Biedriem

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Nordea Rīgas maratons 2012
09/05/2012
22:05
pulvermuca
pulvermuca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 215

dot said

pulvermuca said

meklēju kompāniju maratonam uz apmēram 4:15; kopā raitāk skrienas :)

Man te prognozēja 4:15 maratonā. Ja būs ideāli laika apstākļi un zvaigznes pareizi nostāsies, tad ceru uz 4:00, bet ja nepaveiksies tad būs jāsamierinās ar 4:30 vai vēl sliktāku rezultātu.

man apmēram līdzīgas domas par šo pasākumu.
kamēr citi liek likmes uz Tevi, es saku: sākam maratonu kopā un tad manīs kā zvaigznes stāsies un cik Tuvu maģiskajam skaitlim "4" izdosies finišēt

09/05/2012
22:09
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617

druupijs said

Kas tad Tev vēl, Signi, par pārsteigumiem šodien? :) Cik es saprotu, tad tempa turētājiem nav īpašu skriešanas noteikumu izņemot noskriešanu vienmērīgi un galā nonākšanu paredzētajā laikā.. vai varbūt neesmu par citiem nosacījumiem vnk informēts? :)

Vai tad Tu, druupij, tiešām nebiji informēts par TT nerakstīto noteikumu - nedrīkst skriet pastalās!?? Nu tas tā.. :)

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
09/05/2012
23:10
dot
dot
dīvāna iemītnieks
Eksperts
Members
Forum Posts: 1700

Aivars said

Ja dot apsolās nepretoties, tad mēs ar Aivaru703 viņu finišā četru stundu laikā nogādāsim! :) Apsolu, ka tādā gadījumā mani TT baloni tiks viņam. :)

Es pretošos - kodīšu un spārdīšos :D
Ja nopietni, tad rezultāts ir ļoti lielā mērā atkarīgs no laika apstākļiem. Skatoties pēc pēdējā laika treniņiem pirmajā maratona pusē vidējais temps varētu būt 5:40 patīkamā vēsumā un līdz pat 6:30 karstumā. Otrās puses temps pagaidām ir miglā tīts, jo pārāk maz datu, lai varētu izdarīt kādus secinājumus. Sestdien paskriešu lēnā tempā pēdējo garo, tad varbūt bilde mazliet noskaidrosies.

Domāju sākt no rītiem skriet, bet rudenī pārāk dubļains, ziemā pārāk auksti, pavasarī pārāk mitrs un vasarā pārāk karsti.
09/05/2012
23:29
Didzis
Didzis
Valmiera
Eksperts
Members
Forum Posts: 1225

Dot,ar savu neatlaidību panācis labu progresu,tas ir ļoti apsveicami.Rudenī,kad tikāmies Ventspilī,uzklausot dot plānus - skriet Rīgā maratonu,nopietni pat neuztvēru.Novēlu 20-ajā lielās VEIKSMES.Galvenais ,nepārķert tempiņu,par rezultātu nesaspringt.Nav svarīgi šai reizē - noskriesi 4-ās vai 6-ās stundās.Galvenais - NOSKRIET ! TIEKAMIES 20-tajā,finišā ar smaidiņu sejā ! NOSKRIEN !

10/05/2012
09:44
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members
Forum Posts: 1361

druupijs said
šobriid domaaju, ka domaaju :) bet, ja to dariishu, tad parastos apavus skreejienaa tureeshu protams pa rokai, ja nu kas neiet kaa plaanots...

Lai Signim nebūtu lieku uztraukumu un kādā no reversajiem gabaliem viņš nepamanītu neatbilstību Tavā ekipējumā, tad dari otrādi - noorganizē pitstopu kaut kur tuvāk finišam un tur uz mirkli piestāj un nomaini "riepas". Tā Tu varēsi finišēt ar platu smaidu un jaunām, vēl nenodilušām pastalām! :) Tikai Tev vajadzētu iepriekš kārtīgi patrennēties ātrā un saskaņotā "riepu" nomainīšanā - varbūt to var paveikt nemaz neapstājoties?! :D

Nekas tā neuzlabo dzīves kvalitāti un pašsajūtu kā skriešana!
10/05/2012
11:27
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778

Aivars said

druupijs said
šobriid domaaju, ka domaaju :) bet, ja to dariishu, tad parastos apavus skreejienaa tureeshu protams pa rokai, ja nu kas neiet kaa plaanots...

