Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

No permission to create posts
Topic RSS
Liepāja 15.07.2012
14/07/2012
15:55
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

Labāk tāds laiks nekā +30, sutoņa un bezvējš :) Agy, vismaz varēsi pacīnīties par labu rezultātu

Ne viss ir tā, kā izskatās.
14/07/2012
16:00
druupijs
druupijs
uz skrieshanas takas
Speciālists
Members
Forum Posts: 778

Agy said

Ansis Ozoliņš said

http://www.windguru.cz/lv/index.php?sc=256
Nekas īpaši iepriecinošs laika prognozē netiek rādīts. Līņās lietus un vējš 8-12m/s

Mja, ritdienas prognze nav nekas labs un izcils, bet Liepaja bez veja nav iedomajama!

IR GAN - pagāšgad Liepājas pusmaratonā nebij pat ne vēja plūsmiņas :D

Slinkie noskrien ātrāk ;)
14/07/2012
17:56
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

papucis said

Labāk tāds laiks nekā +30, sutoņa un bezvējš :) Agy, vismaz varēsi pacīnīties par labu rezultātu

Ja palinas pa laikam tad jau labi, bet ja visu laiku lis, putis vejs (delfos pat solot vaju vetru), tad var sanakt mocibas! Slapjas kajas slid, drebes smagas...

14/07/2012
21:10
_Edgars_
_Edgars_
Zinātājs
Members
Forum Posts: 120

ezisskrien said

Pēc ziņām no tiem, kas jau ceļā, posms līdz Saldum ir apgrūtināts ar lēnajiem remontdarbu luksaforiem. Tā, ka jārēķina kāda pusstunda klāt.
Ziņa tiem, kas brauc ar mani - pārceļam izbraukšanu par pusstundu agrāk - 8:30.

Remontu posma precizējums Blīdene -Brocēni luksofori un ātruma ierobežojums

15/07/2012
00:02
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

,šobrīd zibeņo un diezgan līst...

15/07/2012
11:04
edGars
Liepāja
Zinātājs
Members
Forum Posts: 587

Rainers said

,šobrīd zibeņo un diezgan līst...

nu jau žūst

vislabāk rezultātu uzlabo treniņi
15/07/2012
23:05
maffija
maffija
Spain
Zinātājs
Members
Forum Posts: 255

Forša diena Liepājā!
Šodien sapratu, ka noskrienieši vairojas strauji! Trases vietas, kur dalībnieki skrēja viens otram pretī, bija īpaši grūtas un interesantas vienlaicīgi, jo bija interesanti pavērot, kas skrien priekšā un aiz manis, taču ar laiku sāka palikt grūti ik pa pāris metriem pacelt roku sveicienam, uzsmaidīt un uzsaukt ko uzmundrinošu. Man paveicās visu trasi skriet edGars lieliskajā pavadībā, un tad nu kādā grūtākā brīdī sadalījām pienākumus - es skrienu un edGars visus sveicina. :)

Šļūtenes vīrs bija līmenī, un arī dzirdināšana bija ok, bet arī Liepājas vēji vajadzīgajā brīdī atveldzēja, tāpēc man viss patika. :) Lai gan no vakardienas LSC 10km mačiem (ar personīgo) kājas vēl nebija īsti atguvušās, un smagums bija jūtams, tomēr kaut kā sanāca izspiest personīgo arī šodien. Tas tā..pilnai laimei :)

15/07/2012
23:49
Aldis B
Aldis B
Ventspils
Interesents
Members
Forum Posts: 24

FOTO NO LIEPĀJAS PUSMARATONA
http://failiem.lv/u/svnxzhd

16/07/2012
09:58
jupe
jupe
Rīga
Speciālists
Members
Forum Posts: 625

Liepāja bija pilna ar komiskām situācijām...

