23:27
22/10/2011
NaurisL said
Laikam jāsāk skriet vakaros.
No rītiem visi satiktie skrējēji baigi nopietni, šovakar dāmas sveicina :)Bet tā īsais 5.2 km, 30 min.
Es tik tā, garām ejot, pajautāšu: varbūt kaut ko biji aizmirsis uzvilkt, ka tā dāmas sveicināja? ;)
Ja nopietni, ir baigi forši pamāt ar roku pretīm skrienošajiem. Pozitīvas sajūtas.
09:24
19/03/2012
Apsveicu!!!
Pirmkārt - ar pirmo piegājienu esi izskrējis no divām stundām!!!
Otrkārt - izskatās, ka plīsiens nav bijis - gan temps ir audzis, gan pa vietām esi uz augšu kāpis!!!
Treškārt - tagad esi pusmaratonists!!!
Par kājām - neatstāj pašplūsmā - šodien (lai kā arī negribās) pavisam lēnām kādus pāris km notipini - atjaunošanās tā sacīt :)
Paldies, paldies.
Sākuma mērķis bija 2h10min.
Pie 10km atzīmes sapratu, ka eju zem2h05min, bet jūtos ļoti labi, tāpēc nolēmu nedaudz pieaudzēt tempu.
Tempa pieaugums gan lika sevi manīt no 13. kilometra, kad sāka sāpēt kreisais augštilbs (nezinu muskuļa nosaukumu), un atlikušo distanci noskrēju gaidīdams krampjus. Tos gan sagaidīju tikai pēc finiša.
Un vispār kompresijas zeķes ir štelle - apakšstilbi bija pavisam svaigi un neizrādija nekādas noguruma pazīmes.
Pēc finiša un vēl kādu dienu domāju, ka pusmaratons varetu būt mans limits, bet tagad jau sāku domāt, ka pa ziemu jākrāj kilometri maratonam. Tiesa tur gan ar mērķi palīst zem 4h, jo vairāk skriet man negribās.