09:10
10/08/2009
Hai !! Es gan priecīgs. Atvedām mājas pilnu medaļu komplektu. Visas distances pievarētas. Trešo gadu piedalos Kuldigā. Mana riciba bija šāda-pirms starta pats mazajā upītē iekšā, it seviški galvu jāvēsina. Izmantoju katru dušu trasē, katru dzirdināšanas punktu plus individuālos palīgus. Sekundes protams zūd, bet pašsajūta ok. Man svarīgak šoreiz bija tusiņš, nevis finiša laiks, kurš ar ir priekš manis lielisks 1;45;un sekundes. Ari distanci veicu piesardzīgi, pirmo apli lēnāk, kā pārējos. Ar katru mazliet audzējot tempu. Tiekamies Jūrmalā !!
09:16
10/08/2009
09:43
24/04/2009
Didzis said:
Liepājnieki,ķibeles pavadīti vispār ieradās pēdējā mirklī.Mošķis šoreiz tāds nerunīgs.Teicamnieks,Oremans,Arle,Kampars,Signis ,Aivars703,pāri visam PIKOLS - SUPER DRAUGI !Jā ,arviko,INGA un pārējie nepieminētie ar.Žēl,ka nebij AIVARA,bet nu viņa gājiens man šķiet prātīgākais.PRIEKS,ka sm72 viss ir ŠTOKOS !Bet kā gāja SIGNIM ?
Didzi, sorry, būtu nācis kopīgi ar mums uz laukumu tad jau vairāk parunātu :) ... ierašanās uz pasākumu mums bija mazliet ekstremāls pasākums - vienu brīdi domājām ka vispār būs jābrauc ar taksīti ...
kurat said:
Jā, pēc pirmā apļa Signi redzēju sēžam trases malā. Traks pusmaratons, bet nu pašam prieks ka pievārēju šo kenijiešiem domāto posmaratonu, tas laika apstākļu ziņā.
Apsveicu visus VSK noskrien biedrus kam tas izdevās. Īpaš paldies Pikolam, kas beigās mani pavilka līdz finišam.
mūsdienu kenijieši (spice) pārsvarā trenējās Eiropā, tā kā nekas labs no viņiem te ar nebūtu :) Kā es jau paredzēju, tad šo pusmaratonu nedrīkst skriet uz pilnu klapi, bet gan ar prātu - šoreiz nenogalina karstums, bet gan ātrums - pagājušajā gadā to es uzreiz sapratu - tiesa arī nebija tik karsti.
11:17
09/06/2009
Kaut savādāk kā par ekstrēmu šo pasākumu grūti nosaukt, un rezultāts ir ļoti tālu no tā, ko varētu vēlēties, tomēr esmu ļoti apmierināts. Kā jau pareizi teica - prātīgums un mērenība ir tas, kas ļauj šādās reizēs līdz finišam nokļūt. Jā, finiša zona brīžiem esot atgādinājusi kolektīvā suicīda laukumu un ātrās palīdzības ekipāžu aktivitāte vedināja uz domām par iespējamo terora aktu, tomēr diez vai vērts pārmest kaut ko pasākuma organizatoriem.
Pirmo pusi skrēju ar pulsa rezervi, gan krietni mazāku nekā plānots, katrā dzeršanas vietā vienu glāzi izdzēru, otru uzlēju uz galvas, skrēju cauri visām dušām. Pēdējā kilometrā atradās spēku rezerve normālam spurtam, kā arī pēc finiša nebija problēmu savām kājām prom aiziet. Un sportiskais azarts nākamgad savu trases laiku uzlabot:)
http://parsportu.lv/articles/12/44465/ - vēl bildes
14:51
19/05/2009
Jauki redzēt sevi un citus bildēs :)
Ja kas ... nepacietīgākajiem rezultāti jau labu laiku apskatāmi http://www.sportlat.lv/ pie sacensību kalendāra.
15:45
23/10/2009
minikin said:
sm72, nesatraucies par komandas biedriem. Es domāju, ka viņiem daudz svarīgāks ir Tavs veselības stāvoklis, nekā rezultāta rādītāji ;)
tiešām sm72, par komandu satraucies vismazāk! Gan jau noderēsi
citos mačos! :) Veseļojies, sveicini sieviņu, junioru un, protams, sm08
aka Sofiju un vienā personā - kluba talismanu! :)
Krishjohn said:
Kāds no izdzīvojušajiem ir uzrakstījis arī kaut ko taustāmu par šo pasākumu? Labprāt izlasītu.
Malači visi VSK Noskrien, kas piedalījās.
ir tāda doma par rakstīšanu, ja neviens cits neuzņemas - ja vēl kādam ir kas piebilstams, savs par skatu uz dzīvi, rakstiet man privātu ziņu ... bet agrāk par 2dienu rakstu nesolu ...