Sākās ar nepieciešamību dalīties informācijā par to, kas ta man ir uz kājas. Bija jāsāk atcerēties viss, ko zinu par teipiem.
Komentārs no skatītāja par nūjotāju līderi, ar kuru turējos kopā pirmos n kilometrus "Skat, pat maratonistiem liec!". Visu cieņu šim nūjotājam - labs ātrums.
Kundzes, kuras kliedz "vēl palicis pavisam maz!", kad man vēl priekšā 8-9 km.
Trases darbinieka izbrīns, kad no liela finišētāja bara viens pēkšņi novirzās uz 3. apļa skriešanu un darbinieka mēģinājums dabūt mani atpakaļ uz finišu, nenoticot, ka kāds vēl domā vicot 7 km.
Kādu visai kolorītu (pēc sejām spriežot, iedzert mīlošiem) kadru komentārs par manu skriešan-soļošanu "Nu, tā jau gan nav skriešana."
Ūdens devēju izstieptā roka ar ūdens glāzi pārsimts metru attālumā no manis, lai piespiestu mani tomēr skriet līdz viņiem.
Distanču virzienu rādītāju saucieni, ka pusmaratonistiem ir jāskrien pa labi, brīdī, kad distancē nepusmaratonisti varēja gadīties tikai un vienīgi tad, ja viņi izdomātu pastaigāties pa trasi pretējā virzienā. Ja nemaldos, bija tuvu otrai stundai kopš starta.
dot jautājums redzot mani skrienam 100m pirms finiša "Nu, kā noskrēji?" un mana atbilde "Es VĒL skrienu.", un tālāk sekojošie uzmundrinājumi.
Daces "finiša spurts", lai tomēr būtu man priekšā (zinu, jau zinu, cik ļoti gribēji aizmukt - es arī gribēju :)).
Mana skrējiena fotogrāfēšana manu bērnu izpildījumā - 2 bildes ar mani un 8 - ar vāveri. :D

PS Lielais noskrieniešu atbalsts un nemitīgie "Noskrien!" saucieni. Tas motivē tomēr nepadoties. Bija grūti, bet savā ziņā labi. :)

16/07/2012
10:08
BeLinda
BeLinda
Rīga
Admin
Forum Posts: 666

Tātad - atsauksmes? :)
Pirmā pieredze TT amatā, Kuks kompānijā. Šķiet, ka mums izdevās ļoti labi! :) Lai arī finišā ieskrējām 20 sekundes ātrāk, bet nebija vairs ne ko pavilkt, ne pastumt, visi gribētāji no mums atrāvās vai atpalika jau ātrāk. Pēc skrējiena izpildījām misiju - slēdzam trasi - atradām trasē pēdējo skrējēju un eskortējām līdz finišam. Paveicās ar laiku (meteo), bet Latvijas mūzikas galvaspilsēta pārsteidza ar visnotaļ kluso trasi, nekādas izklaides, nekādas mūzikas...
Tagad pateicības! Paldies par manis transportēšanu Valteram un Mazzinsh, edGars par viesmīlību un visiem pārējiem par jauko kompāniju! :) Labi pavadītas brīvdienas!
Tiekamies Kuldīgā!

Ja nevari mainīt situāciju, maini attieksmi pret to. 
16/07/2012
10:12
teicamnieks
teicamnieks
Jūrmala
Zinātājs
Members
Forum Posts: 74

Hai !!! Skrējiens, kā jau visi ir ok. Bet šis jau vairāk velk uz krosu, nekā uz pusmaratonu. Esmu priecīgs, ka potītes palika veselas. Otrais akmens organizātoru dārziņā. Pagājušo gadu viņi aizbildinājās, ka pulkstenis saplīsis. Acīm redzot gada laikā nevarēja salabot, iespējams kāds ļoti ekskluzīvs modelis, varbūt uz Šveici jāved labot... Varbūt nākamgad, ja nevedas remonts, var uz četrām stundām no autoostas aizņemties, lai skrējēji var apļu laikus redzēt.

16/07/2012
10:57
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Pasakums likas super! Pirma pusite pievareta! Tik pedeja apli butu looooti noderejusas bungas! Bet parejais patika un vairak par 2h trase aizgaja nemanot!