Lai Signim nebūtu lieku uztraukumu un kādā no reversajiem gabaliem viņš nepamanītu neatbilstību Tavā ekipējumā, tad dari otrādi - noorganizē pitstopu kaut kur tuvāk finišam un tur uz mirkli piestāj un nomaini "riepas". Tā Tu varēsi finišēt ar platu smaidu un jaunām, vēl nenodilušām pastalām! :) Tikai Tev vajadzētu iepriekš kārtīgi patrennēties ātrā un saskaņotā "riepu" nomainīšanā - varbūt to var paveikt nemaz neapstājoties?! :D

Nu jā- tad man vajag arī noorganizēt ātru pitstopa komandu, kura kā F1 var nomainīt riepas 7 sekunžu laikā, jo ar pastalu auklām ir lielāks čakars kā ar kurpju šņorēm :D

Slinkie noskrien ātrāk ;)
10/05/2012
11:33
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members

OreMan said

druupijs said

Kas tad Tev vēl, Signi, par pārsteigumiem šodien? :) Cik es saprotu, tad tempa turētājiem nav īpašu skriešanas noteikumu izņemot noskriešanu vienmērīgi un galā nonākšanu paredzētajā laikā.. vai varbūt neesmu par citiem nosacījumiem vnk informēts? :)

Vai tad Tu, druupij, tiešām nebiji informēts par TT nerakstīto noteikumu - nedrīkst skriet pastalās!?? Nu tas tā.. :)

Skatos bildēs Oreman , ka tu pagāšgad Ventspils pusītē esi tempu turējis ar minimālajiem apaviem - Tu tur esi pamatīgi pārkāpis TT noteikumus :D

10/05/2012
12:14
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin

druupijs said

Skatos bildēs Oreman , ka tu pagāšgad Ventspils pusītē esi tempu turējis ar minimālajiem apaviem - Tu tur esi pamatīgi pārkāpis TT noteikumus :D

Nē, druupij, Tu šeit mazliet jauc - nerakstītais noteikums attiecas tikai uz pastalām, nevis jebkuriem minimālajiem apaviem ;)

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
10/05/2012
12:28
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members

OreMan said

druupijs said

Nē, druupij, Tu šeit mazliet jauc - nerakstītais noteikums attiecas tikai uz pastalām, nevis jebkuriem minimālajiem apaviem ;)

a ko darīt senajiem latviešu tautu dēļiem, ja vinji grib turēt tempu maratonā? jāmaina identitāte uz asics kultūru? :D

10/05/2012
14:25
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin

druupijs said

a ko darīt senajiem latviešu tautu dēļiem, ja vinji grib turēt tempu maratonā? jāmaina identitāte uz asics kultūru? :D

Es jau nez. Ne jau es tos likumus nerakstīju.. ;)

10/05/2012
14:35
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

ievelc pastalas apavos, ja ir vietas! tad varesi teikt, ka esi skrejis pastalas! :D

10/05/2012
14:52
Signis
Signis
Affoltern am Albis
Admin
Members
Forum Posts: 1718

TT galvenais ir noskriet ar pārliecību, smaidu, uzmundrinot visus. Pofig kādos apavos.

10/05/2012
15:22
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members

Signis said

Pofig kādos apavos.

Ņemot vērā to, ka organizatori TT nodrošina tikai ar krekliņu, tad es pieņemu, ka arī no apģērba esamības tā ir vienīgā prasība. Pārējais ir atkarīgs no katra paša izdomas un atļaušanās. :)

10/05/2012
15:38
Valters
Valters
Tērvete
Zinātājs
Members
Forum Posts: 284

Aivars said

Signis said

Pofig kādos apavos.

Ņemot vērā to, ka organizatori TT nodrošina tikai ar krekliņu, tad es pieņemu, ka arī no apģērba esamības tā ir vienīgā prasība. Pārējais ir atkarīgs no katra paša izdomas un atļaušanās. :)

Ūja, vai tad var bez biksēm skriet? Nebūs estētiski... :)

10/05/2012
15:44
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

citi skrien sortos, kas izstas ka apenes... kapec gan ne!?

10/05/2012
15:49
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

stringos?

Ne viss ir tā, kā izskatās.
10/05/2012
15:50
Aivars
Aivars
Salaspils
Eksperts
Members

Valters said

Aivars said

Signis said

Pofig kādos apavos.

Neesmu speciālists šajā jomā, taču nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka arī šajā jomā ir kāda minimālistu, kā lai to labāk pasaka, zinātne vai brālība, kas uzskata, ka tas ir dabiski un ļoti veselīgi. :)

10/05/2012
15:54
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members

Agy said

citi skrien sortos, kas izstas ka apenes... kapec gan ne!?

Šitas mani sasmīdināja :D Te jau jāsāk runāt par definīciju, kas ir apenes :D Skējējiem jau visādas minimālas un aerodinamiskas lietas izgudro, kuras vidējais aritmētiskais cilvēks ne vienmēr spēj sagremot :)

10/05/2012
15:57
Aivars703
Aivars703
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 828

Man nav nekas pret strīkeriem - tie pat piedodu asumu skrējienam (protams ja tas nav OreMan vai kāds cits vīriešu kārtas pārstāvis). Galvenais lai numurs un čips ir piestiprināts.

10/05/2012
16:01
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
100

Aivars said

Valters said

Aivars said

Signis said

Pofig kādos apavos.

Neesmu speciālists šajā jomā, taču nebrīnīšos, ja izrādīsies, ka arī šajā jomā ir kāda minimālistu, kā lai to labāk pasaka, zinātne vai brālība, kas uzskata, ka tas ir dabiski un ļoti veselīgi. :)

Tad jau jātaisa Skrien Latvija seriālā jauna- minimālo bikšu nēsātāju komanda- fiksi metas kopā visi minimālo vai bezbikšu skrējēji :D