18:48
21/10/2009
Es arii piekriitu, ka shis ir viens no ''naaveejoshaakajiem'' pusmaratoniem LV ... gan karstuma gan ne iipashi liidzenaa reljefa deelj ... Pats arii gan jutos ,gan, peec liidzjuteeju vaardiem, izskatiijos peec zombija knapi velkot kaajas 3. aplii :D ...jau saaku staigaat, bet tad viena jauka buutne, leenaam paskrienot garaam, uzmundrinaaja, sakot, ka staigaajot buus gruuti atkal atsaakt skriet... uzzinaaju arii, ka vinjas viirs skrien kalnu maratonus un treneejas siguldaa, kur tam piemeerots reljefs :) veel paldies vieteejiem iedziivotaajiem par dushinjaam un aaboliishiem Ventas otraa krasta trases posmaa, kur organizatori nebija ieplaanojushi oficiaalu dzirdinaashanas punktu :) Treshais paldiess kurat par atvizinaashanu peec sacensiibaam uz Riigu, citaadi nemaz nezinu, vai buutu man laika liidz galam noskriet distanci, jo buutu jaaskrien uz satiksmes autobusu :P nekad nebija arii startaa staavot uz vienas vietas apavu zoles pie miikstaa asfalta lipushas klaat :D lai gan jaasaka arii, ka pirmo reizi +30 graados starteeju sacensiibaas :D
Bet neskatoties uz visaam gruutiibaam, kopumaa Kuldiigaa man patiik skriet, jo Tur taada maajiiga atmosfeera juutama shaurajaas ielinjaas, saprotoshu vieteejo iedziivotaaju attieksmee, ir skaisti skati un veel bezmaksas t-kreklus pieshkjir organizatori ;)
Protams patiikami bij personiigi iepaziities ar nepaziistamajiem un atkal satikties ar paziistamajiem VSK noskrien biedriem :)
22:17
10/08/2009
23:15
30/09/2009
Malači, apbrīnoju, bet pievienoties nebija manos plānos, kopš pagājušā gada, kad arī bija ap 33 grādiem, taču ne tāds bezgaiss un mitrums gaisā. sM72 - lai ātrāk veselība atgriežas! Arī es reiz guvu mācību un tiku atvesta uz finišu ātrajos, taču ne Kuldīgā. Tagad zinu, kur un kāpēc skriet :). Varbūt nākamgad saņemšos šim pasākumam :) - grupā varēju pacīnīties pat par vietu, ja būtu vēlēšanās un dzelzs veselība!
01:06
19/05/2009
Veiksmīgi noskrēju savu desmito pusmaratonu (3. Kuldīgu). Šis bija ekstrēmākais skrējiens no visiem. Karsts un sutīgs. Pārbaude sirdij un gribasspēkam. Pēc 3. kilometra sapratu ka šoreiz rezultātam nebūs nozīmes - galvenais NOSKRIET ar cienījamu rezultātu (nu vismaz zem 2 stundām). No otrā apļa vidus cīnījos pats ar sevi. No vienas puses gribējās vienkārši apstāties, riktīgi padzerties un pēc tam pāriet uz soļošanu (īpaši pēc tilta skrienot stāvumā Kalna ielā), bet sapratu - ja sākšu iet, tad sākt skriet būs dikti grūti, varbūt pat neiespējami (doma - ja nav - tad nav - un stājos ārā). Distances laikā atslābt neļāva ne radinieki, kas uz uz tilta 7x mani dzirdināja, filmēja, fotogrāfēja un uzmundrināja ne daudzie kluba biedru uzmundrinājumi kurus es apdzinu vai kuri mani apdzina (liels paldies Didzim).
Pēc skrējiena pārmiju pāris vārdus ar organizatoru - Ivaru Eglīti. Viņš piekrita ka šis ir ekstēms pasākums. Amerikā rīko maratonu (aizmirsu pilsētu), kas skaitās karstākais maratons pasaulē un viņā piesakās vairāki desmiti tūkstoši srējēju, lai pierādītu sev ka var maratonu snoskriet arī 40 grādos. Nevis uzrādīt ekstra klases rezultātu - bet NOSKRIET. Kuldīgas pusmaratons varbūt būs Baltijas KARSTĀKAIS un EKSTRĒMĀKAIS pusmaratons, kur mēs (vai ta mēs nīkulīgāki un vārgāki par amerikāņiem) varētu pārliecināties par savām spējām.
Paldies visiem kluba biedriem(un mūs bija ļoti daudz) kas bija klāt un uzmundrināja skrējiena laikā, jo šoreiz tieši psiholoģiski bija visgrūtāk - līdz trešā apļa beigām man nebija pārliecības ka izturēšu un pabeigšu distanci. BET ES TO PIEVARĒJU. Un nākošgad noteikti startēšu, jo šogad es esmu priekšā visiem, kam rezultātos rakstīts DNS vai DNF (pat ja tie ir ekstra klases skrējēji).