Paldies EdGaram par viesmilibu un par asariem un par iespeju pasaudities uz papira cukji!

Paldies ari Moskim par TT un aizradisanu, ka nedrikst solot!

16/07/2012
11:00
pulvermuca
pulvermuca
Zinātājs
Members
Forum Posts: 215

Labrīt! joprojām uz emociju viļņa- viss patika, divas lieliskas dienas Liepājā, pēc gada gaidiet mani atpakaļ.
paldies edGars par naktsmājām un viesmīlību, pārējiem par lielisku kompāniju un sarunām, sajūtas, ka mēs viens otru uzlādējam ar pozitīvām emocijām
Liepāja mani pārliecināja- Liepāja ir vēju pilsēta
šis bija mans 7-tais pusmaratons, ņemot vērā visādu apstākļu kopsakarību, šis bija bez ambīcijām (ja nu vienīgi kaut nedaudz, bet pakļūt zem divām stundām), galvenais labi pavadīts laiku un tā arī bija- pirmais pusmaratons, kuru skrēju baudit katru kilometru, tā vienkārši skrienot- neiespringstot (ņemot vērā noskrieto rezultātu, laikam esmu palikusi stiprāka un izturīgāka kā kādreiz)... ļoti patika, ka trasē daudzviet nācās sastapties ar pretējā virzienā skrienošajiem- tas ļauj vēl vairāk vienam otru uzmundrināt un atbalstīt, padzīt uz priekšu.
mazliet atkāpei: paskatījos bioritmus fiziskais -82%, emocionālais 97%.. var jau būt, ka man tāpēc tik labi bija, ka noskrēju uz emocijām un emocijas tikai tās labākās un tā, ka gāžas pāri mucas malām
uz tikšanos Kuldīgā :)

P.S. edGars šķiet, ka pie Tevis palika mans rozā lietussargs :) paķer uz Kuldīgu

16/07/2012
11:18
sominens
sominens
Jelgava
Zinātājs
Members
Forum Posts: 141

Mums sanāca īsi pirms starta noorganizēt 'neoficiāli neoficiālo bezbalonu' TT uz 1:30. Temps gan bij saraustīts un sākums pa ātru. Man tieši ideāli un pēc plāna. Izdevās beigās aizmukt un tikt atkal pie personīgā. Man viss patika. Finišā atkal spurts tāds, ka nepamanīju to, ka pulkstenis neiet.

16/07/2012
13:16
maty
Interesents
Members
Forum Posts: 3

Reāli pietrūka bungas vai kas cits trasē. Pēc Ventspils likās sajūta kā treniņā nevis sacensībās. Lielākā jautrības sākās putras rindā. Pāris džeki pēc finiša kaut kur bija nozaudējuši kuponus. Tante nekādi nebija pierunājama izsniegt putras šķīvi kaut gan pēc sejas un numura bija redzams, ka džeks tikko ir noskrējis. Viskuriozāk bija tas, ka Ilona Marhele, kas vinnēja sieviešu pusmaratonu, vaicāja vai ir iespējams ielikt nedaudz vairāk putru, kā uzvarētājai uz ko viņai tika atbildēts ar strupu Nē.

16/07/2012
13:21
Rainers
Rainers
Kazdanga
Speciālists
Members
Forum Posts: 764

Paldies visiem par kompāniju! Es atradu attaisnojumu nedaudz lēnākam noskrējienam-mani bioritmi nedaudz virs simta ,saskaitot kopā visus trīs parametrus...Un jā-šis bija mans desmitais pusītis! Un dažreiz ir labi,ja paliek līdz pasākuma beigām-paldies par visiem garšīgumiem!

16/07/2012
13:22
Mārtiņ š
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 240

Organizatori vienkārši bija paredzējuši pērkonu un bungas tad nevajadzētu.

