kampars var sastrādāt ? Kampars uzstādīja savu, un trases rekordu – 1:14:09 (rezultāts pēc nostāstiem) ! Un protams,ka mani apskrēja par apli.
Vai šis nav arī kāds Tavas, V-40, vecuma grupas rekords?
Laikam ir vēl daži labāki rezultāti V-40 grupā:
- Aleksandrs Prokopčuks 1:12:23 (Sigulda, 15.10.2011.)
- Aigars Matisons 1:12:29 (Tallina, 11.09.2011.)
- Aivars Strods 1:12:50 (Rīga, 19.04.2003.)
- Anatolijs Levša 1:13:29 (Gopingena, 02.05.1999.)
- Kaspars Tūbelis 1:14:09 (Ozolnieki, 23.10.2011.)
Kā redzam, šajā grupā ir pilnīga "oligarhu kundzība" – pat četri A, parasto triju vietā! :)))
Informācijas avots – vairāku cilvēku sniegtie dati citā foruma sarunā.
OreMan rakstīja:
Oi, johaidī - kamēr rakstīju savu komentāru, Arle vēl ierakstījis, ka, izrādās, vēl 10 minūtes nost no pusmaratona rekorda. Nu gan dod!
P.S. Atvainojos par necenzētajiem vārdiem šajā komentārā - tie nāca neviļus..
Vēl par sevi likšu manīt, šodienas dzinuļi bija Imy 10km tempu paturēja, tālāk jau želejas un guaranas :D un protams, Aivars703 aizmugurē, ka tik neaiziet garām, un kā par brīnumu Millda, kura 3 apļa beigās aizgāja garām, "pardon" Millda, bet tomēr 4 apli veltīju tam, lai Tevi apdzītu :)
Andulis rakstīja:
Aivars rakstīja:
Didzis rakstīja:
Aivar,ko gan Kampars var sastrādāt ? Kampars uzstādīja savu, un trases rekordu – 1:14:09 (rezultāts pēc nostāstiem) ! Un protams,ka mani apskrēja par apli.
Vai šis nav arī kāds Tavas, V-40, vecuma grupas rekords?
Laikam ir vēl daži labāki rezultāti V-40 grupā:
- Aleksandrs Prokopčuks 1:12:23 (Sigulda, 15.10.2011.)
- Aigars Matisons 1:12:29 (Tallina, 11.09.2011.)
- Aivars Strods 1:12:50 (Rīga, 19.04.2003.)
- Anatolijs Levša 1:13:29 (Gopingena, 02.05.1999.)
- Kaspars Tūbelis 1:14:09 (Ozolnieki, 23.10.2011.)
Kā redzam, šajā grupā ir pilnīga "oligarhu kundzība" – pat četri A, parasto triju vietā! :)))
Informācijas avots – vairāku cilvēku sniegtie dati citā foruma sarunā.
Patīk Anduļa komentāri ar vēsturisku piegaršu, tā sakot zināsiet vēsturi būs vieglāk nākotnē :)
Ak, vēl piemirsu pateikties sm72 – nebūtu viņa spilgti oranžā kreklā, ko, katrā līkumā atskatoties ļoti cerēju neieraudzīt (lai izdotos noskriet zem 1:45), varbūt arī kājas tik žigli nebūtu kustējušās.
__
Xorix, paldies par foto – ir noķertas manas labākās grimases. :D
00:07
21/10/2009
00:47
24/04/2009