Biedriem

Komanda piedalās

VSK Noskrien Facebook profils

Forums

Please consider registering
guest

Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

— Match —

— Forum Options —

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
42. Vändra maraton - 2.05.2015.
18/12/2014
08:30
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members
Forum Posts: 975

Signis said

Ventspilī nākošgad Ventspils pusmaratona laikā nebūs maratons.

Žēl, tā bija plānota kā alternatīva LRM, jo tur es nākamgad gribu papildināt medaļu komplektu ar iztrūkstošo pusmaratona medaļu, bet bez maratona palikt arī negribas.

18/12/2014
09:05
in
Speciālists
Members
Forum Posts: 851

Dziņa said

Žēl, tā bija plānota kā alternatīva LRM, jo tur es nākamgad gribu papildināt medaļu komplektu ar iztrūkstošo pusmaratona medaļu, bet bez maratona palikt arī negribas.

Valmieras maratons? Cits gads? Kāds maratons ārpus LV? Šādas alternatīvas neder?

18/12/2014
09:34
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members

in said

Dziņa said

Valmieras maratons? Cits gads? Kāds maratons ārpus LV? Šādas alternatīvas neder?

Valmieras maratons ir pats par sevi, vajag tādu, kas ir līdzīgā laikā kā LRM.

18/12/2014
10:05
in
Speciālists
Members

Dziņa said

2.maijs neder? http://www.mispo.ee/Vandra-Maraton
Dalībnieku mazāk nekā Rīgā; šoseja ved cauri mežam; dzirdināšanas punkti biežāk nekā Rīgā; medaļa ar lācīšiem; Compressport īsās zeķes finišā ar izmēru, kādu pati izvēlēsies; finišā var sildīties kubulā; soļankai var dabūt papildporcijas, cik tik lien iekšā. Ja ierodies iepriekšējā vakarā, dabū vakariņas un brokastis. Ja paliec līdz rītam, iespējams, dabū brokastis. [Kad Darya pavaicāja, kas tā par gaļu, ko tur cepa, saņēma atbildi - tas lēnākais maratonists. ==> Būtu ieteicams nebūt finišā pēdējai :D]

18/12/2014
11:01
Dziņa
Dziņa
Aizkraukle
Speciālists
Members

in said

Dziņa said

Dalībnieku mazāk nekā Rīgā; šoseja ved cauri mežam; dzirdināšanas punkti biežāk nekā Rīgā; medaļa ar lācīšiem; Compressport īsās zeķes finišā ar izmēru, kādu pati izvēlēsies; finišā var sildīties kubulā; soļankai var dabūt papildporcijas, cik tik lien iekšā. Ja ierodies iepriekšējā vakarā, dabū vakariņas un brokastis. Ja paliec līdz rītam, iespējams, dabū brokastis. [Kad Darya pavaicāja, kas tā par gaļu, ko tur cepa, saņēma atbildi - tas lēnākais maratonists. ==> Būtu ieteicams nebūt finišā pēdējai :D]

Reklāma jau diezgan intriģējoša.:D

18/12/2014
15:18
Agy
Agy
Rīga/Liepāja
Eksperts
Members
Forum Posts: 1792

Dziņa said

in said

Dziņa said

Reklāma jau diezgan intriģējoša.:D

Pēdējais teikums kaut kā nemotivē!

18/12/2014
16:05
in
Speciālists
Members

Pēdējais? "Būtu ieteicams nebūt finišā pēdējai"
To godu var atstāt kādam citam. Lai gan man ir pieredze finišēt pēdējai - nemaz nebija slikti. Tādu atbalstu nedzirdēju pie agrākiem finišiem (tam maratonam bija laikam 10 apļi jānoskrien - ik pa laikam kādu finišu garāmskrienot varēja manīt).

Skatoties šī gada rezultātus - pēdējais finiša laiks ir 6:13:17 - Noskrien kalkulators tik lēnu nemaz nerēķina - vairāk nekā 8 min/km - ir ļoti jāpacenšas šādu pārspēt.

Un var neskriet pilno maratonu - var izvēlēties pusi vai nūjot 23 km (viņiem bija jāiet nost no ceļa, kaut kādā meža pļavā viņus sagaidīja pūtēju orķestris (ko skrējēji tik cauri kokiem dzirdēja)). Zeķes dabū arī šo distanču veicēji. Par medaļu gan neatceros, vai nūjotājiem arī tiek.

18/12/2014
16:26
Mošķis
Mošķis
Liepāja
Admin
Forum Posts: 2091

Esmu bijis pēdējais maratonā, bet it nemaz nejūtos apbēdināts, jo pirms manis daudzi izstājās, tātad, nu nekādi neuzskatu, ka esmu bijis slikts šajā skrējienā - viss ir atkarīgs no tā, kā to uztver ... ja es būtu izstājies, tad gan justos ne pārāk labi, jo uzskatu, ka esmu kaut ko nepareizi izdarījis sagatavošanas posmā, vai arī izvēlējies nepareizu taktiku, jeb arī izvēlējies nepareizu apģērbu.

Esi pēdējais?! Nu un tad? Tātad ir vieta progresam! Bieži vien, ja finišē 4., tad gandarījums ir mazāks, nekā finišējot pēdējam :) To, cik tu esi labs, vai slikts, var redzēt masu startos (>200), tad kad ir ko apdzīt, un ir kam apdzīt ... tad redzi labāk savu pro(re)gresu laika gaitā ...

Karstums mūs nenogalina, tas padara mūs stiprākus un … vieglākus :)
18/12/2014
16:54
in
Speciālists
Members

Mēdz gan teikt - labāk būt pēdējam starp stiprajiem, nekā pirmajam starp vājajiem. Tomēr es palieku pie tā, ka nav jātiecas būt pēdējam. Latiņu jāceļ augstāk, lai ir uz ko tiekties. [Nu jā, ja sanāk, tad sanāk. Nekas traks.]

18/12/2014
17:01
M257
Grīziņkalns
Eksperts
Members
Forum Posts: 2630

Man ir krietni vien liela pieredze būt pēdējam sacensībās, nav nemaz tik slikti :) Galvenais ka pieredze krājās, ir uz ko tiekties un pēc kāda laika kādu citu mēģina izvārīt zupā :)

Ne viss ir tā, kā izskatās.