Please consider registering
guest
00:23
13/11/2009
Apsveicu!!
Un drusciņ apskaužu - jo man vairs ŠĪ pirmā reize nebūs :)
"es daudzkārt lielāku kaifu ķeru no ilgstošas skriešanas, no sajūtas, ka vari skriet bezgalīgi, vot tad man ir pilnīga eiforija."
Izklausās cerīgi. Varbūt drīz par Tevi forumā to pašu teiksim, ko reiz Mārtiņ š pateica par pulvermucu... :))
[Labi, kušššš... tagad vēl ne...]
00:41
21/05/2012
Andulis said
Apsveicu!!
Un drusciņ apskaužu - jo man vairs ŠĪ pirmā reize nebūs :)"es daudzkārt lielāku kaifu ķeru no ilgstošas skriešanas, no sajūtas, ka vari skriet bezgalīgi, vot tad man ir pilnīga eiforija."
Izklausās cerīgi. Varbūt drīz par Tevi forumā to pašu teiksim, ko reiz Mārtiņ š pateica par pulvermucu... :))
paldies! man ir atvieglojums, ka beidzot manām šaubām ir pienācis gals.
tagad man būs intriga par pulvermucu :D
bite_L said
Andulis said
Apsveicu!!
Un drusciņ apskaužu - jo man vairs ŠĪ pirmā reize nebūs :)"es daudzkārt lielāku kaifu ķeru no ilgstošas skriešanas, no sajūtas, ka vari skriet bezgalīgi, vot tad man ir pilnīga eiforija."
tagad man būs intriga par pulvermucu :D
un ko tad Mārtiņ š teica par pulvermucu?
07:55
13/11/2009
pulvermuca said
bite_L said
Andulis said
Apsveicu!!
tagad man būs intriga par pulvermucu :Dun ko tad Mārtiņ š teica par pulvermucu?
Tikai to labāko :) Manuprāt.