19:06
21/10/2011
19:08
22/04/2009
19:34
Es ar matemātiku it kā draudzējos, kaut arī neesmu doktors kā OreMan. Un man kaut kā nesanāk, ka matemātiski visiem varētu sanākt sveicieni. Jo, piemēram, ja sveicieni tiek pasūtīti tikai pusei no skrējējiem, reāli pat pusmaratonā un maratonā vairāki desmiti cilvēki skrēja garām tiem ekrāniem, ir skaidrs, ka, piemēram, 20 sekunžu laikā nav iespējams parādīt sveicienus 20 cilvēkiem. Pūlis bija liels, paskatieties kāds tas "piecītis" izskatās fotoattēlos - tur taču viņi kā siļķes mucā skrien tie n-tie tūkstoši skrējējs! Pasākums komerciāls, vietu ierobežojums, iespējams, nav, skrieniet tik visi, kas maksā, izmaksas no tā tik dramatiski diez vai pieaugs! ;) Trases tāpat jāuzkopj, neatkarīgi no tā, cik cilvēki tur skrējuši pāri, bet visas tās papildus lietas, visticamāk, katram individuāli ir jau smuki ierēķinātas visai milzīgajās reģistrācijas maksās. Tāds ir mans viedoklis.
Par maksu un komerciju jau nu gan nevajag sūdzēties. Ja nepatīk, var nepiedalīties šajā pasākumā, bet skriet tāpat. Šeit nauda jātērē ne tikai ielu slēgšanai/kopšanai/kārtības nodrošināšanai utt., bet arī visa šī pasākuma organizēšanai gada garumā, reklāmām, ārzemju skrējēju piesaistei utt.
Par velti šādus pasākumus neviens neorganizēs vairākus gadus pēc kārtas.
19:46
21/10/2011
Skrējējs said
Es ar matemātiku it kā draudzējos, kaut arī neesmu doktors kā OreMan. Un man kaut kā nesanāk, ka matemātiski visiem varētu sanākt sveicieni. Jo, piemēram, ja sveicieni tiek pasūtīti tikai pusei no skrējējiem, reāli pat pusmaratonā un maratonā vairāki desmiti cilvēki skrēja garām tiem ekrāniem, ir skaidrs, ka, piemēram, 20 sekunžu laikā nav iespējams parādīt sveicienus 20 cilvēkiem. Pūlis bija liels, paskatieties kāds tas "piecītis" izskatās fotoattēlos - tur taču viņi kā siļķes mucā skrien tie n-tie tūkstoši skrējējs! Pasākums komerciāls, vietu ierobežojums, iespējams, nav, skrieniet tik visi, kas maksā, izmaksas no tā tik dramatiski diez vai pieaugs! ;) Trases tāpat jāuzkopj, neatkarīgi no tā, cik cilvēki tur skrējuši pāri, bet visas tās papildus lietas, visticamāk, katram individuāli ir jau smuki ierēķinātas visai milzīgajās reģistrācijas maksās. Tāds ir mans viedoklis.
Man jau liekas,ka tur bija rakstīts,ka izskatot pieteikumus utt...man tas sveiciens bija no Spānijas,varbūt tāpāec parādija...(kaut zinu,ka sūtītāji bija vairāki) .
19:50
22/10/2011
Signis said
Ar mums (TT 2h15min) skrēja kopā Laura no VSK Noskrien iesācējiem un viņai domātu sveicienu redzēja daudzi.
Es skrēju pa priekšu tad un dzirdēju gan sev adresēto, gan Laurai. Tad arī sapratu, ka man esat kaut kur aiz muguras pavisam tuvu. Bet noķērāt tāpāt tikai vēlāk uz Krasta ielas ;)
Par ūdens trūkumu. Pēdējā dzirdinātavā (pirms 20. km) bija tikai apelsīni. Neteiktu, ka man tas baigi traucēja, bet iespējams, ka kādam tiešām tas liekais ūdens malks bija pats nepieciešamākais. Apelsīnus gan saēdos.
Uz Dienvidu tilta uz banāna mizas paslīdēju. Tas gan nebija forši. Glāzītes pupu mizas, bet mizas nav īpaši patīkami mīņāt, jo ir dikti slidenas.
19:54
22/10/2011
Skrējējs said
Negācija ir ceļš uz nekurieni. Ja ir tādas sliktas emocijas, tad ir lieliska izvēle nemaksāt. Neviens prom nedzīs. Tak pa Elizabetes ielu viens itālis (laikam) parastās drēbēs ar kaut kādu papīra gabalu uz vēdera skrēja un vēl visus uzmundrināja. Noteikti viņš neko nebija nevienam samaksājis. :) Nemaksā, skrien, dzer un ēd par velti. Tiesa medālis nebūs un laiku pašam jāciparo, bet toties viss pa velti.
