Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
GöteborgsVarvet Half Marathon 2014 May 17th
17/12/2013
14:21
ramiism
ramiism
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 73

Sveiki,
vēlējos pajautāt, vai kāds no noskrieniešiem plāno piedalīties pasaulē lielākajā (?) pusmaratonā?

Tā nu ir sanācis, ka pats esmu reģistrējies šim pasākumam (pašlaik vēl reģistrācija ir iespējama sadaļā "Run for charity" par apmēram 80LVL), jo standarta reģistrācija ir beigusies.

Ja kāds ir piedalījies, būtu priecīgs, ja padalītos savā pieredzē, tiesa, paskatoties iepriekšējo gadu aktivitāti pie šī pasākuma ieraksta kalendārā, tad noskrieniešiem šis pasākums galīgi nešķiet saistošs, kas manuprāt ir skaidrojams tikai ar to, ka notiek tajā pašā nedēļas nogalē, kad Nordea Rīgas maratons.

p.s. Es būtu bezgala priecīgs, ja kāds no adminiem šo pasākumu pievienotu 2014. gada kalendāram.

17/12/2013
15:43
Andulis
Rīga
Admin
Forum Posts: 3559

ramiism said

Sveiki,
vēlējos pajautāt, vai kāds no noskrieniešiem plāno piedalīties pasaulē lielākajā (?) pusmaratonā?

Tā nu ir sanācis, ka pats esmu reģistrējies šim pasākumam (pašlaik vēl reģistrācija ir iespējama sadaļā "Run for charity" par apmēram 80LVL), jo standarta reģistrācija ir beigusies.

Ja kāds ir piedalījies, būtu priecīgs, ja padalītos savā pieredzē, tiesa, paskatoties iepriekšējo gadu aktivitāti pie šī pasākuma ieraksta kalendārā, tad noskrieniešiem šis pasākums galīgi nešķiet saistošs, kas manuprāt ir skaidrojams tikai ar to, ka notiek tajā pašā nedēļas nogalē, kad Nordea Rīgas maratons.

p.s. Es būtu bezgala priecīgs, ja kāds no adminiem šo pasākumu pievienotu 2014. gada kalendāram.

http://www.noskrien.lv/kalendars/2014/goteborgsvarvet-half-marathon/
Paldies par redzesloka paplašināšanu [man]! Tiešām nebūtu iedomājies, ka šī ir kuplākā pusīte pasaulē..

17/12/2013
19:55
ramiism
ramiism
Rīga
Zinātājs
Members
Forum Posts: 73

Man pašam tas arī bija pārsteigums (par lielāko pusīti), bet nu tā kā es tagad pusgadu pavadīšu Gēteborgā, tad izdomāju, ka būtu grēks nepiedalīties šādā pasākumā - būs labs ieraksts CV..

Paldies par kalendāra papildināšanu!