Please consider registering
guest

22:30

09/08/2010

Atskaite:
Pirmdien, otrdien - visiem stāstu, ka esmu pieteikusies pusmaratonam. Cieši piesakot, lai ik palaikam pajautā un pārbauda, kā man iet ar gatavošanos pusmaratonam.
Trešdiena - noskriets līdz Divplākšņiem 1.2km( savā tempā), 3.2km ar Divplākšņiem( temps man nedaudz par ātru) un atpakaļ uz mājām 1.6km savā tempā. Mans temps ir 8.05-8.15min/km. Vid.pulss 174.
Ceturtdiena - vakara skrējiens 4km. Vid.pulss 170.
Piekdien - brīvs.
Sestdien - skrējiens pa Bulduru pludmales smilšu putru. 3.15km. Grūti skrējās. Vid.pulss 168.
Svētdien - ārstēju vakardien saķertās iesnas.
Nākamnedēļ jāskrien vismaz 4x pa nedēļu.
22:23

11/02/2012

Sandra said
Rimčikā pirktais pieres lukturīts spīd labi, bet uz pieres toč neturās. Kur varētu nopirkt labu lukturīti, lai melnā tumsā var ko redzēt?
Par lākturiem kaut kad jau bija diskutēts http://www.noskrien.lv/forum/inventars/lukturitis-skriesanai-pa-mezu-tumsa/
22:57

09/08/2010

Novembris. decembris neregulāri un maz skriets. Janvārī atradu pazudušo motivāciju un pa visu mēnesi saskrēju 95km. Februāris noslinkots ar 25km.
Labi, ka pieteicos NRM skriešanas skolai. Superīgie iedvesmas stāsti. Satiku foršās "Divplākšņu" meitenes.
Ieraugot, ka ir 1.marts un līdz startam Vīnē atlikušas vien 43dienas sākās neliels stresiņš.
Pēc šīs dienas noskrietiem 8km sapratu, ka būs labi. Tikai visu martu regulāri jāskrien.
17:17

17/08/2012

Sandra said
Sākas pēdējā nedāļa pirms Vīnes! Nedaudz uztraukums.
Pirmoreiz lidošu ar lidmašīnu. Pirmais pusmaratons. Pirmās sacensības ārzemēs.
Un pēc bioritmiem 13.aprīlī inteliģence -97%, cerams trasē neapmaldīšos.
Ceru ka kādu no Noskrieniešiem Vīnē izdosies satikt. ;)
Sandra, Tev viss izdosies :)
turam par Tevi īkšķus un lai veicas