Dažas bildes no šodienas pasākuma, ieskaitot skrituļošanas daļu. Bildēs sevi var meklēt ing_a, maffija & co, laumiic, ees, Lindams (ja nemaldos), varbūt vēl kāds vai kāda sevi atpazīst.
Paldies! :)
Es gan taada ipashi nomociita izskatos, bet nu nav jau lenaa distance,kad var atljauties leeni skriet un tikai labi izskatiities :D
26/08/2012 20:35
BeLinda
Rīga
Admin
Forum Posts: 666
4
aspruds said
Lindams (ja nemaldos)
Nemaldies, nemaldies. :) Būtu zinājusi, uz ko jāskatās, varbūt pacenstos sagatavot vienkāršāku sejas izteiksmi. :)
Ja nevari mainīt situāciju, maini attieksmi pret to.
26/08/2012 20:53
OMG
Rīga
Admin
Forum Posts: 447
5
Es arī atrados, paldies! :)
Time is never an issue, it's what we do with it.
26/08/2012 20:55
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792
6
GunaO said
Es arī atrados, paldies! :)
Tu labi izskaties! :D
26/08/2012 22:27
aspruds
Interesents
Members
Forum Posts: 48
7
maffija said
Brīnījos, ka tu neskrēji ;)
Es saudzēju celi (kritiens no MTB), negribēju vēl skriet sacensību režīmā. Bet uz Valmieru vajadzētu būt kārtībā. Vēl domāju, vai skriešu pilno, vai pusi.
Lindams said
Būtu zinājusi, uz ko jāskatās, varbūt pacenstos sagatavot vienkāršāku sejas izteiksmi. :)
Jāsmaida taču visiem fotogrāfiem, nekad nevar zināt, kad kāds kādu bildi izdomās nopublicēt :)
27/08/2012 08:26
Kuks
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 624
8
Tas ir vnk nereāli - kā Maffija paspēj ar fotogrāfu uzkoķetēt (pat pusatpakaļpagriezienā) :D
Bildes labu labās - skrējiens ar jaudu :)
Vai kādam ir informācija par šīs galerijas 20. attēlā pašā priekšplānā redzamo puisi? Kā viņu sauc?
Cik atceros puisim uz krekla bija rakstīts Liepiņš. Rezultātos skatoties nav daudz Liepiņi. Redzēju viņu otrajā aplī pēc dzeršanas punkta, tad pieļauju ka viņa laiks varētu but līdzīgs manējam, mazliet virs 50 minūtēm. Vairāk neko par viņu nezinu un nevaru pateikt.
28/08/2012 12:58
maffija
Spain
Zinātājs
Members
Forum Posts: 255
16
aspruds said
Es saudzēju celi (kritiens no MTB), negribēju vēl skriet sacensību režīmā. Bet uz Valmieru vajadzētu būt kārtībā. Vēl domāju, vai skriešu pilno, vai pusi.
Auč! tas bija tas MTB pēc Kuldīgas pusītes, par ko stāstīji?
Kuks said
Tas ir vnk nereāli - kā Maffija paspēj ar fotogrāfu uzkoķetēt (pat pusatpakaļpagriezienā) :D
Kuk, paldies par atzinību! :D Šī vēl nav augstākā pilotāža, bet zināms profesionalitātes līmenis man šajā ziņā ir :D
28/08/2012 17:29
aspruds
Interesents
Members
Forum Posts: 48
17
maffija said
Auč! tas bija tas MTB pēc Kuldīgas pusītes, par ko stāstīji?
Jā, nogāzos SEBā uzreiz pēc Kuldīgas. Nepaspēju izvairīties no priekšā braucošā kritiena un dabūju uzmest elegantu kūlenīti :)