dot said
pulvermuca said
meklēju kompāniju maratonam uz apmēram 4:15; kopā raitāk skrienas :)
Man te prognozēja 4:15 maratonā. Ja būs ideāli laika apstākļi un zvaigznes pareizi nostāsies, tad ceru uz 4:00, bet ja nepaveiksies tad būs jāsamierinās ar 4:30 vai vēl sliktāku rezultātu.
man apmēram līdzīgas domas par šo pasākumu.
kamēr citi liek likmes uz Tevi, es saku: sākam maratonu kopā un tad manīs kā zvaigznes stāsies un cik Tuvu maģiskajam skaitlim "4" izdosies finišēt
druupijs said
Kas tad Tev vēl, Signi, par pārsteigumiem šodien? :) Cik es saprotu, tad tempa turētājiem nav īpašu skriešanas noteikumu izņemot noskriešanu vienmērīgi un galā nonākšanu paredzētajā laikā.. vai varbūt neesmu par citiem nosacījumiem vnk informēts? :)
Vai tad Tu, druupij, tiešām nebiji informēts par TT nerakstīto noteikumu - nedrīkst skriet pastalās!?? Nu tas tā.. :)
23:10
28/10/2011
Aivars said
Ja dot apsolās nepretoties, tad mēs ar Aivaru703 viņu finišā četru stundu laikā nogādāsim! :) Apsolu, ka tādā gadījumā mani TT baloni tiks viņam. :)
Es pretošos - kodīšu un spārdīšos :D
Ja nopietni, tad rezultāts ir ļoti lielā mērā atkarīgs no laika apstākļiem. Skatoties pēc pēdējā laika treniņiem pirmajā maratona pusē vidējais temps varētu būt 5:40 patīkamā vēsumā un līdz pat 6:30 karstumā. Otrās puses temps pagaidām ir miglā tīts, jo pārāk maz datu, lai varētu izdarīt kādus secinājumus. Sestdien paskriešu lēnā tempā pēdējo garo, tad varbūt bilde mazliet noskaidrosies.
23:29
14/09/2009
Dot,ar savu neatlaidību panācis labu progresu,tas ir ļoti apsveicami.Rudenī,kad tikāmies Ventspilī,uzklausot dot plānus - skriet Rīgā maratonu,nopietni pat neuztvēru.Novēlu 20-ajā lielās VEIKSMES.Galvenais ,nepārķert tempiņu,par rezultātu nesaspringt.Nav svarīgi šai reizē - noskriesi 4-ās vai 6-ās stundās.Galvenais - NOSKRIET ! TIEKAMIES 20-tajā,finišā ar smaidiņu sejā ! NOSKRIEN !
09:44
24/04/2009
druupijs said
šobriid domaaju, ka domaaju :) bet, ja to dariishu, tad parastos apavus skreejienaa tureeshu protams pa rokai, ja nu kas neiet kaa plaanots...
Lai Signim nebūtu lieku uztraukumu un kādā no reversajiem gabaliem viņš nepamanītu neatbilstību Tavā ekipējumā, tad dari otrādi - noorganizē pitstopu kaut kur tuvāk finišam un tur uz mirkli piestāj un nomaini "riepas". Tā Tu varēsi finišēt ar platu smaidu un jaunām, vēl nenodilušām pastalām! :) Tikai Tev vajadzētu iepriekš kārtīgi patrennēties ātrā un saskaņotā "riepu" nomainīšanā - varbūt to var paveikt nemaz neapstājoties?! :D
11:27
21/10/2009
Aivars said
druupijs said
šobriid domaaju, ka domaaju :) bet, ja to dariishu, tad parastos apavus skreejienaa tureeshu protams pa rokai, ja nu kas neiet kaa plaanots...Lai Signim nebūtu lieku uztraukumu un kādā no reversajiem gabaliem viņš nepamanītu neatbilstību Tavā ekipējumā, tad dari otrādi - noorganizē pitstopu kaut kur tuvāk finišam un tur uz mirkli piestāj un nomaini "riepas". Tā Tu varēsi finišēt ar platu smaidu un jaunām, vēl nenodilušām pastalām! :) Tikai Tev vajadzētu iepriekš kārtīgi patrennēties ātrā un saskaņotā "riepu" nomainīšanā - varbūt to var paveikt nemaz neapstājoties?! :D
