08:41
Agy said
drošvien, kad ieradīšos EXPO, tad tam stendam būs pārtraukums un neko nedabūšu! Drošvien maizītes svētdien atkal nedabūšu, jo laikā kad finišēšu šamie pārtraukumu paņems kā pērn! :D
Tas nav iespējams, padomā loģiski - viņiem jāapkalpo vairāk kā 17 tūkstoši cilvēku divās dienās - kāds vēl pārtraukums!?
22:14
22/10/2011
http://www.facebook.com/events/383971908315417/
var pamēroties spēkiem pirms NRM :)
Garais0050 said
Sveiki
Mazs jautājums: kur plāno atrasties starta taisnē TT pusmaratonam uz 2:00h: kaut kur pie starta sākumā vai beigās? Īsti nezinu, bet aptuveni 4000 skrējēju kompānijā varētu būt grūtības sameklēt :)
Vajag tik pacelt mazliet augstāk skatienu un kaut kur jau pamanīsi balonus ar laika uzrakstiem! :)
Mēģinot loģiski spriest, atļaušos minēt, ka 2:00h TT varētu būt vairāk uz beigu daļu.
15:18
24/04/2009
Sameklēt TT nebūs problēmu - startā būs vien kādi četri tūkstoši dalībnieku. Turklāt nemaz nav obligāti mēģināt būt tuvu TT pirms skrējiena. Tajā skrējēju kamolā no sākuma labāk vairāk būtu skatīties sev zem kājām un priekšā, skriet mierīgāk, lai negadītos nepatīkami pārsteigumi. Pietiks, ja ar 2:00 h un 4:00 h baloniem būs vizuāls kontakts. Tad jau ar laiku, kad pūlis paretosies, var nepieciešamības gadījumā tiem arī pietuvoties.
16:40
25/03/2010
Aivars said
Sameklēt TT nebūs problēmu - startā būs vien kādi četri tūkstoši dalībnieku. Turklāt nemaz nav obligāti mēģināt būt tuvu TT pirms skrējiena. Tajā skrējēju kamolā no sākuma labāk vairāk būtu skatīties sev zem kājām un priekšā, skriet mierīgāk, lai negadītos nepatīkami pārsteigumi. Pietiks, ja ar 2:00 h un 4:00 h baloniem būs vizuāls kontakts. Tad jau ar laiku, kad pūlis paretosies, var nepieciešamības gadījumā tiem arī pietuvoties.
Un starta burzmā TT būs tādā pašā situācijā kā visi. Tempi sakoriģēsies pēc pirmajiem pāris kilometriem, kad kļūs drusku brīvāks.
Pirmais maratons (3h:59) ir pieveikts! :) Pirmo reizi sanāca reāli izmantot TT pakalpojumus - forši ka ir tāda laba atskaites atzīme, kuru ķert un vēlāk censties apsteigt. :) Liels Paldies par to viņiem! Arī viss pārējais apkalpojošais un fanu atbalsts ļoti augstā līmenī. Vanšu tiltā bija sajūta, kā braucot kādā fanu pieblīvētā TdF kalnu etapā. :D
16:46
19/05/2009
Man prieks par Tevi, karlos. Apsveicu. Kā Tev patika mūsu, TT, ātruma sadalījums distancē - ir kādi ieteikumi. Labprāt uzkalausītu. Ne pēdējo reizi skriešu ar baloniem 4 stundās. Laikam jau Valmieras Maratonā mani pakalpojumi Tevi neinteresēs - es visticamāk atkal skriešu 4 stundās. Novēlu Tev nākamo noskriet 3:45.
16:53
15/03/2011
Manuprāt, pagājušo gadu bija foršāk saorganizēts NRM - Pusītes distancē šogad pāris ūdens punktos trūka ūdens, jo vienkārši nespēja saliet glazēs dzeramo! Bija par maz ūdens lējēju un padevēju. Domāju, ka sporta dzēriens palika pāri, jo to jaukt vienkārši fiziski nebija laika kad skrēja garām vidus daļas skrējēji :D
Ibumetin masāžas punktā arī bija bardaks pēc tam, kad finišēja 10km un 5km skrējēji - lai arī tiem nebija paredzēta masāža, tie smuki stāvēja rindā masēties .. lai jau, ja vien ņem pretī, bet ja cilvēks noskrējis maratonu, bet tev priekšā bars zilo, dzelteno uzveidojuši kārtīgu rindu un nākas iet prom, jo nav vēlmes stāvēt garajā rindā, tad kaut kā neforši sanāk. Varēja taisīt divas rindas, vienu tiem, kuriem pienācās masāža un otru tiem, kurus papildus varētu paņemt, ja vairs nav neviena maratona finišētāja
P.s. Masāžas meitenes gan bija foršas :)
Jā, es arī pamanīju ūdens iztrūkumu. Isostar vispār redzēju tikai 2 punktos un vienā no tiem to nepaspēja saliet. Pati gan pie dzeramā tiku, bet šķita, ka tam pūlim, kas vēl nāca aiz muguras varēja arī nepaveikties.
Bet citādi jau jauki, tiku pie jauna PR, tiku arī uz masāžu ar 10 minūšu pagaidīšanu. Tik kopbildi nokavēju par 1 minūti.. :(
Negaidīti iedvesmoja noskrējienā no Dienvidu tilta uz viena no tilta balstiem piestiprinātais uzraksts "Tu vari"! :)
Paldies TT 1:45, ka nenoķēra mani!
17:29
15/03/2011
Aivars703 said
Man prieks par Tevi, karlos. Apsveicu. Kā Tev patika mūsu, TT, ātruma sadalījums distancē - ir kādi ieteikumi.
Ļoti patika man tas, ka pēdējiem km atvēlēts nedaudz vairāk laika, jo tas jau dabiski tā arī ir vieglāk - tā noteikti vajadzētu turpmāk darīt! Svarīgi ir arī diezgan konstants temps tad vienmēr var rēķināties daudz nedomājot, tikai izbaudīt un skriet - ķert, mukt. Vēl forši ir pārmīt kādu vārdu ar tempa turētājiem, paklausīties stāstus, tas vismaz novērš domas par kilometriem. :)
Redzēsim kā mana "skrējēja karjera" izvērtīsies, bet esmu pārlicināts, ka rekordi kritīs. :)
18:25
Tas jau man sen skaidrs, ka šis maratoniņš ir kārtīgs bizness. Dalības maksa pieaug, dalībnieku skaits ar katru gadu aizvien lielāks, bet citādi nekas uz augšu īpaši neiet. :D
Bet kopumā, protams, pozitīvs pasākums! Skrien Latvija pasākumi, starp citu, organizēti ne sliktākā līmenī, kaut arī tur dalībnieku skaits ir neskaitāmas reizes mazāks un dalības maksa arī zemāka.
18:37
15/03/2011
Sandijs said
Tos sveicienus gan retajam tikai palaimējās redzēt/dzirdēt, jo kamēr biju ekrānu tuvumā, parasti redzēju/dzirdēju 1 vai max 2 apsveikumus.
Es kā reiz dzirdēju un redzēju savus sveicienus visos trijos ekrānu sastapšanas gadījumos ;)