20:06
21/10/2011
23:05
28/10/2011
pulvermuca said
meklēju kompāniju maratonam uz apmēram 4:15; kopā raitāk skrienas :)
Man te prognozēja 4:15 maratonā. Ja būs ideāli laika apstākļi un zvaigznes pareizi nostāsies, tad ceru uz 4:00, bet ja nepaveiksies tad būs jāsamierinās ar 4:30 vai vēl sliktāku rezultātu.
dot said
pulvermuca said
meklēju kompāniju maratonam uz apmēram 4:15; kopā raitāk skrienas :)
Man te prognozēja 4:15 maratonā. Ja būs ideāli laika apstākļi un zvaigznes pareizi nostāsies, tad ceru uz 4:00, bet ja nepaveiksies tad būs jāsamierinās ar 4:30 vai vēl sliktāku rezultātu.
dot, 4:00 maratons tas ir kaut kas maģisks un grūti pārvarams. Kaut arī McMillan kalkulators Tev prognozē 4:00 skatoties pēc PR pusītē, bet teikšu pēc pieredzes, tik viegli nav, bet lai jau nu izdodas pievienoties mūsu laimīgajam zemčetrstundu maratonistiem :) NOSKRIEN!!!
00:33
15/03/2011
papucis said
Maģisks cipars vai nē, taču man domāt, ka dot ir visas izredzes nofinišēt ar laiku, tuvu 4h dēļ garajiem skrējieniem bagāžā
gribu zināt, pa cik spēj izspiest - 30-35km, tad jau var izkaukulēt arī 4h .... :)
Update:
Baidos, ka zem 4h nepalīdīs
Andulis said
papucis said
Maģisks cipars vai nē, taču man domāt, ka dot ir visas izredzes nofinišēt ar laiku, tuvu 4h dēļ garajiem skrējieniem bagāžā
Piekrītu. Cipars 4 ir tieši tikpat maģisks, cik pārējie deviņi cipari. Lielāka maģija piemīt dot bagāžai. :) Un viņam pašam. :)
+1
Mošķis said
gribu zināt, pa cik spēj izspiest - 30-35km, tad jau var izkaukulēt arī 4h .... :)
Update:
Baidos, ka zem 4h nepalīdīs
Jo tuvāk nāk 20. maijs, jo vairāk jālauza galva par sākotnējo skrējiena tempu. Pēc testiem varētu provēt to turēt uz 3 h 50. Bet negribu nolūst, tad arī 4 h 00 var nesanākt. :(
12:12
08/03/2011
Izskatās, ka prasās pēc jaunas sadaļas - Prognozē sacensību rezultātu :) Kur piesakās katrs, kas grib, lai pārējie prognozē viņu sacensību rezultātu kādā konkrētā skrējienā. Un pēc tam var skatīties, kurš bijis vistuvāk.
Būtu interesanti gan tiem par kuriem prognozē, gan arī pašiem prognozētājiem redzēt cik precīzi bijuši.
Par dot NRM rezultātu es lieku uz 4:07.
Geo said
Izskatās, ka prasās pēc jaunas sadaļas - Prognozē sacensību rezultātu :) Kur piesakās katrs, kas grib, lai pārējie prognozē viņu sacensību rezultātu kādā konkrētā skrējienā. Un pēc tam var skatīties, kurš bijis vistuvāk.
Būtu interesanti gan tiem par kuriem prognozē, gan arī pašiem prognozētājiem redzēt cik precīzi bijuši.Par dot NRM rezultātu es lieku uz 4:07.
Un banku, jebkurā gadījumā, savāc skrējējs... :)
Valters said
Mošķis said
Update:
Baidos, ka zem 4h nepalīdīsJo tuvāk nāk 20. maijs, jo vairāk jālauza galva par sākotnējo skrējiena tempu. Pēc testiem varētu provēt to turēt uz 3 h 50. Bet negribu nolūst, tad arī 4 h 00 var nesanākt. :(
Valter - man stipri līdzīgas pārdomas par šo tēmu. Pagaidām plāns turēties pie 4h TT-iem vismaz pirmo pusi, un tad - pēc izjūtām.
19:07
21/10/2009
zinot, ka dot nupat LSC pusmaratonā uzstādija PB uz 1h53min, ja nemaldos, tad maratonu prognozēju vinjam uz 4:05-4.10.. bet njemot vērā, ka NRM ir TT uz 4h + veel citi atbalstiitaaji, tad nebuushu paarsteigts, ja dot noskries arii 4h :)
varbūt kāds vēlas izteikt prognozes , cik tālu es NRM tiktu ar pastalām (ja protams nebuutu slapjs laiks), ņemot vērā, ka:
1) neesmu trenējies iepriekh skriet ar minimāliem apaviem (6km gan pameegjinaaju viendien ar pastalaam un traumas neguvu) un var sākt kaut kas sāpēt
2) pastalas nav īsti domātas pa asfaltu skriet un tapēc var izjukt pa ceļam
3) jāskrien ar ātrumu 4:58min/km ?
21:01
24/04/2009
druupijs said
zinot, ka dot nupat LSC pusmaratonā uzstādija PB uz 1h53min, ja nemaldos, tad maratonu prognozēju vinjam uz 4:05-4.10.. bet njemot vērā, ka NRM ir TT uz 4h + veel citi atbalstiitaaji, tad nebuushu paarsteigts, ja dot noskries arii 4h :)
Ja dot apsolās nepretoties, tad mēs ar Aivaru703 viņu finišā četru stundu laikā nogādāsim! :) Apsolu, ka tādā gadījumā mani TT baloni tiks viņam. :)
21:05
26/03/2011
druupijs said
varbūt kāds vēlas izteikt prognozes , cik tālu es NRM tiktu ar pastalām (ja protams nebuutu slapjs laiks), ņemot vērā, ka:
1) neesmu trenējies iepriekh skriet ar minimāliem apaviem (6km gan pameegjinaaju viendien ar pastalaam un traumas neguvu) un var sākt kaut kas sāpēt
3) jāskrien ar ātrumu 4:58min/km ?
tu tiešām domāt tā riskēt?
21:48
21/10/2009
Agy said
druupijs said
3) jāskrien ar ātrumu 4:58min/km ?tu tiešām domāt tā riskēt?
šobriid domaaju, ka domaaju :) bet, ja to dariishu, tad parastos apavus skreejienaa tureeshu protams pa rokai, ja nu kas neiet kaa plaanots...
21:49
22/04/2009