Please consider registering
guest
22:12
27/08/2010
22:14
18/04/2011
ansiso said
IlzeP(ilksy) said
ansiso said
Faktiski sanāk, ka abonementu ir jēga pirkt tikai tad, ja plāno skriet vismaz 6 posmos... Vai arī, ja ļoti gribās krūzīti un kalendāru
5 posmi reiz 15 eiro = 75 eiro
Kas domāts ar to cenu 12 eiro par pusmaratonu līdz 31. decembrim? Vai tiešām uz katru posmu atsevišķi jau varēs reģistrēties? Tad gan, ja zina, ka skries 5 pusmaratonus, un tieši kurus, sanāk lētāk...Varbūtība piemirsta. Tātad, ja līdz decembra beigām, rupji rēķinot, varbūtība piedalīties jebkurā no 5 izvēlētiem posmiem ir, piemēram, 93%, tad sanāk neizdevīgāk:
5 posmi X 15 eiro X 0.93=69.75 eiro.
Pieņemu, ka tie 12 eiro ir joks, jo tad jau faktiski zūd jēga tiem abonementiem. Vispār diezgan jocīga cenu politika sportlatam. Mēģinu izprast, bet nesanāk
Kapēc jocīga, abonaments ir 7 posmiem, ja tos katru "pirktu" pa 12 eiro sanāk 84Eur.
Inga_K said
Ansi, to varbūtību jau tad vajadzēja rēķināt no 7 posmiem.
Bet principā, tā kā pa lielam zinu, kuros posmos nevarēšu piedalīties, tad abonoments tomēr šķiet izdevīgāks.
Es jau arī rēķināju 7 posmiem. Tikai es pieņēmu, ka varbūtība piedalīties 2 konkrētos posmos ir 0 :)) Bet, ja ņem vidējo varbūtību uz 7 posmiem, tad pie 67 % sanāks tie 70 eiro. Ja patiešām 12 eiro, tad vēl trakāk: 83 % vidējā varbūtība. Bet pieņemu, ka tā sāls visā tajā cenu politikā ir tāda, ka tiek pieņemts, ka cilvēki pirks tos abonementus, neko īpaši nerēķinot. Abonementam tomēr ir tā priekšrocība, ka nevajag vairs pēc tam katram posmam atsevišķi pieteikties, un arī pēc tam nav jāsatraucas, ka pieteikšanās termiņi tiks nokavēti katram posmam.
06:42
27/08/2010
12:22
15/03/2011
01:29
25/10/2011
15:50
21/10/2011
Man arī liekas,ka no 15...es tā padomāju,ja es tagad laižot uz Maroku,nolieku 70 naudas par vienu startu,tad par visu sezonu ,ar diviem maratoniem, atdodot tikpat ,acīm pat piemiegties nevajadzētu...jāņem obligāti! Esmu pēdējos divus gadus iegādājies un sezonas laikā sajūta forša-liekas,ka startēju bez maksas :)
17:41
21/10/2011
Ritvars said
Vispirms salīdzini organizacijas līmeni un to auru ko var iegūt skrienot ārpus Latvijas maratonus. Latvijā to nekad negūsi...no personiskās pieredzes,labāk skrienu vienu reizi gadā ārpus Latvijas,nekā Latvijā vairākos mačos(un kur nu vēl sportlat organizētos).
Zini,tas līmenis mums ir krietni labāks...
17:51
24/04/2009
18:41
13/06/2009
Rainers said
Ritvars said
Vispirms salīdzini organizacijas līmeni un to auru ko var iegūt skrienot ārpus Latvijas maratonus. Latvijā to nekad negūsi...no personiskās pieredzes,labāk skrienu vienu reizi gadā ārpus Latvijas,nekā Latvijā vairākos mačos(un kur nu vēl sportlat organizētos).
Tieši līmenis ir zems, par cik esmu skrējis ārpus Latvijas un vēl skriešu , tad āpus Latvijas pavisam cita "aršana" ,tieši organizācijas ziņā
18:46
21/10/2011
Ritvars said
Rainers said
Ritvars said
Tieši līmenis ir zems, par cik esmu skrējis ārpus Latvijas un vēl skriešu , tad āpus Latvijas pavisam cita "aršana" ,tieši organizācijas ziņā
Nu pastāsti,kas mums te ir tik slikti? Jo neesmu pamanījis nekādu atšķirību...
19:18
13/06/2009
Rainers said
Ritvars said
Rainers said
Ritvars said
...nu ja Es jau nēsmu "TT" skrejējs,kas orgiem lien ...tur.....saprotu TEVI.......Līdz Sportlat vadīja Priedīši bija ok, bet tad vadību pārņēma ( ......) un līmenis kritās,jo draugu viņam bija daudz un tiem bija jaizpatīk.
19:27
21/10/2011
Ritvars said
Rainers said
Ritvars said
Rainers said
Ritvars said
...nu ja Es jau nēsmu "TT" skrejējs,kas orgiem lien ...tur.....saprotu TEVI.......Līdz Sportlat vadīja Priedīši bija ok, bet tad vadību pārņēma ( ......) un līmenis kritās,jo draugu viņam bija daudz un tiem bija jaizpatīk.
un? uzbrauciens ne pa ķeksi... tukša muldēšana...cik reizes esi pieteicies un neesi ņemts turēt tempu? kas Tev to liedz? jeb esi pieradis visu caur ielīšanu sasniegt? šitādi teksti iederas tvneta komentāru sadaļā! ja Tevi tas nomierina,tad sportlat pasākumos esmu apmaksājis dalību arī tajās reizēs,kad skrienu tt...
19:46
27/10/2010
Ne visus Skrien Latvija posmus organizē Sportlat - ja nu tas ir tas sliktais organizators, kā dēļ nevar piedalīties.
Man gan nav 1 skrējiens ārpus LV pret vairākiem LV, iespējams, ka ārpus LV kādu gadu ir bijuši vairāk. Bet arī ārpus LV ir dažādi organizatori. Nevaru nevienu ne izcelt, ne nolikt. Bieži vien to patiku vai nepatiku rada pats dalībnieks - ar kādu nostāju ierodas, tā arī viss viņam notiek. Ir jau tādi, kam ārpus LV viss ir labāks, tik tamdēļ vien, ka ārzemes. Citam tieši otrādi, patriotisms liks teikt, ka te labāk.
Bet šādu tukšu ņerkstēšanu, ka te slikti, neko konkrēti nenorādot, nu, neņems to neviens saprātīgi domājošs par pilnu.