Nedaudz citādāka statistika: Olimpiskais 6nieks ir iegūts =)
http://kursors.lv/2016/05/26/gemius-prezente-2016-gada-pavasari-popularako-latvijas-blogu-topu/
07:33
08/04/2013
15:29
27/08/2010
Intervija ar Ultralapsu Delfos :) http://www.delfi.lv/rutks/pieredze/saku-skriet-ar-velmi-notievet-ultralapsa-dace-kuras-konta-ari-211-km-viena-reize.d?id=47541103
Ziņa no Kauņas:
Hello,
We got a thabk you letter from one participant, I qoute:
„Special thanks to 3:45 pace makers! It was my 9th marathon and this was the first time when pace makers didn't start too fast and kept their pace perfectly! And dispite of my weak end, they waited me before finish line to cheer me! :) I'm really greatful!
All the Best!
Margarete
from Estonia”
.Linda said
Ziņa no Kauņas:
Hello,
„Special thanks to 3:45 pace makers! It was my 9th marathon and this was the first time when pace makers didn't start too fast and kept their pace perfectly! And dispite of my weak end, they waited me before finish line to cheer me! :) I'm really greatful!
All the Best!
Margarete
from Estonia”
Wow, šī ir fantastiska ziņa. Liels prieks.
Man ar Dzintaru tiešām palika žēl tās igaunietes, viņa braši turējās, kamēr, acīmredzot, "siena" 30+ kilometrā izrādījās nežēlīga.
Tagad varēšu šo izprintēt un pievienot pie skriešanas CV =D
00:19
19/05/2009
Pēc Kauņas TT veiksmīgas misijas izpildes ir sasniegts viens no mērķiem (plāns B) - 10 Maratona finiši ar nepilnas 1 minūtes starpību - no 3:59:12 līdz 4:00:11. Tagad turpinam tuvoties plānam A - 10 veiksmīgi oficiāli (organizatoru apstiprināti) TT uz 4:00:00. Vēl kāds gads jāpastrādā (un jāpatrenējas).
00:40
13/11/2009
Aivars703 said
Pēc Kauņas TT veiksmīgas misijas izpildes ir sasniegts viens no mērķiem (plāns B) - 10 Maratona finiši ar nepilnas 1 minūtes starpību - no 3:59:12 līdz 4:00:11. Tagad turpinam tuvoties plānam A - 10 veiksmīgi oficiāli (organizatoru apstiprināti) TT uz 4:00:00. Vēl kāds gads jāpastrādā (un jāpatrenējas).
Cik saprotu, galamērķis šai izaugsmei ir:
panākt, lai maratonu orgi automātiski piešķir Tev rezultātu 4:00:00, tiklīdz esi pieteicies un samaksājis :D
11:02
20/09/2012
Viktoriinii said
.Linda said
Ziņa no Kauņas:
Hello,
All the Best!
Margarete
from Estonia”
Man ar Dzintaru tiešām palika žēl tās igaunietes, viņa braši turējās, kamēr, acīmredzot, "siena" 30+ kilometrā izrādījās nežēlīga.
Malacis, gan tu Viktor, gan visi pārējie noskrēnieši!
14:45
22/04/2009
Viktoriinii said
.Linda said
Ziņa no Kauņas:
Hello,
All the Best!
Margarete
from Estonia”
Ziņas autore ir bildē redzamā skrējēja ar numuru: 0157
https://goo.gl/jiTQRR
09:35
10/02/2010
12:14
28/10/2011
Andulis said
Nopriecājos par nejauši pamanīto kāda treniņa nosaukumu:
"Châtelard VS-Catogne-tête de l'Arolette-tête de Balme-Argentière"
Dižciltīgi izskatās. Gandrīz skauž :)
Tur nav ko skaust. Nant de Catogne krastos aug agresīvi augi, kas plēš drēbes, un pie Croix de Fer (Dzels Krusta) slīpais sniegs lauž nūjas. Tur 2001. gadā kādam nepaveicās un viņš nopelnīja koka krustu l'Arolette virsotnē.
Vakardienas bēda - nevarēju Ventspilī noķert edGaru - pārvērtās par dienas prieku, secinot, ka mana atpalicība 10 sekunžu apmērā nozīmē, ka piecītī es edGaram zaudētu tikai 5 sekundes, bet tā kā edGars piecīti skrien pa 18:20, tad arī man ir cerība izskriet zem 18:30 :)
Otrs dienas prieks - secināju, ka vakar pēc pirmajiem 10 km distancē pulkstenis rādījis 38:24, kas (ignorējot faktu, ka Garmins patiesībā samēra nedaudz vairāk) nozīmē, ka esmu par 14 sekundēm labojis savu tikai nedēļu iepriekš jau laboto 10K PR.
Man ar` bij` dienas prieks skrieties ar OreMani. Jau 6. km gribēju teikt OreManim un sm72, ka man šis temps ir drusku pa ātru. Pasmaidīju pie sevis, izskatījās, ka OreMan skrēja ar sakostiem zobiem :) Nevar noliegt, iešāvās doma, ka skrienam "uz dažādu degvielu" :) "Sarkanais" tomēr bija pa ņipru mums abiem. Vēl līdz 9. km nezināju kā šī cīņa atrisināsies.
Un prieks, ka šī cīņa neatstāja robus veselībā.
Es par tām 5 sekundēm nebūtu tik drošs ;) un pat ja tās būtu 5 sekundes, tad tās noteikti neizriet no šī skrējiena. Te mēs piecīti skrējām pa 20:30.
Man gan 10 km rādīja 38:57, bet tas tik un tā būtu man pārliecinoši PR iekš 10 km.
Prieks satikties ar noskrieniešiem!