14:08
14/10/2016
Pusdienlaikā šodien jau tā skaists laiks, tāpēc grēks bija nepaskriet mazliet. Pēc tam konstatēju, ka tieši šodien man bija 10 000. kilometrs manā skrējēja karjerā. Laiks skrien tik ātri, likās vakar piereģistrējos 10 kilometriem Jelgavas nakts pusmaratonā, un gatavošanās process tam man bija 15-20 km nedēļā, bet tagad jau 10 000 km savākušies.
DK86 said
Pusdienlaikā šodien jau tā skaists laiks, tāpēc grēks bija nepaskriet mazliet. Pēc tam konstatēju, ka tieši šodien man bija 10 000. kilometrs manā skrējēja karjerā. Laiks skrien tik ātri, likās vakar piereģistrējos 10 kilometriem Jelgavas nakts pusmaratonā, un gatavošanās process tam man bija 15-20 km nedēļā, bet tagad jau 10 000 km savākušies.
Apsveicu! Iespaidīgi! Lai tie kilometru cipari skaitītāji turpina griezties tikpat aktīvi! :)
07:01
08/04/2013
14:07
08/04/2013
Čipsinieks said
Ehh, malacis Tu, Čipsiniek, izrādās, biji jau 01.08.2019., šodien tikai atkārtoji jau reiz iespēto. Nemaz šodiena nav tik īpaša diena
slikti arī, ja vadi iepriekšējās reizes, tad skaita tā, it kā skrējējam ir šī diena un tā vari dabūt nepareizu nozīmīti
16:49
13/11/2009
Drusku nepiekritīšu Mošķim.
"Slikti" ir nevis tas, ka skrējienus reģistrē citā dienā, bet gan tas, ka sistēmas paziņojums ir neprecīzs/maldinošs.
Vajadzētu nedaudz mainīt, pareizāk būtu:
"Šorīt esi pirmais no visiem VSK Noskrien biedriem reģistrējis skrējienu."
Vai kaut kā tā.
Tad būtu pilnīgi skaidrs, ka "cīrulis" nav obligāti agrs skrējējs, bet ir agrs noskrien.lv papildinātājs :)
10:36
14/10/2016
Andulis said
Drusku nepiekritīšu Mošķim.
"Slikti" ir nevis tas, ka skrējienus reģistrē citā dienā, bet gan tas, ka sistēmas paziņojums ir neprecīzs/maldinošs.
Vajadzētu nedaudz mainīt, pareizāk būtu:"Šorīt esi pirmais no visiem VSK Noskrien biedriem reģistrējis skrējienu."
Vai kaut kā tā.Tad būtu pilnīgi skaidrs, ka "cīrulis" nav obligāti agrs skrējējs, bet ir agrs noskrien.lv papildinātājs :)
Nu, bet tieši tā! Pa lielam "cīrulis" nav obligāti agrs skrējējs, bet ir agrs ievadītājs. Es jau ar dažas reizes jau piecos no rīta aizgāju garo skriet, pusastoņos biju dušā, fiksi pabrokastoju, aizgāju uz darbu, un tikai tur, pie datora ievadīju, kad bija jau pāri astoņiem. Bet noskriet... Var jau būt, ka es biju pirmais no visiem, kas reāli skrēja, kas to lai zina? Protams, ja tu zini, ka puspiecos iesi skriet tos 12 km, vari arī avansā ātri ievadīt tos 12 km, it kā nevienu jau nebūsi piemānījis... Bet vienalga, būs diskusijas - esi vai neesi piemānījis. :)
17:13
19/05/2009
Prieks. Viens nopietns mērķis šodien tika izpildīts. Esmu skrējis (dažreiz ātri pārvietojies, klumburējis, lēni vilcies) 100 pilnas dienas. Lai to sasniegtu man bija nepieciešami 12 gadi. 'Normālie' un 'Tipiskie' uzreiz iebildīs ka tas nekas daudz, bet, ticiet man, 55 gadus vecam pilsētas tirliņam tas ir liels sasniegums. Kur tik nav krātas šīs 2400 stundas - gan naktī riņķojot Biķernieku aplī saullēktu gaidot, gan aizskrienot Sīmaņbaznīcai no Mildas sveicienu nododot, gan pāris tūkstošu apļu ap Māras dīķi ikdienā skrienot, gan Igauņzemē diennakti pa jūras kāpām izklaidējoties, gan Skotu zemē gar kanālu tipinot, gan Ēģiptes sauli baudot. Tā nu ir sakrāti tās 16 Ultras un 43 Maratoni un pie viena nodilusī gūža nomainīta (kas izmaksāja krietni mazāk nekā 11 pāri skrienamčību). Un pats galvenais ka lielākā daļa (sacensībās noteikti) ir skriets ar draugiem. Paldies par kompāniju un turpinam izklaidēties. Man vēl daudz neizpildītu plānu. NOSKRIEN!
Apsveicu, Aivar!
Un priecājos līdz ar Tevi par saskrieto. Pirms tiem daudzajiem gadiem, kad es uzsāku skriet, Tu te jau biji priekšā, daudz vārījies un attiecīgi daudz informācijas sniedzi par visādiem skriešanas knifiņiem. Tā es savā pirmajā pusmaratonā, esot pāris soļus priekšā tempa turētājiem (TT gan bija maratonam - Aivara klasiskajā tempā), uzzināju, kā Jeļena Prokopčuka saloka glāzīti pirms dzeršanas sacensību laikā, lai vieglāk padzerties. Šo metodi izmantoju vēl aizvien. Tepat forumā no Aivara uzzināju par tādu šaušalīgu sporta veidu, ko sauc par rogainingu, kurā nav tādas reizes, kad varot iziet distanci sausām kājām. Ak, un vēl visādas interesantas lietas. Gana stundu no tām 2400 ir pavadītas Aivara703 sabiedrībā. :)
12:38
22/04/2009
20:00
24/04/2009
Apsveicu, Aivar703!
Tomēr man šķiet, ka Tu šmaucies ar tām 100 pilnajām dienām, jo, patiesībā, Tev to ir daudz vairāk - skatos, ka neesi pieskaitījis tās dienas, ko esi skrējis, kā pats teici "meža dīvainītis".
Tomēr, manuprāt, pats svarīgākais ir tas, ka Tu joprojām turpini skriet - turklāt ātri un tālu. Lai labi ripo arī tālāk nākamās 100 pilnās dienas!
Līdz mūsu - 3 Aivaru, norunātajai dalībai Ņujorkas maratona 90+ vecuma grupā vēl ir palicis "mazliet" laika, lai patrennētos. :)
09:15
11/02/2012
Baltkrievijā parādās jaunas talantīgas sprinteres
https://www.youtube.com/watch?v=Z0_-m0jaENY