Nu jā- tad man vajag arī noorganizēt ātru pitstopa komandu, kura kā F1 var nomainīt riepas 7 sekunžu laikā, jo ar pastalu auklām ir lielāks čakars kā ar kurpju šņorēm :D
11:33
21/10/2009
OreMan said
druupijs said
Kas tad Tev vēl, Signi, par pārsteigumiem šodien? :) Cik es saprotu, tad tempa turētājiem nav īpašu skriešanas noteikumu izņemot noskriešanu vienmērīgi un galā nonākšanu paredzētajā laikā.. vai varbūt neesmu par citiem nosacījumiem vnk informēts? :)
Vai tad Tu, druupij, tiešām nebiji informēts par TT nerakstīto noteikumu - nedrīkst skriet pastalās!?? Nu tas tā.. :)
Skatos bildēs Oreman , ka tu pagāšgad Ventspils pusītē esi tempu turējis ar minimālajiem apaviem - Tu tur esi pamatīgi pārkāpis TT noteikumus :D
druupijs said
Skatos bildēs Oreman , ka tu pagāšgad Ventspils pusītē esi tempu turējis ar minimālajiem apaviem - Tu tur esi pamatīgi pārkāpis TT noteikumus :D
Nē, druupij, Tu šeit mazliet jauc - nerakstītais noteikums attiecas tikai uz pastalām, nevis jebkuriem minimālajiem apaviem ;)
12:28
21/10/2009
OreMan said
druupijs said
Nē, druupij, Tu šeit mazliet jauc - nerakstītais noteikums attiecas tikai uz pastalām, nevis jebkuriem minimālajiem apaviem ;)
a ko darīt senajiem latviešu tautu dēļiem, ja vinji grib turēt tempu maratonā? jāmaina identitāte uz asics kultūru? :D
druupijs said
a ko darīt senajiem latviešu tautu dēļiem, ja vinji grib turēt tempu maratonā? jāmaina identitāte uz asics kultūru? :D
Es jau nez. Ne jau es tos likumus nerakstīju.. ;)
14:35
26/03/2011
14:52
22/04/2009
15:22
24/04/2009
15:44
26/03/2011
15:49
15/03/2011
15:50
24/04/2009
Valters said
Aivars said
Signis said
Pofig kādos apavos.
Ņemot vērā to, ka organizatori TT nodrošina tikai ar krekliņu, tad es pieņemu, ka arī no apģērba esamības tā ir vienīgā prasība. Pārējais ir atkarīgs no katra paša izdomas un atļaušanās. :)
Ūja, vai tad var bez biksēm skriet? Nebūs estētiski... :)
Neesmu speciālists šajā jomā, taču nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka arī šajā jomā ir kāda minimālistu, kā lai to labāk pasaka, zinātne vai brālība, kas uzskata, ka tas ir dabiski un ļoti veselīgi. :)
15:54
21/10/2009
Agy said
citi skrien sortos, kas izstas ka apenes... kapec gan ne!?
Šitas mani sasmīdināja :D Te jau jāsāk runāt par definīciju, kas ir apenes :D Skējējiem jau visādas minimālas un aerodinamiskas lietas izgudro, kuras vidējais aritmētiskais cilvēks ne vienmēr spēj sagremot :)
15:57
19/05/2009
16:01
21/10/2009
Aivars said
Valters said
Aivars said
Signis said
Pofig kādos apavos.
Ņemot vērā to, ka organizatori TT nodrošina tikai ar krekliņu, tad es pieņemu, ka arī no apģērba esamības tā ir vienīgā prasība. Pārējais ir atkarīgs no katra paša izdomas un atļaušanās. :)
Ūja, vai tad var bez biksēm skriet? Nebūs estētiski... :)
Neesmu speciālists šajā jomā, taču nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka arī šajā jomā ir kāda minimālistu, kā lai to labāk pasaka, zinātne vai brālība, kas uzskata, ka tas ir dabiski un ļoti veselīgi. :)
Tad jau jātaisa Skrien Latvija seriālā jauna- minimālo bikšu nēsātāju komanda- fiksi metas kopā visi minimālo vai bezbikšu skrējēji :D