20:04
02/05/2011
Es jau izteicos pie raxta par NRM, bet ja jau citi izsakās arī te, tad
Vēlreiz Paldies TT 4:00 ... un tempa tureshana ar domu, ka uz beigām skrien lēnāk mani pat ļoti apmierināja! :)
Kā arī liels paldies tiem, ka uzmundrināja,iedrošināja un deva padomus gan pirms, gan pēc skrējiena! (Vienu padomu tik neuzklausīju-"Uzmanīgi ar dejām"... tagad būs jāārstē sekas)
par uzmundrinājumiem... skrienot starp 10km skrējējiem savus pēdējos smagos km, es tomēr saņēmu savu sveicienu, tas bij tik iedvesmojošs, lika pasmaidīt un galvenais tieši laikā! :) Paldies Geo un viņa atbalsta komandai! ;)
P.S. Man nedrīxt ļat izteikties par NRM, man no priekiem par paveikto ir uznākuši vārdu plūdi :)
20:05
jupe said
Negācija ir ceļš uz nekurieni. Ja ir tādas sliktas emocijas, tad ir lieliska izvēle nemaksāt. Neviens prom nedzīs. Tak pa Elizabetes ielu viens itālis (laikam) parastās drēbēs ar kaut kādu papīra gabalu uz vēdera skrēja un vēl visus uzmundrināja. Noteikti viņš neko nebija nevienam samaksājis. :) Nemaksā, skrien, dzer un ēd par velti. Tiesa medālis nebūs un laiku pašam jāciparo, bet toties viss pa velti.
Nejauciet kritiku ar negācijām.
20:11
28/10/2011
20:20
13/11/2009
Kam nepatīk komercijas piegarša, var neskriet NRM, meklēt mazākus, lētākus, citādākus pasākumus... Mūsdienās par izvēles trūkumu grūti sūdzēties.
Man jau šķiet, ka NRM dalības maksas vēl ir lētajā galā. Vismaz - savlaicīgi piesakoties. Vai tiešām 15 Ls (ja reģistrējās līdz pērnā gada beigām) ir tik milzīga summa par visumā ļoti normāli noorganizētu maratonu? Pie kura strādāts, ja ne visu, tad lielāko daļu gada. Nav nekādi 70, 80 vai 100 EUR, ko šur tur ārzemēs var novērot.
...
Pirmo pusi no maratona distances šodien veicu 1:46:27. Nelikās, ka dzirdinātavās kā trūktu. (Pats izmantoju to, kas bija starp 19. un 20. km.) Arī otrajā pusē visa kā pietika (finišēju 3:43:12). Patiesībā pat gribēju iekomentēt, ka no visiem pēdējo gadu Rīgas maratoniem tieši šajā vislabāk varēja padzerties un noskaloties.
...
Piekrītu, ka visiem sveicienus parādīt nevar, tīri matemātiski - bet nu gluži visiem jau tie arī netiek sūtīti... ;)
20:34
06/12/2009
Es takā maratonus nebīju skrējis 3 gadus baidījos salūzt un skrēju baigi mierīgi līdz 30 km pat puls bīja parasts aerobais,sāku kāpināt tempu pēc 32 kilometra un takā jutos super labi sāku dzīt rokā Kamparu un citus,par brīnumu man tas izdevās jo necerēju ka Kampars tik traki salūzīs,pēdējos 3 km jau maucu cik spēju un paspēju apskriet pāris lecīgus Lietuviešus.Beigās vēl bīju pārsteigts ka uzināju ka esmu nevis 3 no Latviešiem bet 2, Mans kluba biedrs Arseņikovs Jānis 40 kilometrā izstājās.
20:39
MAKRO said
Es takā maratonus nebīju skrējis 3 gadus baidījos salūzt un skrēju baigi mierīgi līdz 30 km pat puls bīja parasts aerobais,sāku kāpināt tempu pēc 32 kilometra un takā jutos super labi sāku dzīt rokā Kamparu un citus,par brīnumu man tas izdevās jo necerēju ka Kampars tik traki salūzīs,pēdējos 3 km jau maucu cik spēju un paspēju apskriet pāris lecīgus Lietuviešus.Beigās vēl bīju pārsteigts ka uzināju ka esmu nevis 3 no Latviešiem bet 2, Mans kluba biedrs Arseņikovs Jānis 40 kilometrā izstājās.
Interesanti, kāpēc izstājās?
Ziņās runā, ka 150 esot bijusi nepieciešama palīdzība, no kuriem 16 hospitalizēti.
Paldies par uzmundrinājumiem uz trases, šoreiz tiešām bija nepieciešami :)
Cik man zināms, tad Nordea pusīti/maratonu pirms mums ar drūpiju pastalās bija skrējis tikai Hans Kristians Andersens, mazo nāriņu rakstot. (pēc tam viņš noteikti samācijās pareizo baskāju soli un dzīvoja ilgi un laimīgi līdz pamira 70 gadu vecumā.) Ceru, ka Uldis nofinišēja ar smaidu un vēl veselām 'kurpītēm' :)
(bija Ļoti, ļoti forši, kā parasti! vienīgi varētu piesieties pie varenajām rindām pie mantu nodošanas un saņemšanas)
20:48
28/10/2011
21:02
22/12/2011
Rozā gan! Tikai neieskrēju vjadzīgajā laikā, lai būtu īpašumā :) ) Re Tu arī pamanīji :) :) :) Diemžēl tikai es nedzirdēju komentārus, bet ka bilde bija man tas bija skaidrs :) :)
dot said
IevaR said
Es arī savu sveicienu uz 20km atzīmē redzēju :) tas ļoti lika pasmaidīt :) un laikam jau tiem, kas skrēja man blakus arī :)
Parādija rozā Audi?