Sveiki,
vēlējos pajautāt, vai kāds no noskrieniešiem plāno piedalīties pasaulē lielākajā (?) pusmaratonā?
Tā nu ir sanācis, ka pats esmu reģistrējies šim pasākumam (pašlaik vēl reģistrācija ir iespējama sadaļā "Run for charity" par apmēram 80LVL), jo standarta reģistrācija ir beigusies.
Ja kāds ir piedalījies, būtu priecīgs, ja padalītos savā pieredzē, tiesa, paskatoties iepriekšējo gadu aktivitāti pie šī pasākuma ieraksta kalendārā, tad noskrieniešiem šis pasākums galīgi nešķiet saistošs, kas manuprāt ir skaidrojams tikai ar to, ka notiek tajā pašā nedēļas nogalē, kad Nordea Rīgas maratons.
p.s. Es būtu bezgala priecīgs, ja kāds no adminiem šo pasākumu pievienotu 2014. gada kalendāram.
15:43
13/11/2009
ramiism said
Sveiki,
vēlējos pajautāt, vai kāds no noskrieniešiem plāno piedalīties pasaulē lielākajā (?) pusmaratonā?Tā nu ir sanācis, ka pats esmu reģistrējies šim pasākumam (pašlaik vēl reģistrācija ir iespējama sadaļā "Run for charity" par apmēram 80LVL), jo standarta reģistrācija ir beigusies.
Ja kāds ir piedalījies, būtu priecīgs, ja padalītos savā pieredzē, tiesa, paskatoties iepriekšējo gadu aktivitāti pie šī pasākuma ieraksta kalendārā, tad noskrieniešiem šis pasākums galīgi nešķiet saistošs, kas manuprāt ir skaidrojams tikai ar to, ka notiek tajā pašā nedēļas nogalē, kad Nordea Rīgas maratons.
p.s. Es būtu bezgala priecīgs, ja kāds no adminiem šo pasākumu pievienotu 2014. gada kalendāram.
http://www.noskrien.lv/kalendars/2014/goteborgsvarvet-half-marathon/
Paldies par redzesloka paplašināšanu [man]! Tiešām nebūtu iedomājies, ka šī ir kuplākā pusīte pasaulē..