16/07/2012
13:31
IlzeP
IlzeP
Ozolnieki
Zinātājs
Members
Forum Posts: 333

Ja par bioritmiem, tad ir taisnība, ka vislabāk skrienas, ja inteliģence ir -100, tikai problēmas atrast pareizo ceļu :)
Bet vispār trase ļoti patika. Un liels paldies Mošķim par uzmundrinājumiem grūtākajos brīžos.

16/07/2012
14:42
OreMan
Valmiera, Rīga
Admin
Forum Posts: 1617

Sākot skriet, secināju, ka PR šodien nebūs, kaut kā neskrienas diez cik labi. Kaut kad otrā apļa beigās likās, ka laikam !:30 arī nebūs. Trešais aplis likās pavisam lēns, lai gan, skatot rezultātus, jāsecina, ka TIK traki arī nav bijis, kā licies. Tomēr ar rezultātu esmu mierā - galu galā trešais labākais no maniem 16 pusmaratoniem.

Otrā apļa vidū sev dažus desmitus metrus priekšā pamanīju Artūro, nolēmu - nevar tā palaist, jāķer rokā. Līdz apļa beigām noķēru arī. Pietiekami nemanāmi biju pieskrējis klāt, bet tomēr Artūro līdzskrējējs (kurš tas bija?) tad pamanīja mani un pateica, Artūto, ka esmu viņus noķēris. Taču tas laikam neko nemainīja. It kā tagad skrējām kopā, bet es jau biju atdevis Liepājai teju pēdējos spēkus, kamēr Artūro izskatījās kā treniņu skrienot. Apļa beigās dzirdēju viņu sakām savam blakusskrējējam, ka trešā apļa beigās pie Gulbīšu dīķa likšot klāt ātrumu.. Tātad bija skaidrs, ka finišā man viņu vairs nenoķert. Bet reāli Artūro atrāvās jau gandrīz pašā trešā apļa sākumā, kad vairs nejaudāju skriet līdzi. Domas par izstāšanos, vismaz apstāšanos, nu vismaz ātruma samazināšanu līdz kādām 5 min/km.. Bet nē, mēģināju dzīt tās uzmācīgās domas prom un turēt vismaz kaut cik pieklājīgu tempu. Laikam pat finišā biju Artūro atkal nedaudz pietuvojies.

Pēdējā apļa vidū, skrienot uz to trases daļu, kura Bērzpurvos ieguva nosaukumu `apendicīts`, pamanīju pretim skrienošo Jekaterinu, turot tempu uz laiku 2:15. Tas man tā kā radīja papildus motivāciju saņemties, lai līdz finišam apdzītu viņu par apli ;) Pirmspēdējā taisnē jau redzēju zaļos balonus, tad skrēju, cik spēju un apdzinu ar :) Pēc tam arī finiša taisnei vēl ātrums sprintiņam bija pat atlicis. Varbūt arī tieši šo pēdējo divu ātro taišņu dēļ mans pēdējā apļa laiks nav TIK krimināls, kā likās pārējā apļa daļā. Redz, kā - tempa turētāji var palīdzēt ne tikai vienā aplī esošajiem :D

Pasākums pie edGara kā ikreiz lielisks, gardas zivis, gluži kā pērn. Arī gaļu un citus labumus saēdos tā, lai pietiek divām nedēļām.. Četrvārdsakot - ļoti labi pavadīts laiks!

The harder the surface and the less between your feet and the ground, the softer the landing.. –> www.youtube.com/v/kpnhKcvbsMM
16/07/2012
15:10
ansiso
ansiso
Speciālists
Members
Forum Posts: 786

OreMan said

Atjaunojošais rīta skrējiens, uzsākot divu nedēļu svaigēšanas eksperimentu

Hmm, tu tiešām plāno pārtikt tikai no riekstiem uz dārzeņiem?! Ar kādu mērķi? Man liekas, ka pirmatnējie cilvēki, kas skrēja pa cietām savannām, tieši ļoti daudz medīja un ēda gaļu

No permission to create posts